You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημέρα βρωμοπαιδα....ποτέ τελειώνει η καραντίνα?....άκουσα ότι οι τσιπούρες έχουν γίνει 7 κιλά η μία...ένα εξάμηνο τις έχουμε αφήσει ήσυχες.
Επίσης πεθυμισα να πιω καφέ από γυάλινο ποτηράκι κι ας έχει και λίγα άλατα απο το πλυντήριο και ν ακούγεται φασαρία γύρω μου...τώρα μόνο το γάβγισμα του σκύλου μου ακούω όταν περνάει μια βλαμμένη μ ένα μαλινουα κοντεύει να τους φάει και τους 2 μαζι
Επίσης πεθυμισα να πιω καφέ από γυάλινο ποτηράκι κι ας έχει και λίγα άλατα απο το πλυντήριο και ν ακούγεται φασαρία γύρω μου...τώρα μόνο το γάβγισμα του σκύλου μου ακούω όταν περνάει μια βλαμμένη μ ένα μαλινουα κοντεύει να τους φάει και τους 2 μαζι
Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς..όσο για το χαρούμενη ...μετά από τόσους μήνες καραντίνας δε ξέρω αν έχει μείνει και κανένας που να μην έχει μια παράξενη θλίψη ζωγραφισμένη στο χαμόγελο του...το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολουςΑγαπητή μου,
Παρόλο που δεν σας γνωρίζω ακούγεστε ως μία πολύ ευγενική και χαρούμενη παρουσία.
Καλημέρα και από εμένα !!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 95.557
- Πόντοι
- 46.423
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
€1,000
Που το βρίσκω ?
Καλημέρα
Kαλοκαιράκι.... μια βόλτούλα....€1,000
Που το βρίσκω ?
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 95.557
- Πόντοι
- 46.423
Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς ... το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολους
Καλημέρα αγαπητή.
Επειδή αναφερθήκατε στο ότι σας έχουν λείψει κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπάτε πραγματικά μετά από τόσα χρόνια που τους συναντάτε.
Αλήθεια χωρίς παρεξήγηση η σωστή λέξη είναι αγαπάτε ή μήπως εννοούσατε ότι συμπαθείτε ?
Σας ρωτάω απο περιέργεια γιατί και εγώ ως πελάτης έχω αισθανθεί κάπως διαφορετικά σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 95.557
- Πόντοι
- 46.423
Kαλοκαιράκι.... μια βόλτούλα....
NYHAVN στη αριστοκρατική Κοπεγχάγη.
Οι προβλήτες με τα σπιτάκια της ακολασίας που μετατράπηκαν σε τουριστικό προορισμό.
Ίσως η πιο όμορφη και πολυδιαφημισμένη τοποθεσία της Κοπεγχάγης.
Όλη η Δανία ένας απέραντος ποδηλατόδρομος με γέφυρες αποκλειστικά για ποδηλάτες !!!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ζειτε σκατογεροι!?
καλημερα και καλη εβδομαδα!
καλημερα και καλη εβδομαδα!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.423
- Πόντοι
- 2.586
Ω την αγαπητή κυρία ......Χρονια και ζαμάνια ....Καλημέρα βρωμοπαιδα....ποτέ τελειώνει η καραντίνα?....άκουσα ότι οι τσιπούρες έχουν γίνει 7 κιλά η μία...ένα εξάμηνο τις έχουμε αφήσει ήσυχες.
Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς..όσο για το χαρούμενη ...μετά από τόσους μήνες καραντίνας δε ξέρω αν έχει μείνει και κανένας που να μην έχει μια παράξενη θλίψη ζωγραφισμένη στο χαμόγελο του...το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολους
Και μας μας εχει λειψει και το ψαρεμα και το αλλο που αν δεν κανουμε παμε για ψαρεμα ....αλλα δεν κανουμε ετσι ..
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.095
- Πόντοι
- 28.246
Τι Χριστινάκι είναι αυτό ρε φίλε; Παίζει κονέ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον (ξανα)βρήκες τον δρόμο ραμολιμέντο;Ω την αγαπητή κυρία ......Χρονια και ζαμάνια ....
Και μας μας εχει λειψει και το ψαρεμα και το αλλο που αν δεν κανουμε παμε για ψαρεμα ....αλλα δεν κανουμε ετσι ..
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 95.557
- Πόντοι
- 46.423
Τι Χριστινάκι είναι αυτό ρε φίλε; Παίζει κονέ;
Αυτό δεν είναι το Χριστινάκι.
(Π**στη Κωνσταντίνε27 )
Είναι το Νινάκι ...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.066
- Πόντοι
- 5.506
θειο ποσο εχει ο μηνας σημερα?Ομολογώ ότι περίμενα μεγάλο κάζο απόψε, παρ' όλα αυτά...??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις