Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Κρύβε λόγια ... Χαχαχα Στο νήμα υπάρχουν πολλοί έτοιμοι να μας βγάλουν το όνομα!Απορώ πως ακόμα δεν είσαι διασωληνομενος.
Κρύβε λόγια ... Χαχαχα Στο νήμα υπάρχουν πολλοί έτοιμοι να μας βγάλουν το όνομα!Απορώ πως ακόμα δεν είσαι διασωληνομενος.
Μπήκε γυναίκα στο νήμα και δεν είναι εδώ! Ποιός τον ακούει πάλι το γεροξεκουτηΑν ήταν ο νηματοθέτης παρόν, θα του παραγόντουσαν τα μπλε μάτια έξω!!!
Θα εχει να μας το κοπαναει μια εβδομαδα οτι μπηκε γυναικα στο νημα και δεν μπορεσαμε να την βγαλουμ γκομενα.Αν ήταν ο νηματοθέτης παρόν, θα του παραγόντουσαν τα μπλε μάτια έξω!!!
Χαρές που θα κάνει ο νηματοθετης αυριο το πρωί που θα δει την επίσκεψη της Κατερίνας στο νήμα μας. Θα της τη πέσει στεγνα ο πρόστυχος γέροντας.Αν ήταν ο νηματοθέτης παρόν, θα του παραγόντουσαν τα μπλε μάτια έξω!!!
Μη νευριάζεις Κατερινάκι μου που να αντέξω Εγώ σε αυτή την ηλικία;Καλά που είμαι Θεσσαλονίκη αλλιώς το Κατερινάκι θα με είχε στείλει σε τόπο χλοερό σε αυτή την ηλικία!
Φτιάχνω καφεδάκι και από ότι βλέπω έχει πολλά πράγματα για διάβασμα εδώ
Καλα μην ορκιζεσαι Θεληση να υπαρχει και ολα γυνονταιΜη νευριάζεις Κατερινάκι μου που να αντέξω Εγώ σε αυτή την ηλικία;
Χαρές που θα κάνει ο νηματοθετης αυριο το πρωί που θα δει την επίσκεψη της Κατερίνας στο νήμα μας. Θα της τη πέσει στεγνα ο πρότυπος γέροντας.
Στην πρωινή αναφορά θα τον δούμε!Μπήκε γυναίκα στο νήμα και δεν είναι εδώ! Ποιός τον ακούει πάλι το γεροξεκουτη
Θα εχει να μας το κοπαναει μια εβδομαδα οτι μπηκε γυναικα στο νημα και δεν μπορεσαμε να την βγαλουμ γκομενα.
Ω, ονοι, ω χοιροι, θα φωναζει συνεχεια.
(Μεταξυ 8.20 και 8.30 που εχει διαλλειμα μεταξυ Αγγλις και Μαναρι και μπαινει στο νημα για να μας ποσταρει τα ληγμενα και να μας ριχνει σταχτη στα ματια)
Χαρές που θα κάνει ο νηματοθετης αυριο το πρωί που θα δει την επίσκεψη της Κατερίνας στο νήμα μας. Θα της τη πέσει στεγνα ο πρότυπος γέροντας.
σαλιαρηςΟ νηματοθέτης πέφτουλας??
Κρύβε λόγια πάλι όφη θα σε πεισαλιαρης
Είχαμε επίσκεψη από θηλυκό στο νήμα
τι διαβάζω για πέφτουλες, σαλιάρηδες και καληνυχτάκηδες ?
και δε κεράσατε ένα περγαμόντο, ένα κατιτις?
Ορθώς θα σας αποκαλέσει όνους και χοίρους ο νηματοθέτης
το διάβασαΕίχαμε επίσκεψη από θηλυκό στο νήμα
τι διαβάζω για πέφτουλες, σαλιάρηδες και καληνυχτάκηδες ?
και δε κεράσατε ένα περγαμόντο, ένα κατιτις?
Ορθώς θα σας αποκαλέσει όνους και χοίρους ο νηματοθέτης