Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Η Μονομελής Επιτροπή Καταδόσεων του νήματος ανακοινώνει ότι η κομμώτρια έκανε και κάνει θραύσιν εις την Αττικήν κατά την περίοδον της καραντίνας.

Υ.Γ. Εις το σημείον τούτον όλοι πρέπει να αποδώσουμε σεβασμόν προς τον κ. NICK TRIVE, ο οποίος πρώτος την ανεκάλυψε και βεβαίως την ετρύγησεν πλειστάκις προτού η εν Αθήναις πλέμπα την ανακαλύψει! :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
ενα ξανθο σαντρε η ενα μπαλαγιαζ :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Όσοι επιθυμούν το τηλέφωνό της ας απευθυνθούν, μέσω π.μ., προς τον κ. NICK TRIVE. :cheesy:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
της Αγγλίδας θα μας το δωσεις να γαμησουμε?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
καλα δωσε το μαναρι

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
καλες οι μαλακίες αλλα υπαγω για εργασια γιατι χανομαστε

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Εκπληκτική κριτική από τον κ. gauguin!!!!!
Τι να πρωτοεπισημάνω ...
Την αναπαράγω ολόκληρη:

Ζώντας μέσα στην μαλακισμένη αυτή πλήξη, μιζέρια γαμημένη, μοιάζει να μην υπάρχει διέξοδος.
Η τέρψη μισεί την υπομονή και η καρτερικότητα την ευχαρίστηση.
Όπως η ζωή αγκομαχά στον βαριά λαβωμένο, όπως η βαριά δικτατορία λυμαίνεται τον άνθρωπο, προσπαθούμε να ζήσουμε…
Γαμημένα και τα οικονομικά!
Η γενετήσια ορμή όμως το χαβά της, δεν υποτάσσεται…
Δεν χρειαζόμουν άλλοθι, χρειαζόμουν ευδαιμονία.
Είναι η καθαρή νίκη του ενστίκτου.

Θα πρέπει να παραχθούν ενδορφίνες.

Στην αρχή ζήτησα την ομόσταυλη της αλλά δεν...
Ραντεβού στα τυφλά λοιπόν γιατί το κορίτσι μας δεν δείχνει προσωπάκι. Δείχνει όμως τον κήπο του διαβόλου και τα άνθη του καλού θα μου πείτε…
Για μένα όμως δεν ήταν αρκετά.
Το σήμα αρπάζει από τα ψηλά. Το πρόσωπο!
Στην συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχα ούτε μία υποψία πως θα μοιάζει. Αυτή η θολούρα απόκρυψης της ταυτότητας τα είχε σιωπήσει όλα.

Χτυπάει η πόρτα θαραλέα με δυνατό τοκ-τοκ.
Εισχωρεί λοιπόν το κορίτσι μας με τόλμη, φέρουσα νεανική γλύκα και άρωμα απροσδόκητης επιτυχίας.
Μου γέλασε με ηδύτητα αφού συστηθήκαμε ζήτησε να φρεσκάρει τα απόκρυφα της πριν μου τα παραδώσει…
Προσωπάκι γλυκό, φωτεινό, νεανικό που εκπέμπει ένα ιδιαίτερο όμορφο φως.

Παρατήρησα πως είναι ντροπαλή, χωρίς να πω κάτι, μόνη το δικαιολόγησε ομολογώντας την απειρία της σ΄αυτή την δουλειά.
Ναι έλεγε αλήθεια!
Και αυτό ήταν ανώτερο από κάθε άλλο στην δεδομένη στιγμή για μένα.
Είχα στα χέρια μου μία παιδούλα…
Εξοικειωμένη με την γύμνια του σώματος και τον έρωτα σαν Ρωσίδα που είναι αλλά άμαθη ακόμη.

Ξαπλώσαμε και με ρώτησε πως θα μου άρεσε. Μου ζήτησε να μην την παρεξηγήσω αν κάτι δεν μου αρέσει.
Της είπα ότι μου αρκεί που είναι στην αγκαλιά μου.
Σιγά σιγά αφέθηκε και το πλοίο σάλπαρε σε θάλασσες μιάς μακρινής νοσταλγικής μνήμης…
Φιλάει υπέροχα, γλείφει εξαιρετικά με την γλωσσίτσα να ξεσηκώνει όλα τα αιμοφόρα αγγεία. Τα βασανίζει και αυτό είναι άκρως καυλωτικό!
Ο κήπος της μικρός, όταν τον τρυγήσεις με μαεστρία θα σε ξεδιψάσει με ποτάμια μύρων.
Προδέρμ επιδερμίδα, απαλή και λαμπερή.
Το κορίτσι μας δεν είναι για χλάπα-χλούπου, είναι φιλεναδίτσα για όσους αρκούνται σ ‘ αυτό.
Ντιπθροτάδες και καπουλοχαστουκολάγνοι μάλλον δεν συνιστώνται.

