rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.510
- Πόντοι
- 12.946
οκ μη βαράτε, ιδού η ομολογία:Πες τα όλα και θα πεσεις στα μαλακα...
Σάββατο απόγευμα και ο καιρός μουντός,
δυστυχώς το λασπόβροχο ήταν αποτρεπτικό για άθληση με μοτοσακό,
άντε να κάτσεις σε αυτή την ηλικία με αυχενικό να πλένεις και να γυαλίζεις.
Θεώρησα ότι μια καλή λύση για την περίπτωση μου ήταν η συντροφιά δεσποινίδος,
έστειλα το sms (κωδικός 6) και πήρα τους δρόμους με το αυτοκίνητο.
Μου είχαν κάνει εντύπωση οι φωτογραφίες της Ντάσας (το καλλιτεχνικό όνομα) και κανόνισα ραντεβού.
Παρακάμπτω τις γνωστές διαδικασίες και φτάνω στη πόρτα του ξενοδοχείου, με το που ανοίγει βλέπω μια χαριτωμένη δεσποινίδα να με χαιρετά.
Σίγουρα δεν ήταν εντυπωσιακή από θέμα ύψους αλλά είχε πολύ όμορφο πρόσωπο όπως στις φωτογραφίες. Προχωρώντας στο παρασύνθημα άνευ του περιττού ρουχισμού διαπίστωσα ότι η Ντάσα διέθετε πληθωρικές καμπύλες που τις στήριζε, σε καμμία περίπτωση δεν θα την χαρακτήριζα αγγουρίδα από το αγγούρω δηλαδή γυναίκα ψηλή και άγαρμπη.
Αλλά ούτε και αγουρίδα δηλαδή γυναίκα που δεν έχει ωριμάσει γιατί από ότι μου εκμυστηρεύτηκε είχε πατήσει τα 30 δεν θα την έκανα πάνω από 25, βλέπετε ρώσικο DNA.
Στο κυρίως μενού διαπίστωσα ότι η Ντάσα είναι ιδιαιτέρως θερμή και μετά από κάποιες στάσεις το τέλος ήρθε με στοματικό, παρόλο που η Ντάσα είχε σιδεράκια στα δόντια περιποιήθηκε με ιδιαίτερη στοργή .
Δυστυχώς η ηλικία μου δεν επιτρέπει δεύτερο γύρο και τον απέφυγα για να μην υποστώ ταπεινωτική ήττα, καθίσαμε και συζητάγαμε περί ανέμων και υδάτων.
Στη συζήτηση που κάναμε διαπίστωσα ότι ήταν μορφωμένη κοπέλα και υπερτερούσε των διαφόρων βλαχο-ουκρανών ανταγωνιστριών, είχε άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ακόμα τριών ακόμα γλωσσών ρωσικής , ισπανικής και αραβικής. Όπως μου είπε έχει μητέρα Ρωσίδα και πατέρα Iσπανό γεγονός που δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Γενικό συμπέρασμα δεν μπορώ να πω ότι ερωτεύτηκα αλλά ούτε έκλαψα τις λιγοστές οικονομίες μου που απέμειναν από τις γκομενοδουλειές, αλλά μια ζωή την έχουμε ας περάσουμε τουλάχιστον καλά.
υ.γ. θέλω λαικς
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση: