iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Οχι και βρωμαει ..μια χαρα ειναι ..παντακαθαρο ειναι το κοριτσι με τα αρωματακια της ...
Τι λες τωρα ..
Οχι και βρωμαει ..μια χαρα ειναι ..παντακαθαρο ειναι το κοριτσι με τα αρωματακια της ...
Τι λες τωρα ..
Ο νηματοθέτης παρακολούθησε την κηδεία του Φιλίππου από ειδική θέση στο παλάτι μαθαίνω...τι με περασες ρε γειτονα ? Νηματοθέτη ?
Ενας πτωχος πλην τιμιος βιοπαλαιστης ειμαι ...
Τι λες τωρα ..
Πεθαίνεις για λεπτομέρειες Τζίμη!!!!!Σας έχει πιασει ολους μια γερή δόση ειλικρίνειας και τα ομολογείται όλα
Οι καταδότες θα μείνουν άνεργοι
Για πε λεπτομερειε όταν λασκαρεις
Ήταν ο μοναδικός εξωγήινος στο στενό κύκλο των 30 καλεσμένωνΟ νηματοθέτης παρακολούθησε την κηδεία του Φιλίππου από ειδική θέση στο παλάτι μαθαίνω...
Ε μας το έπαιζε σιγανό ποταμάκι ο λεγάμενοςΠεθαίνεις για λεπτομέρειες Τζίμη!!!!!
Σαφώς και δεν υπάρχει. Ακόμα και μεταξύ συγγενών (βλέπω εδώ διάφορα νήματα για σεξ με θείες, εξαδέλφες, κουνιάδες κλπ.), καθώς φαντάζομαι ότι θα τίθεται και εκεί το γνωστό ερώτημα πριν την πράξη: "Μα έλα τώρα, ξένοι είμαστε;"Τελικά, δεν υπάρχει ξενοπήδημα...
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ο μόνος. Και για τη βασίλισσα λέγονται διάφορα.Ήταν ο μοναδικός εξωγήινος στο στενό κύκλο των 30 καλεσμένων
Μεγάλη τιμή για το νήμα
Σαφώς και δεν υπάρχει. Ακόμα και μεταξύ συγγενών (βλέπω εδώ διάφορα νήματα για σεξ με θείες, εξαδέλφες, κουνιάδες κλπ.), καθώς φαντάζομαι ότι θα τίθεται και εκεί το γνωστό ερώτημα πριν την πράξη: "Μα έλα τώρα, ξένοι είμαστε;"
Μόνη μελανή εξαίρεση ο νηματοθετηςΚαλημέρα γέροντες. Το νήμα δεν μεταλλάχθηκε ξαφνικά, Πάντα έτσι ήτο, Απλά τώρα αντί να περιμένουμε την καταδοση τα λέμε μόνοι μας
Σοφόν το σαφές!!Μόνη μελανή εξαίρεση ο νηματοθετης
Σοφόν το σαφές!!
Αυτουνου πρέπει να του κάνουμε βασανιστήρια
Καλημέρα γέροντες. Το νήμα δεν μεταλλάχθηκε ξαφνικά, Πάντα έτσι ήτο, Απλά τώρα αντί να περιμένουμε την καταδοση τα λέμε μόνοι μας
Δεν έχω πάει ποτέ εκεί. Δεν είμαι εγώ ο φωτογράφος.Πάλι στο gls είχες πάει εσυ;;;
Δεν έχω πάει ποτέ εκεί. Δεν είμαι εγώ ο φωτογράφος.
Ε μας το έπαιζε σιγανό ποταμάκι ο λεγάμενος
“Δεν πηδάω, δεν κάνω , δεν δείχνω...»
Καλωδιακι υπάρχει πολύ ζουμί με τους πορνογεροντες που μπλέξαμε...