Στο υπόλοιπο της ανάπαυλας, έξυπνη, στοργική, με μητρική σχεδόν διάθεση να σε ανακουφίσει από τις έννοιες σου.

Εύγε!

:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

Ευχαριστώ πολύ κ. Μπλιζ!
Από τούδε και στο εξής θα αφιερωθώ εις το κουνέλιον τούτον.
Ξαναγάπησα!
Καλά, εμένα δεν με παίρνεις χαμπάρι. Τον Τρουμπάκη τον ρώτησες; Σε αυτό το νήμα μόνο εγώ και ο Τρουμπάκης έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε και να σωροπιάζουμε. Να εύχεσαι να μην διαβάσει το post σου.

:happy::happy::happy::smitten::smitten::smitten:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Εκπληκτική κριτική από τον κ. gauguin!!!!!
Τι να πρωτοεπισημάνω ...
Την αναπαράγω ολόκληρη:

Ζώντας μέσα στην μαλακισμένη αυτή πλήξη, μιζέρια γαμημένη, μοιάζει να μην υπάρχει διέξοδος.
Η τέρψη μισεί την υπομονή και η καρτερικότητα την ευχαρίστηση.
Όπως η ζωή αγκομαχά στον βαριά λαβωμένο, όπως η βαριά δικτατορία λυμαίνεται τον άνθρωπο, προσπαθούμε να ζήσουμε…
Γαμημένα και τα οικονομικά!
Η γενετήσια ορμή όμως το χαβά της, δεν υποτάσσεται…
Δεν χρειαζόμουν άλλοθι, χρειαζόμουν ευδαιμονία.
Είναι η καθαρή νίκη του ενστίκτου.

Θα πρέπει να παραχθούν ενδορφίνες.

Στην αρχή ζήτησα την ομόσταυλη της αλλά δεν...
Ραντεβού στα τυφλά λοιπόν γιατί το κορίτσι μας δεν δείχνει προσωπάκι. Δείχνει όμως τον κήπο του διαβόλου και τα άνθη του καλού θα μου πείτε…
Για μένα όμως δεν ήταν αρκετά.
Το σήμα αρπάζει από τα ψηλά. Το πρόσωπο!
Στην συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχα ούτε μία υποψία πως θα μοιάζει. Αυτή η θολούρα απόκρυψης της ταυτότητας τα είχε σιωπήσει όλα.

Χτυπάει η πόρτα θαραλέα με δυνατό τοκ-τοκ.
Εισχωρεί λοιπόν το κορίτσι μας με τόλμη, φέρουσα νεανική γλύκα και άρωμα απροσδόκητης επιτυχίας.
Μου γέλασε με ηδύτητα αφού συστηθήκαμε ζήτησε να φρεσκάρει τα απόκρυφα της πριν μου τα παραδώσει…
Προσωπάκι γλυκό, φωτεινό, νεανικό που εκπέμπει ένα ιδιαίτερο όμορφο φως.

Παρατήρησα πως είναι ντροπαλή, χωρίς να πω κάτι, μόνη το δικαιολόγησε ομολογώντας την απειρία της σ΄αυτή την δουλειά.
Ναι έλεγε αλήθεια!
Και αυτό ήταν ανώτερο από κάθε άλλο στην δεδομένη στιγμή για μένα.
Είχα στα χέρια μου μία παιδούλα…
Εξοικειωμένη με την γύμνια του σώματος και τον έρωτα σαν Ρωσίδα που είναι αλλά άμαθη ακόμη.

Ξαπλώσαμε και με ρώτησε πως θα μου άρεσε. Μου ζήτησε να μην την παρεξηγήσω αν κάτι δεν μου αρέσει.
Της είπα ότι μου αρκεί που είναι στην αγκαλιά μου.
Σιγά σιγά αφέθηκε και το πλοίο σάλπαρε σε θάλασσες μιάς μακρινής νοσταλγικής μνήμης…
Φιλάει υπέροχα, γλείφει εξαιρετικά με την γλωσσίτσα να ξεσηκώνει όλα τα αιμοφόρα αγγεία. Τα βασανίζει και αυτό είναι άκρως καυλωτικό!
Ο κήπος της μικρός, όταν τον τρυγήσεις με μαεστρία θα σε ξεδιψάσει με ποτάμια μύρων.
Προδέρμ επιδερμίδα, απαλή και λαμπερή.
Το κορίτσι μας δεν είναι για χλάπα-χλούπου, είναι φιλεναδίτσα για όσους αρκούνται σ ‘ αυτό.
Ντιπθροτάδες και καπουλοχαστουκολάγνοι μάλλον δεν συνιστώνται.

