Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Βιοπορισμό το λένε στον πλανήτη του
Τι απαράμιλλο στυλ;!;!;
Τι πάθος;!;!;!;
Μόνο που δεν μου φαίνεται και πολύ οκταποντος ο γεροξεκουτης
Σοφον το σαφές!gamietai
Λες να έχει την Μανάρι σε doggy........
Που έχει χαθεί ο ποταπος και ρίψασπις αριστοκράτης;;;;;
Πάλι βιοπορίζεται;!;!;
Ο χωροχρονος ειναι διαφορετικος στον πλανητη του. 200 χρονια δικα τους ειναι ενας χρονος δικος μας οσον αφορα το χρονο. Φαντασου τωρα τον χωρο.
Τι απαράμιλλο στυλ;!;!;
Τι πάθος;!;!;!;
Μόνο που δεν μου φαίνεται και πολύ οκταποντος ο γεροξεκουτης
Το doggy δεν βολεύει στην αποθήκηΛες να έχει την Μανάρι σε doggy........
Δεν είμαι και μινιόν αλλά δεν είμαι και εύσωμος με την έννοια του χοντρού.εΠΙΣΗς ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΣΩΜΟς!
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.Κοιτα ζεμπου αν δεν είναι γεράματα τότε μάλλον είναι τα τελευταία σου
Καλή Κωλαση σου εύχομαι
Έλα μωρε στη κωλαση θα περάσουμε καλύτεραΔεν είμαι και μινιόν αλλά δεν είμαι και εύσωμος με την έννοια του χοντρού.
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα γαμαει και κάνει χικ χικ δεν είναι πρόβλημα...θα έχει έναν λόξιγκα ο γεροξεκούτης άλλο πράμα, θα και θα κάνει χικ χικ
Το πρόβλημα θα είναι να αγορεύει και να κάνει χικ χικ
Κλόξιγκα [λόξιγκα εις την γλώτταν της μάζας] υφίσταται η πλέμπα εξαιτίας των ευθυνών [φθηνών], δυσπέπτων και κακώς παρασκευασμένων γευμάτων [sic!!!], τα οποία πλείστοι εξ υμών εσθίετε.θα έχει έναν λόξιγκα ο γεροξεκούτης άλλο πράμα, θα και θα κάνει χικ χικ
Θα μου επιτρέψετε να καγχάσω τρις!το νήμα βρίσκεται σε οργασμό διεργασιών, η επανάσταση είναι σε εξέλιξη, viva la revolucion!!!
... είσαι στην επιτροπή!Την καλησπέρα μου στον νηματοθέτη μας.
Καλησπέρα, κύριε.Την καλησπέρα μου στον νηματοθέτη μας.
Ουδέν στραβόν επράξατε, κύριε.Ωχ... Φίλε Jim25Jim , επειδή στο post σου βλέπω το όνομά μου εκεί ψηλά , να ξέρεις ότι δεν έχω πάρει
χαμπάρι αν έκανα κάτι στραβό και εξ αυτού του λόγου , σίγουρα , δεν έφερε πρόθεση η κίνησή μου..
Απλά ένα like στα πολλά που θα ήθελα να κάνω στον Μπλιζ λόγω του ότι μου αρέσει η γλώσσα που χρησιμοποιεί..
Sorry αν έπαιξε κάτι στραβό , Την καλημέρα μου
& Σε όλους βεβαίως ...
Μετά από νέο έλεγχο τον στοιχείων μου, θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσουμε τις κατηγορίες για τον νηματοθέτη.Διαστημικά απολειφάδια έρχετε το τέλος της δυνάστειας σας!
... είσαι στην επιτροπή!
Βρούτος, Ιούδας, Εφιάλτης και λίγα λεω ...Μετά από νέο έλεγχο τον στοιχείων μου, θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσουμε τις κατηγορίες για τον νηματοθέτη.