old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Θέλω.
Και τούτο θέλω.
όλοι φίλε μου, όλοι....
Θέλω.
Και τούτο θέλω.
Που είναι αυτό το απολειφάδι της ηθικής?Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο αγαπητός κύριος νηματοθέτης για τις ατασθαλίες μας ...
Που είναι αυτό το απολειφάδι της ηθικής?
Η, αλλιως, οπως θα ελεγε και το ποπολο: Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
Πίπη ανεβάσατε πολύ τον πηχη απόψεκαι ένα τελευταίο και από εμένα
Προσπαθεί να μας μαζέψει αλλά... Φευ.Που είναι αυτό το απολειφάδι της ηθικής?
Να του μεταβιβάσετε τους χαιρετισμούς μου!
Αυτό το απολειφάδι της ηθικής όπως πολύ καλά γράψατε έχει χάσει τη μπάλαΠου είναι αυτό το απολειφάδι της ηθικής?
Να του μεταβιβάσετε τους χαιρετισμούς μου!
Δεν υπάρχει Μανάρι.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Πρέπει όλοι να δείξουμε κατανόηση στην ψυχική κατάσταση του κ. Jim25jim. Δυστυχώς η σχιζοφρένεια προκαλεί διάφορες παραισθήσεις , μερικά είδη των οποίων αναφέρουμε παρακάτω!
Ακουστικές: Μπορεί να ακούσετε κάποια φωνή ή και περισσότερες, και μπορεί να νιώσετε ότι προέρχονται από το μυαλό σας ή από κάποιον εξωτερικό παράγοντα. Αν είναι πολλές, μπορεί να μιλούν μεταξύ τους ή να σας λένε να κάνετε κάτι.
Δυστυχώς ο κ. Jim25jim πιστεύει ότι συνομιλεί με τον κ. κωλόγερο ...
Οπτικές: Μπορεί να βλέπετε πράγματα που δεν βρίσκονται εκεί, όπως έντομα να είναι πάνω σας, ή το πρόσωπο ενός ανθρώπου που γνωρίζετε. Κάποιες φορές, μπορεί να έχουν τη μορφή λάμψεων φωτός.
Δυστυχώς ο κ. Jim25jim πιστεύει ότι συναντιέται με τον κ. κωλόγερο.
Αλλά ας δείξουμε υπομονή και κατανόηση σε ένα ψυχικά πάσχοντα ως ο κ. Jim25jim και ευχόμεθα οι άνθρωποι που είναι γύρω του να ζητήσουν άδεια αναγκαστικού εγκλεισμού από τον Εισαγγελέα και ο 25ποντος να οδηγηθεί σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου θα μπορεί να ανταλλάσσει τις πληροφορίες του με τον Ναπολέοντα, τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλους.
Πόντος Jim
Πρέπει όλοι να δείξουμε κατανόηση στην παρουσα κατάσταση του φίλτατου πορνοθετη μας.
Δυστυχώς η πολυγαμία προκαλεί διάφορες δυσκολες στιγμες και αρκετες κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Αλλά ας δείξουμε υπομονή και κατανόηση σε ένα σεξοπορνοδιεστραμενο γέροντα και ας ευχηθούμε ότι σύντομα οι γκομενες του θα στεγαστούν στον ίδιο χώρο ωστε να μπορεί να ανταλλάσσει τις παρτενέρ του χωρις να τρέχει εδώ και εκεί και ειδικά ποτέ ξανά σε αποθήκη
Πόντος Jim
στηρίζω
Εχω ακόμη δυο μέρες να τα χώνω στο γερομπλιζ και από Δευτέρα το πουλο
Δεν Πρόκειται να πάρεις ούτε δεκάρα από το γεροτσιφουτη.αυριο (μαλλον δλδ) εισαστε ολοι ανεφερομενοι στον ευγενη νηματοθετη