Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.426
- Πόντοι
- 28.246
Την αλήθεια λέω. Το παραδεχτήκατε και δημόσια πριν λίγες ημέρες.Κράζεις;
Ζηλεύεις!
Την αλήθεια λέω. Το παραδεχτήκατε και δημόσια πριν λίγες ημέρες.Κράζεις;
Ζηλεύεις!
Καλώς τον Λατίνο εραστή!Καλημέρα
Δυστυχώς στη πραγματικότητα τίποτα από τα δύοΚαλώς τον Λατίνο εραστή!
Κατάλαβα, νηματοθετήτιδα και εσύ.Δυστυχώς στη πραγματικότητα τίποτα από τα δύο
ΚαλημέραKαλημέρα κωλόγεροι!
Με τέτοιο πέσιμο δεν συνουσιαστηκε κανειςΚαλημέρα, κυρία!
Είσθε ευπρόσδεκτη στο παρόν νήμα, ως η σταγόνα βροχής στα πέταλα του ρόδου που εφύτρωσε εις το μέσον της ερήμου!
Είμαι ο νηματοθέτης του παρόντος.
Έχω εμβολιαστεί στην πρώτη κατηγορία που άνοιξε για εμβολιασμούς.
Έχω σύνταξη του ΟΓΑ.
Μου αρέσει το περπάτημα και αποφεύγω τα αυτοκίνητα επειδή η βενζίνη κοστίζει.
Αποφεύγω τα ακριβά εστιατόρια επειδή θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα. Προτιμώ μικρά και φθηνά φαγητοπωλεία.
Μου αρέσει να με κερνάνε οι γυναίκες. Κολακεύομαι!
Βεβαίως έχω κάτι ασήμαντα προβλήματα υγείας [σάκχαρο, πίεση, τριγλυκερίδια]. Αλλά και ποιος δεν έχει τέτοια μικροπροβλήματα.
Με ταλαιπωρεί επίσης μία μικρή ακράτεια ούρων. Αλλά ποίος δίνει σημασίας σε τέτοιες λεπτομέρειες στην σημερινή εποχή.
Δεν έχω γκόμενα.
Θέλετε να με γνωρίσετε;;;
Καλημέρα, κυρία!
Είσθε ευπρόσδεκτη στο παρόν νήμα, ως η σταγόνα βροχής στα πέταλα του ρόδου που εφύτρωσε εις το μέσον της ερήμου!
Είμαι ο νηματοθέτης του παρόντος.
Έχω εμβολιαστεί στην πρώτη κατηγορία που άνοιξε για εμβολιασμούς.
Έχω σύνταξη του ΟΓΑ.
Μου αρέσει το περπάτημα και αποφεύγω τα αυτοκίνητα επειδή η βενζίνη κοστίζει.
Αποφεύγω τα ακριβά εστιατόρια επειδή θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα. Προτιμώ μικρά και φθηνά φαγητοπωλεία.
Μου αρέσει να με κερνάνε οι γυναίκες. Κολακεύομαι!
Βεβαίως έχω κάτι ασήμαντα προβλήματα υγείας [σάκχαρο, πίεση, τριγλυκερίδια]. Αλλά και ποιος δεν έχει τέτοια μικροπροβλήματα.
Με ταλαιπωρεί επίσης μία μικρή ακράτεια ούρων. Αλλά ποίος δίνει σημασίας σε τέτοιες λεπτομέρειες στην σημερινή εποχή.
Δεν έχω γκόμενα.
Θέλετε να με γνωρίσετε;;;
Εξαιρετική κορασίδα αλλά δεν έχει τρόπουςΚαλημέρα
Εξαιρετική η δεσποινίς Βρουλέτοβα ?
Ο μπλε κάτι έχει τελικά και τις έριξεΜε τέτοιο πέσιμο δεν συνουσιαστηκε κανεις
Απορώ πως «ρίξατε» τις δυο γκομενες που έχετε
Να περάσει ο επόμενος
Εικοτολογω ότι έχει λέγεινΟ μπλε κάτι έχει τελικά και τις έριξε
Την γνωρίζω την εν λόγω εργαζόμενη δεν είναι επί της παρούσης να το συζητήσουμε. Δυστυχώς, δεν φέρουμε ευθύνη για τις ανησυχίες των προγόνων μας ! Να σας ενημερώσω πως η κορασίδα δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα boyfriend γιατί όλοι ξενοπηδουσαν ασχέτως της απαράμιλλης ομορφιάς της και το έχει παράπονο. Φυσικά ούτε της περνάει από το μυαλό πως με αυτή την απόδοση στο κρεββάτι ούτε Άγιος ή αγαπουλης δεν κάθεται μαζί της!Ο νηματοθέτης απέστειλε το παρακάτω κακεντρεχές και πικρόχολο σχόλιο στην κριτική του κ. karelis69!
Ώστε είσθε κομμουνιστής;;;!!!
Γνωστή παλαιόθεν η εν λόγω εργαζομένη καίτοι υπό άλλο alias. Παλαιότερον βεβαίως δεν έδινε ούτε ασπασμούς, τονίζοντας ότι τους διατηρεί δια το boy friend της.
Κοινώς την πεπατήκατε και εμμέσως το ομολογείτε. Get well!
Την πεπατήκατε!Την γνωρίζω την εν λόγω εργαζόμενη δεν είναι επί της παρούσης να το συζητήσουμε. Δυστυχώς, δεν φέρουμε ευθύνη για τις ανησυχίες των προγόνων μας ! Να σας ενημερώσω πως η κορασίδα δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα boyfriend γιατί όλοι ξενοπηδουσαν ασχέτως της απαράμιλλης ομορφιάς της και το έχει παράπονο. Φυσικά ούτε της περνάει από το μυαλό πως με αυτή την απόδοση στο κρεββάτι ούτε Άγιος ή αγαπουλης δεν κάθεται μαζί της!
Μα για ποια μιλάτε;;;Την γνωρίζω την εν λόγω εργαζόμενη δεν είναι επί της παρούσης να το συζητήσουμε. Δυστυχώς, δεν φέρουμε ευθύνη για τις ανησυχίες των προγόνων μας ! Να σας ενημερώσω πως η κορασίδα δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα boyfriend γιατί όλοι ξενοπηδουσαν ασχέτως της απαράμιλλης ομορφιάς της και το έχει παράπονο. Φυσικά ούτε της περνάει από το μυαλό πως με αυτή την απόδοση στο κρεββάτι ούτε Άγιος ή αγαπουλης δεν κάθεται μαζί της!
Να πατε να πάρετε μια αλόη και να ξανάρθετε Mr. SaliariΔεν έχω γκόμενα!
Την πεπατήκατε!
Καλώς!Μα για ποια μιλάτε;;;
Για την ξαδέρφη;;;
Αν με μία φορά (για την υπόθεση εργασίας) που την είδα εγώ με βγάλατε και καλά boyfriend τότε τα μαναρια και οι Αγγλιδούλες τι είναι;Δεν έχω γκόμενα!
Την πεπατήκατε!