Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Γκαμησι θέλει ζορζΘες μασαζ γεροντα ??
Γκαμησι θέλει ζορζΘες μασαζ γεροντα ??
Όταν ανέβουν τα έσοδα της ομάδας θα ανεβεί και το μπατζετ των μεταγραφώνΔεν φταίει αυτός φίλε. Αυτό το υλικό έχει με αυτό παίζει. Όλα ξεκινάνε από το μεγάλο κεφάλι.
Έιναι γνωστό ότι έχει ήθος. Αλλά και να μας δουλεύει το αξίζουμε.Κυριος ο Μαρτινς...
“Το 5-1 δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος των δυο ομάδων. Απλά έμας πήγαν πολύ καλά κάποια πράγματα και στην άλλη ομάδα όχι»
Τζιμ, το άκουγα το παιχνίδι. Δεν το έβλεπα. Πίστεψέ με δεν πανηγυρισα κανένα γκολ. Στο δεύτερο γκολ μας λέω μάλιστα, πάμε για εξάρα πάλι. Και δεν είχα καμία διάθεση να πανηγυρίσω.Σωστος αν και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για τα τεκταινόμενα στην ομάδα της ΑΕΚ
Δεν φταίει αυτός φίλε. Αυτό το υλικό έχει με αυτό παίζει. Όλα ξεκινάνε από το μεγάλο κεφάλι.
Έιναι γνωστό ότι έχει ήθος. Αλλά και να μας δουλεύει το αξίζουμε.
Τώρα όμως τρέμω μηπως τον πάρουν στα σοβαρά και δεν αλλάξουμε τίποτα.
Έβγαλε το κάτι τις και η ΑΕΚ. Μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, να ψάξει κάτι καλύτερο και ελεύθερο. Τόσα χρόνια στη μπάλα και δεν ξέρει να βρίσκει;Όταν ανέβουν τα έσοδα της ομάδας θα ανεβεί και το μπατζετ των μεταγραφών
Τι θέλεις να κάνει το μεγάλο κεφάλι;;; Να πετάξει τα λεφτά του για παίχτες;;;
Οι ευεργέτες πέθαναν!!!!!!!
Για τον Μανόλο λέω ότι δεν έφταιξε.Δεν εννοούσα ότι έφταιγε ο Ίβιτς.
Όπως σας έριξε στη Γ και υπήρχε ένα χρονοδιαγράμμα 3 ετών για να επανέλθει χωρίς χρέη στο «παιχνίδι» έτσι και τώρα υπάρχει χρονοδιάγραμμα κατασκευής γηπέδου οποτε αφού φτιαχτεί θα μπει ξανά η ΑΕΚ στην διεκδίκηση τίτλουΈιναι γνωστό ότι έχει ήθος. Αλλά και να μας δουλεύει το αξίζουμε.
Τώρα όμως τρέμω μηπως τον πάρουν στα σοβαρά και δεν αλλάξουμε τίποτα.
Είσαι συνηθισμένος αγόρι μου σε μεγάλες βραδιέςΤζιμ, το άκουγα το παιχνίδι. Δεν το έβλεπα. Πίστεψέ με δεν πανηγυρισα κανένα γκολ. Στο δεύτερο γκολ μας λέω μάλιστα, πάμε για εξάρα πάλι. Και δεν είχα καμία διάθεση να πανηγυρίσω.
Βάλτε κανένα κώλο καλύτερα από 200+.
Θείο 200+ κωλο ζήτησες, ελπίζω να ανταποκριθηκα σωστά.Ομολογώ ότι περίμενα μεγάλο κάζο απόψε, παρ' όλα αυτά...??
Θείο 200+ κωλο ζήτησες, ελπίζω να ανταποκριθηκα σωστά.
Μου βάζεις πολύ δύσκολα τώρα, θειο. Θα το γυρίσω στην προηγούμενη κουβέντα...Για πάμε 300+ να δω κάτι...
Θτγ
Μου βάζεις πολύ δύσκολα τώρα, θειο. Θα το γυρίσω στην προηγούμενη κουβέντα...
200plus έβαλα. Μπορείς να δώσεις και 300 αν θέλεις. Ο κωλος ο συγκεκριμένος δεν έχει τιμή.Δώσε 300αρι στον κόσμο!!!
200plus έβαλα. Μπορείς να δώσεις και 300 αν θέλεις. Ο κωλος ο συγκεκριμένος δεν έχει τιμή.