You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
touaresountaaeroplanika.einaikaipoutsaraskaidineiperissoteroponoetsi.
vazeikaimeliokargiolis.Stamoynakiatwnkoritsion.
remalakismena κόντεψα να βγάλω τα μάτια μου για να διαβάσω τι γραφετε
Migamisotagalikasas
Constantinos27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.175
- Πόντοι
- 5.391
Καλή εβδομάδα να έχουμε , εποικοδομητική , με νέες εμπειρίες ...& ασφάλεια.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ο φίλτατος πορνοθετης πέρασε δυο δύσκολες νύχτες στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ
Κοιμήθηκε ελαχιστα και όταν τον έπαιρνε λιγάκι ο ύπνος έλεγε κάτι ασυναρτησίες... όπως...
«Ναι Μανάρι μου... ναι μωρό μου.. τι μου κανεις;!;!;»
και μετά το γύρναγε στα Αγγλικά
“Oh my darling... lick me... yeah...yeah...”
Φοβάμαι πολύ για την υγεία του γιατί είναι και χουφταλο
Πόσο απέχετε εκ της πραγματικότητος;;;;
Ημείς, το Αγλάϊσμα της ΑΡιστοκρατίας, ουδέποτε χρησιμοποιώμεν εκφράσεις ως < μανάρι μου> κλπ ακόμη και αν είχομεν γκόμενα.
Εάν συνουσιαστείτε μετ΄ Αγγλίδος και αρχίσετε τα darling, τότε η Αγγλίς έφυγε ταχέως.
Κατά τα λοιπά ακολουθεί το σχόλιό μου για τις αναρτήσεις σας συλλήβδην!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρησιμοποίησε όλες τις μεθόδους Φίλε μέχρι να ρίξει τις δεσμοφύλακες ο Γέρο παραλυμένος είναι μεγάλη κουφάλα
Εικοτολογώ ότι είσθε απόγονος [εις κατ΄ ευθείαν εξ αίματος συγγένειαν] του Βρούτου.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τα 50+ είναι τα καλύτερα. Αφοσιωθείτε εις τούτα!Για να μην πω ψεμματα...και τα δυο..πηγα παραλια σημερα για ηλιοθεραπεία και υπήρχαν θεσπέσια κωλαρακια ολων των ηλικιων..απο 18 μεχρι 50plus
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Στο θέμα που ταλανίζει το νήμα μας τώρα
Στις 10:30 ο «υπερηλιξ» και «ανημπορος» κατηγορούμενος κ. blizardeye θα προσαχθεί εις την 13ην ανακρίτρια
Αναμενομεν τας εξελίξεις
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
I thank you, Sir and I wish you a pleasant and smooth day!Αγαπητέ κύριε blizardeye.
A very good morning to you, my dear lord.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πλείστοι εξ υμών ανήκετε τις την ποταπήν πλέμπαν. Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και πλην του Νηματοθέτου υπάρχουν και έτερα πεπολιτισμένα μέλη.
Ως μέλη της πλέμπας έχετε σταματήσει να σχολιάζετε κριτικές μελών του νήματός μας καίτοι τινες εξ αυτών είναι αριστουργήματα.
Ας πράξει ο Νηματοθέτης λοιπόν τη νέα εκκίνησιν και να αναφέρει ότι η τελευταία κριτική του κ. Conastantinos27 είναι εξαίρετος.
Προφανώς και σεις, που το μόνο που γνωρίζετε είναι το αιδοίον, δεν θα δύνασθε να την κατανοήσετε. Παρόλα αυτά αναρτώ το παρακάτω απόσπασμά της, το οποίο λίγοι εξ υμών θα προσεγγίσετε:
Αν ήξερες όλα όσα βλέπω, όλα όσα νιώθω, όλα όσα ακούω μέσα απ’ τα μαλλιά σου.. Η ψυχή μου πλέει πάνω στο μόσκο όπως των άλλων πλέει πάνω στη μουσική..
Τα μαλλιά σου κλείνουν ένα καθολικό όνειρο γεμάτο κατάρτια και πανιά, μεγάλες θάλασσες με θερμούς άνεμους ωθώντας με σε κλίματα ιλαρά.
Ως μέλη της πλέμπας έχετε σταματήσει να σχολιάζετε κριτικές μελών του νήματός μας καίτοι τινες εξ αυτών είναι αριστουργήματα.
Ας πράξει ο Νηματοθέτης λοιπόν τη νέα εκκίνησιν και να αναφέρει ότι η τελευταία κριτική του κ. Conastantinos27 είναι εξαίρετος.
Προφανώς και σεις, που το μόνο που γνωρίζετε είναι το αιδοίον, δεν θα δύνασθε να την κατανοήσετε. Παρόλα αυτά αναρτώ το παρακάτω απόσπασμά της, το οποίο λίγοι εξ υμών θα προσεγγίσετε:
Αν ήξερες όλα όσα βλέπω, όλα όσα νιώθω, όλα όσα ακούω μέσα απ’ τα μαλλιά σου.. Η ψυχή μου πλέει πάνω στο μόσκο όπως των άλλων πλέει πάνω στη μουσική..
Τα μαλλιά σου κλείνουν ένα καθολικό όνειρο γεμάτο κατάρτια και πανιά, μεγάλες θάλασσες με θερμούς άνεμους ωθώντας με σε κλίματα ιλαρά.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα σας, κύριε!Καλημέρα στους κυρίους και καλή εβδομάδα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Επιστρέφω εις τον βιοπορισμόν μου καίτοι εβιοπορίσθην εντόνως τόσο την πρωίαν του Σαββάτου όσο και σήμερον.
Constantinos27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.175
- Πόντοι
- 5.391
Πλείστοι εξ υμών ανήκετε τις την ποταπήν πλέμπαν. Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και πλην του Νηματοθέτου υπάρχουν και έτερα πεπολιτισμένα μέλη.
Αξιότιμε κύριε Blizardeye ,
Αναφερόμενος εις το εν θέματι , οφείλω να αναφέρω βαθιά εκτίμηση στο σχόλιό σας.
(στο κομμάτι που αναφέρεται αμιγώς σε εμένα / για να μην παρεξηγηθώ).
Βεβαίως , το απόσπασμα είναι μετάφραση ποιήματος και όχι δική μου συντακτική επινόηση..
Μακάρι να με δίεπε τέτοιο ταλέντο..
Φιλικά ,
Προς όλους ,
Constantinos. -
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
τι βιοπορισμους και παπαριες ρε θειο! αν ειναι βιοπορισμος η πρσπαθεια να θωπευσεις την καινουργια νοσοκομα (απο την Γεωργία ετων 64) τι να σε πω! τα λες κα ιδημοσια και σε πιστευουν κιολας!Επιστρέφω εις τον βιοπορισμόν μου καίτοι εβιοπορίσθην εντόνως τόσο την πρωίαν του Σαββάτου όσο και σήμερον.
καλημερα σκατογεροι! ζειτε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4