Στο υπόλοιπο της ανάπαυλας, έξυπνη, στοργική, με μητρική σχεδόν διάθεση να σε ανακουφίσει από τις έννοιες σου.

Εύγε!

:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

Ευχαριστώ πολύ κ. Μπλιζ!
Από τούδε και στο εξής θα αφιερωθώ εις το κουνέλιον τούτον.
Ξαναγάπησα!

Εδώ μου τα χαλάτε ... Δεν θα ήθελα να σας κατατάξω εις την κατηγορίαν των αγαπούληδων του παρόντος νήματος αλλά τελικώς περί ορέξεως κολοκυνθόπιτα!

Η γνωριμία μου με τον κ. Ζεμπού τελικώς με επηρέασε...
Πάσχω από Ζεμπουλίαση (κοινώς αγαπουλίαση)
Θα επανέλθω όμως.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.953
Πόντοι
5.696
Καλημέρα αγαπούληδες...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Επιτέλους!
Χαρμόσυνα νέα για όλους εμάς τους υπερήλικες!
Ξεκινά ο εμβολιασμός μας.
Ξεκινά ο εμβολιασμός των άνω των 85 ετών από Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ και μετά βουρ για αγουρίδες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Επιτέλους!
Χαρμόσυνα νέα για όλους εμάς τους υπερήλικες!
Ξεκινά ο εμβολιασμός μας.
Ξεκινά ο εμβολιασμός των άνω των 85 ετών από Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ και μετά βουρ για αγουρίδες!

άυλη συνταγογράφηση να πάτε να σας ενεργοποιήσουν....
και να ειδοποιηθούν ανηψιοί και τέκνα για να ανοίξουν το εισερχόμενο σμσ για το εμβόλιο !! :confused:

Η άυλη συνταγογράφηση είναι δημιούργημα του Σατανά και του Bill Gates.
Θα μπαστακωθώ έξω από ένα Νοσοκομείο και θα φωνάζω να μου κάνουν το εμβόλιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Η Μονομελής Επιτροπή Καταδόσεων του νήματος ανακοινώνει ότι η κομμώτρια έκανε και κάνει θραύσιν εις την Αττικήν κατά την περίοδον της καραντίνας.

Υ.Γ. Εις το σημείον τούτον όλοι πρέπει να αποδώσουμε σεβασμόν προς τον κ. NICK TRIVE, ο οποίος πρώτος την ανεκάλυψε και βεβαίως την ετρύγησεν πλειστάκις προτού η εν Αθήναις πλέμπα την ανακαλύψει! :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
Θου κυριε. Φυλακη το στοματι μου. (υποσχεθηκα να μην μιλησω για το τι ειδαν τα ματακια μου) :confused::confused::confused:

C-3PO

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
103
Πόντοι
1
Και κατι χρησιμο

Συνημμένα

• Screenshot_2021-01-08 Did Doctors Recommend Genital COVID-19 Vaccination Injections for Men - ToysMa
    Screenshot_2021-01-08 Did Doctors Recommend Genital COVID-19 Vaccination Injections for Men - ToysMa
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 11

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Θου κυριε. Φυλακη το στοματι μου. (υποσχεθηκα να μην μιλησω για το τι ειδαν τα ματακια μου) :confused::confused::confused:

φίλε γέρο, τα πάντα για την ενημέρωση !!
περιμένουμε κους κους και καταδόσεις...:sunglasses:
Δεν υπαρχει Αγγλιδα, λεει ο νηματοθετης. Εγγλεζα ομως;:idiot:

C-3PO

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
103
Πόντοι
1
:confused: Καταστραφηκαμε γειτονα. Θα μας διαγραψουν απο το σωματειο.

Ρε γειτονα , θα κανουμε τις 2 δοσεις του εμβολιου
Εμενα θα γινει 22,5 εκ
Δηλαδη θα μπορω να κατουραω χωρις φοβο να κατουρησω το παντελονι μου
εδω δε σε διαγραφουν για το μεγεθος , παρα μονο αν τον εχεις μεγαλο και γαμας κιολας

Και τωρα που το καλοσκεφτομαι εδω δεν διεγραψαν τον Νικοτριβη και τον Τζιμακο , εμας θα διαγραψουν τους ακακους και ακινδυνους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom