blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.630
- Πόντοι
- 26.096
Η απάντηση είναι ΝΑΙ, διότι ο νηματοθέτης είναι αχόρταγος.
Η απάντηση είναι ΝΑΙ, διότι ο νηματοθέτης είναι αχόρταγος.
Σεις, ένας άνθρωπος της υψηλής κοινωνίας και να απαντάει με αυτόν τον τρόπο;
Σεις, ένας άνθρωπος της υψηλής κοινωνίας και να απαντάει με αυτόν τον τρόπο;
Κατέρχομαι εις το επίπεδον της πλέμπας προκειμένου να γίνω κατανοητός... Φευ!Σεις, ένας άνθρωπος της υψηλής κοινωνίας και να απαντάει με αυτόν τον τρόπο;
Το έσιαξα.Τι θα γίνει;
Έχουμε πάλι ένα σωρό επισκέπτες όπως παλιά ...
Θα μπει κάποια επισκέπτρια για να γίνει μέλος μήπως και ο νηματοθέτης βρει γκόμενα;;;; Γιατί μονό με την Μανάρι και την Αγγλίς δεν κάνουμε δουλειά.
Τι θα γίνει;
Έχουμε πάλι ένα σωρό επισκέπτες όπως παλιά ...
Θα μπει κάποια επισκέπτρια για να γίνει μέλος μήπως και ο νηματοθέτης βρει γκόμενα;;;;
Ευκολάκι ... όλοι εδω μέσα λέν ότι δε συνουσιάζονται αλλά στη πραγματικότητα τρίζουν κρεβάτια ανά την επικράτεια. Παρόλα αυτά βρίσκουν άπλετο χρόνο να γράφουν στο νήμα !Θα σας υποβάλλω μία ερώτησιν.
Πιστεύετε ότι εάν ο νηματοθέτης έπραττε όσα του καταλογίζετε, θα ήτο εδώ μέσα ή θα ξόδευε τον χρόνο του εις τας δύο γκόμενας, που ισχυρίζεσθε ότι έχει;
Ευχαριστώ θερμά για τα της πρώτου σας Παρ. αναφερόμενα.Θα σας υποβάλλω μία ερώτησιν.
Πιστεύετε ότι εάν ο νηματοθέτης έπραττε όσα του καταλογίζετε, θα ήτο εδώ μέσα ή θα ξόδευε τον χρόνο του εις τας δύο γκόμενας, που ισχυρίζεσθε ότι έχει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίθεσθε υπό την σκέπην του νηματοθέτου και εις την δεξιάν αυτού.
Ουδέν έχετε να φοβείσθε.
Ως ο νηματοθέτης προείπε, πλέμπα είναι και εις τον βόρβορον ανήκουν.
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίαςκ, ουδεμίαν σχέσιν έχομεν με τας συνηθείας της πλέμπας.Ευκολάκι ... όλοι εδω μέσα λέν ότι δε συνουσιάζονται αλλά στη πραγματικότητα τρίζουν κρεβάτια ανά την επικράτεια. Παρόλα αυτά βρίσκουν άπλετο χρόνο να γράφουν στο νήμα !
Θέλετε να τους γνωρίσετε από κοντά;;;;Ευχαριστώ θερμά για τα της πρώτου σας Παρ. αναφερόμενα.
Τιμή μου που γράφω κι εγώ κάτι εδώ και μιλώ με όλους σας. Εύχομαι κάποια στιγμή να σας γνωρίσω κι από κοντά (αναφέρομαι σε όλους).
Το τρως όλο το φαγητό σου ή θα με βάλεις (ΚΑΙ ΕΣΥ) να "κανονίζω" και το δικό σου πιάτο;Ευχαριστώ θερμά για τα της πρώτου σας Παρ. αναφερόμενα.
Τιμή μου που γράφω κι εγώ κάτι εδώ και μιλώ με όλους σας. Εύχομαι κάποια στιγμή να σας γνωρίσω κι από κοντά (αναφέρομαι σε όλους).
Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, θυμήστε μου να φτύσω μέσα στον καφέ σας.Θέλετε να τους γνωρίσετε από κοντά;;;;
Υπάξατε εις την παρακάτω τοποθεσίαν και θα τους γνωρίσετε όλους μαζί!
Φίλτατε και πολυγαμικε νηματοθετη μας:Θα σας υποβάλλω μία ερώτησιν.
Τίθεσθε υπό την σκέπην του νηματοθέτου και εις την δεξιάν αυτού.
Ουδέν έχετε να φοβείσθε.
Ως ο νηματοθέτης προείπε, πλέμπα είναι και εις τον βόρβορον ανήκουν.
Καφέ πίνει η πλέμπα.Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, θυμήστε μου να φτύσω μέσα στον καφέ σας.
Θέλετε να τους γνωρίσετε από κοντά;;;;
Υπάξατε εις την παρακάτω τοποθεσίαν και θα τους γνωρίσετε όλους μαζί!
Είσθε εμπύρετος και παραληρείτε;;;;Φίλτατε και πολυγαμικε νηματοθετη μας:
Καταρχάς χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που δεν προλαβαίνετε να αλλάξετε ούτε σωβρακο από την μια γκομενα στην άλλη...!!
Κατά δεύτερον τα γκομενακια που έχετε δεν είναι αγουριδες. Έχουν ζωή, εργασία και προγραμμα με υποχρεώσεις όπως εσείς.
Είναι γνωστόν τοις πασει ότι επισκέπτεστε την Δεν Υπάρχει Μανάρι κατά την πρωινην σας προσέλευση εις το γραφείο σας (από της 07:30-08·30 ρίχνετε την «ψήφο» σας και πήγαινετε ανάλαφρος εις την εργασιαν σας)
Η δε Άγγλις έχει κατοχυρώσει το Σάββατο ως ημέρα «πρωκτολειχιας και ξεκωλιασματος»...!!!
Στην σαμπάνια τότε. Ελπίζω να είναι από Armand de brignac και πάνω, να έχει αξία μεγαλύτερη το φτύσιμο.Ο κ. the Saint απαντά σε πολλά νήματα για πολλές εργαζόμενες.
Λέτε να έχει και κάποια φίλη να μου γνωρίσει, μήπως και την βγάλω γκόμενα;;;;
Καφέ πίνει η πλέμπα.
Εμείς πίνουμε σαμπάνια.
Το τρως όλο το φαγητό σου ή θα με βάλεις (ΚΑΙ ΕΣΥ) να "κανονίζω" και το δικό σου πιάτο;
ΥΓ. Αν βγεις με τον Σπιπη πρέπει να είσαι γερό ποτήρι.
Ευχαριστώ για την επιβεβαιωση των λεγόμενων μουΕίσθε εμπύρετος και παραληρείτε;;;;