iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Να μου πεις το ζαχαροπλαστείο που πηγαίνεις...stostelnw
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μου πεις το ζαχαροπλαστείο που πηγαίνεις...stostelnw
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα μάθαμε... τα μάθαμεΕπιστρέφω εις τον βιοπορισμόν μου καίτοι εβιοπορίσθην εντόνως τόσο την πρωίαν του Σαββάτου όσο και σήμερον.
Όταν ο βιοπορισμός γίνεται απόλαυση...Τα μάθαμε... τα μάθαμε
Καλημέρα. Μία ακόμη και θα είχαμε μία για κάθε εργάσιμη ημέρα της εβδομάδαςΚαλημερα σε ολους ! Καλη εδομαδα !!!
Πάσχετε από Δάγγειο Πυρετό μετά από δήγμα του κώνωπος Aedes aegypti;;;
Δυστυχώς η 13η ανακρίτρια αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο αυτό το απολειφαδι της ηθικής
Βέβαια όρισε ως εγγύηση αποφυλάκισης το ποσο των 3000€
Ξέροντας ότι ο γεροτσιφουτης πενεται είχαμε μια ελπίδα ότι δεν θα βγει ποτέ όμως...
Σαν από μηχανής θεός η Δεν Υπάρχει Μανάρι εμφανισθει με τα χρήματα
Επίσης του απαγόρευσε την έξοδο από τη χωρα και υποχρεούται να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του
Η Δεν Υπάρχει Καλύτερο Μανάρι του είχε επιφυλάξει μια έκπληξη για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονοτο
Είχε στρώσει στην αποθήκη Δυο κουβέρτες και ένα στρώμα γυμναστικής είχε βάλει αερόθερμο (για να μην κρυώσουν) και έγινε του Κουτρούλη ο γάμος
Πάσχετε από Δάγγειο Πυρετό μετά από δήγμα του κώνωπος Aedes aegypti;;;
Αυτή η διαφήμιση Πίπη είναι κομμένη και ραμμένη για το Αγλαισμα της σεξομανιας (aka blizardeye)
Αυτή η διαφήμιση Πίπη είναι κομμένη και ραμμένη για το Αγλαισμα της σεξομανιας (aka blizardeye)
Εγω δεν τα εμαθα. Ακομη. Φανταζομαι ομως οτι αυτη τη φορα τα καταφερε χωρις δικαιολογιες.Τα μάθαμε... τα μάθαμε
Το παραλήρημά σας αποτελεί συνήθη παρενέργεια των εμβολίων της Astra Zeneca. Φευ!Εγω δεν τα εμαθα. Ακομη. Φανταζομαι ομως οτι αυτη τη φορα τα καταφερε χωρις δικαιολογιες.
(Εικοτολογω οτι μια απο τις 2 ημερες θα "εργασθηκε σκληρα" για να πεισει την "Αγγλιδα τροφο" ποσο αναγκαια ειναι η επιστροφη των μαρμαρων του Παρθενωνα.
Ω, ξεχασα, γαμω το αλτσχαιμερ μου. Για τα μαρμαρα την εχετε πεισει. Τωρα παλευετε για τα αγγεια που ευρισκονται στο Βρετανικο μουσειο.Το παραλήρημά σας αποτελεί συνήθη παρενέργεια των εμβολίων της Astra Zeneca. Φευ!
Μακάρι να είχα έστω και την μία από τις δύο που υπονοείτε σεις και ο άλλος από τον πάτο του βαρελιού ...Ω, ξεχασα, γαμω το αλτσχαιμερ μου. Για τα μαρμαρα την εχετε πεισει. Τωρα παλευετε για τα αγγεια που ευρισκονται στο Βρετανικο μουσειο.
Εννοειτε τωρα; Ε, ξεκουραστειτε και λιγο.Μακάρι να είχα έστω και την μία από τις δύο που υπονοείτε σεις και ο άλλος από τον πάτο του βαρελιού ...
Τρισφευ!