NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Έχει τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.Βιοπορίζεται παιδί μου
Μανάρι και Αγγλίς εναλλάξ
Έχει τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.Βιοπορίζεται παιδί μου
Πότε θα τον δούμε στις εφημερίδες με κομμένη τσουτσού είτε από το μανάρι είτε από την Αγγλίς! Άντε να δούμε!Έχει τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.
Μανάρι και Αγγλίς εναλλάξ
Αυτές διψάνε για την τσουτσού του ρε.Πότε θα τον δούμε στις εφημερίδες με κομμένη τσουτσού είτε από το μανάρι είτε από την Αγγλίς! Άντε να δούμε!
Είναι που όλοι στο νήμα είναι της εκκλησίας και καθώς πρέπει!Α ρε μαλακιστήρια, μη δείτε κώλο, τρέχετε
Έτσι είναι φίλε, εμείς πλέον τα φάγαμε τα ψωμιά μας. Τα γερικα τα άλογα τα σκοτώνουν. Ε εμας αυτή είναι η τιμωρία μας, η απαξίωση!Φανερή αδυναμία στον Μπόρμπι!
Να τα λέμε αυτά!!!!
Τον έχεις δει?Φανερή αδυναμία στον Μπόρμπι!
Να τα λέμε αυτά!!!!
Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά για να το λες! ΧαχαχαΤον έχεις δει?
Είναι το τούτο του, που τραβάει τις γυναίκες
Χειρότερο πράγμα από την απαξίωση δεν υπάρχει...Έτσι είναι φίλε, εμείς πλέον τα φάγαμε τα ψωμιά μας. Τα γερικα τα άλογα τα σκοτώνουν. Ε εμας αυτή είναι η τιμωρία μας, η απαξίωση!
Το ξέρω, έχει δυο τούτα!Τον έχεις δει?
Είναι το τούτο του, που τραβάει τις γυναίκες
Στο σαι βρε John έχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Εδώ έχουν ψύχωση για άλλα κι άλλα με τη πίσω κίνηση δεν θα υπάρχει;υπάρχει μία ψύχωση στο σάι με την πίσω κίνηση
Ήθελες το restart σου!αν σου πω ότι 3-4 χρόνια δεν με απασχολούσε διόλου. όποτε αν και όταν...
τελευταία όμως αρχίζει να παιρνει πάλι τα πάνω του στο μυαλό μου...
Κατερινάκι μου και δω δε γράφουν, αγρίμια είναι δε μπορείς να τους μαζέψεις καπου!Καλησπερα και απο δω Karelis ηθελες παρεουλαα και τους μαζεψες εδω χαχαχα
Καλησπερα και απο δω Karelis ηθελες παρεουλαα και τους μαζεψες εδω χαχαχα
Καλά που είμαι Θεσσαλονίκη αλλιώς το Κατερινάκι θα με είχε στείλει σε τόπο χλοερό σε αυτή την ηλικία!Προβλέπω υπερωρίες το ΕΚΑΒ απόψε...
Καλώς το σούπερ θηλυκό!Καλησπερα και απο δω Karelis ηθελες παρεουλαα και τους μαζεψες εδω χαχαχα
Καλά που είμαι Θεσσαλονίκη αλλιώς το Κατερινάκι θα με είχε στείλει σε τόπο χλοερό σε αυτή την ηλικία!
Απορώ πως ακόμα δεν είσαι διασωληνομενος.Καλά που είμαι Θεσσαλονίκη αλλιώς το Κατερινάκι θα με είχε στείλει σε τόπο χλοερό σε αυτή την ηλικία!