Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Ψυχάρα είσαιΤα καλύτερα είπα για σένα ξάδερφε. Μην μου αγχωνεσαι.
Ψυχάρα είσαιΤα καλύτερα είπα για σένα ξάδερφε. Μην μου αγχωνεσαι.
Είμαι. Κι ακόμα καλύτερος.Ψυχάρα είσαι
Ο Θειος είναι ματζιρης, ο Σκρουτζ ήταν άπλας σε σύγκριση μαζί του!ζεμπου καρελης οικογενεια...δεν χρειαζετε να πουν τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο θειος ειναι λαμογιο
Φίλε άσε με εκεί μέσα κι τίποτα άλλο δε θέλω ! (Λέμε τώρα) Χτυπησες το αδύνατο σημείο μου ...Για τον θείο Καρελακο που του αρέσουν.
Γι αυτό το έβαλα αφιερωμένο σε εσενα.Φίλε άσε με εκεί μέσα κι τίποτα άλλο δε θέλω ! (Λέμε τώρα) Χτυπησες το αδύνατο σημείο μου ...
Καλό βράδυ και πάρε σκύλο!Καλό βράδυ κύριοι, γύρισε ο έλεγχος/παντόφλα
Ε καλά δεν είναι μόνο ο κ. Jim25 που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, πολλοί γνωστοί έχουν ψευδαισθήσεις ότι θα βγάλουν γκόμενα αλλά τι να κάνουμε τα ιδρύματα είναι υπερ πλήρη και δεν χωράνε άλλουςΠρέπει όλοι να δείξουμε κατανόηση στην ψυχική κατάσταση του κ. Jim25jim. Δυστυχώς η σχιζοφρένεια προκαλεί διάφορες παραισθήσεις , μερικά είδη των οποίων αναφέρουμε παρακάτω!
Ακουστικές: Μπορεί να ακούσετε κάποια φωνή ή και περισσότερες, και μπορεί να νιώσετε ότι προέρχονται από το μυαλό σας ή από κάποιον εξωτερικό παράγοντα. Αν είναι πολλές, μπορεί να μιλούν μεταξύ τους ή να σας λένε να κάνετε κάτι.
Δυστυχώς ο κ. Jim25jim πιστεύει ότι συνομιλεί με τον κ. κωλόγερο ...
Οπτικές: Μπορεί να βλέπετε πράγματα που δεν βρίσκονται εκεί, όπως έντομα να είναι πάνω σας, ή το πρόσωπο ενός ανθρώπου που γνωρίζετε. Κάποιες φορές, μπορεί να έχουν τη μορφή λάμψεων φωτός.
Δυστυχώς ο κ. Jim25jim πιστεύει ότι συναντιέται με τον κ. κωλόγερο.
Αλλά ας δείξουμε υπομονή και κατανόηση σε ένα ψυχικά πάσχοντα ως ο κ. Jim25jim και ευχόμεθα οι άνθρωποι που είναι γύρω του να ζητήσουν άδεια αναγκαστικού εγκλεισμού από τον Εισαγγελέα και ο 25ποντος να οδηγηθεί σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου θα μπορεί να ανταλλάσσει τις πληροφορίες του με τον Ναπολέοντα, τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλους.
ΚαλημέραΚαλημέρα!
Βεβαίως Ροντ, δεν σου είπα όμως την τιμή...Καλημέρα
προλαβαίνω να την διαλέξω πριν ξυπνήσουν οι άλλοι γέροντες?
Περίμενε να κάτσω μην την ακούσω και σωριαστώΒεβαίως Ροντ, δεν σου είπα όμως την τιμή..
Καλημέρα ατίθασα γηρατειά.
Ρίξτε ένα σίδερο.Καλημέρα ατίθασα γηρατειά.