Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Βροχερά ξεκινήσαμε.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλημέρα βρωμοπαιδα....ποτέ τελειώνει η καραντίνα?....άκουσα ότι οι τσιπούρες έχουν γίνει 7 κιλά η μία...ένα εξάμηνο τις έχουμε αφήσει ήσυχες.
Επίσης πεθυμισα να πιω καφέ από γυάλινο ποτηράκι κι ας έχει και λίγα άλατα απο το πλυντήριο και ν ακούγεται φασαρία γύρω μου...τώρα μόνο το γάβγισμα του σκύλου μου ακούω όταν περνάει μια βλαμμένη μ ένα μαλινουα κοντεύει να τους φάει και τους 2 μαζι
Αγαπητή μου,

Παρόλο που δεν σας γνωρίζω ακούγεστε ως μία πολύ ευγενική και χαρούμενη παρουσία.

Καλημέρα και από εμένα !!!

:hi:
Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς..όσο για το χαρούμενη ...μετά από τόσους μήνες καραντίνας δε ξέρω αν έχει μείνει και κανένας που να μην έχει μια παράξενη θλίψη ζωγραφισμένη στο χαμόγελο του...το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολους

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Καλημέρα και καλή εβδομάδα... :hi:

Κυρία μου.... :rose:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.557
Πόντοι
46.423
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα διαδικτυακά φίλο γερόντια και γερόντισσες.

:hi:

A15.jpg

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.557
Πόντοι
46.423
Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς ... το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολους

Καλημέρα αγαπητή.

Επειδή αναφερθήκατε στο ότι σας έχουν λείψει κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπάτε πραγματικά μετά από τόσα χρόνια που τους συναντάτε.

Αλήθεια χωρίς παρεξήγηση η σωστή λέξη είναι αγαπάτε ή μήπως εννοούσατε ότι συμπαθείτε ?

Σας ρωτάω απο περιέργεια γιατί και εγώ ως πελάτης έχω αισθανθεί κάπως διαφορετικά σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.557
Πόντοι
46.423
Kαλοκαιράκι.... μια βόλτούλα.... :rockon::rockon:

copenhagen-denmark.jpg

NYHAVN στη αριστοκρατική Κοπεγχάγη.

Οι προβλήτες με τα σπιτάκια της ακολασίας που μετατράπηκαν σε τουριστικό προορισμό.

Ίσως η πιο όμορφη και πολυδιαφημισμένη τοποθεσία της Κοπεγχάγης.

20210405_103829.jpg
20210405_103850.jpg
20210405_103951.jpg
IMG_20180309_154003.jpg

Όλη η Δανία ένας απέραντος ποδηλατόδρομος με γέφυρες αποκλειστικά για ποδηλάτες !!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ζειτε σκατογεροι!? :birdman:

καλημερα και καλη εβδομαδα! :coffee:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.423
Πόντοι
2.586
Καλημέρα βρωμοπαιδα....ποτέ τελειώνει η καραντίνα?....άκουσα ότι οι τσιπούρες έχουν γίνει 7 κιλά η μία...ένα εξάμηνο τις έχουμε αφήσει ήσυχες.
Επίσης πεθυμισα να πιω καφέ από γυάλινο ποτηράκι κι ας έχει και λίγα άλατα απο το πλυντήριο και ν ακούγεται φασαρία γύρω μου...τώρα μόνο το γάβγισμα του σκύλου μου ακούω όταν περνάει μια βλαμμένη μ ένα μαλινουα κοντεύει να τους φάει και τους 2 μαζι

Καλημέρα ..τώρα ξαναμπήκα συγνώμη..καλή είμαι ..με τους καλούς και τους ευγενικούς..όσο για το χαρούμενη ...μετά από τόσους μήνες καραντίνας δε ξέρω αν έχει μείνει και κανένας που να μην έχει μια παράξενη θλίψη ζωγραφισμένη στο χαμόγελο του...το ψάρεμα μου έχει λείψει πολύ και κάποιοι παντρεμένοι πελάτες που τους αγαπώ πραγματικά μετα από τόσα χρόνια που τους συναντώ και τώρα δε μπορουν...τα λέμε όμως έστω κι από μακριά.. την καλημέρα μου σε ολους
Ω την αγαπητή κυρία ......Χρονια και ζαμάνια ....
Και μας μας εχει λειψει και το ψαρεμα και το αλλο που αν δεν κανουμε παμε για ψαρεμα ....αλλα δεν κανουμε ετσι ..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.095
Πόντοι
28.246
Τι Χριστινάκι είναι αυτό ρε φίλε; Παίζει κονέ; :cheesy: :smitten:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ω την αγαπητή κυρία ......Χρονια και ζαμάνια ....
Και μας μας εχει λειψει και το ψαρεμα και το αλλο που αν δεν κανουμε παμε για ψαρεμα ....αλλα δεν κανουμε ετσι ..
Τον (ξανα)βρήκες τον δρόμο ραμολιμέντο;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.557
Πόντοι
46.423
Καβαλάει και πασσάλους ...

Της αρέσουν πολύ τα χοντρά και μακριά ... και δυό δυό τα καβαλάει ...

D6.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom