Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.435
- Πόντοι
- 28.246
Καλώς των εραστή των 7 θαλασσών.Μπλιζ σε παράτησαν και οι 2 γκόμενες και μας θυμήθηκες?
Καλώς των εραστή των 7 θαλασσών.Μπλιζ σε παράτησαν και οι 2 γκόμενες και μας θυμήθηκες?
καλημέρα σε όσους φέρουν λευκή κόμη...
και στους μη...
καλή χρονιά Σαούλστο σεξ πηδάς το γκομενάκι στον έρωτα το γκομενάκι σου πηδάει το μυαλόΠοιοσ θα μου πει την διαφορά μεταξύ του κάνω σεξ και του κάνω έρωτα?
και όπως λέει ο μαζωνάκης στον ερωτα παρανοείς και περα απο την τρέλα φτανεις
Καλή Χρονιά Nick και παππούδες
εσύ είσαι ερωτευμένος ρε με τη Νάταλι σου, δεν μετράει η άποψή σουΜε τα Ρωσσιδια κανω σεξ. Με τα Ταυλανδεζακια κανω ερωτα. Ταχουμε πει 100 φορες, ρε Νικολα.Ποιοσ θα μου πει την διαφορά μεταξύ του κάνω σεξ και του κάνω έρωτα?
Μπλιζ σε παράτησαν και οι 2 γκόμενες και μας θυμήθηκες?
εσύ είσαι ερωτευμένος ρε με τη Νάταλι σου, δεν μετράει η άποψή σουΜε τα Ρωσσιδια κανω σεξ. Με τα Ταυλανδεζακια κανω ερωτα. Ταχουμε πει 100 φορες, ρε Νικολα.Ποιοσ θα μου πει την διαφορά μεταξύ του κάνω σεξ και του κάνω έρωτα?
Τι έγινε? Τις πέθανες στο γα....σι?Μπλιζ σε παράτησαν και οι 2 γκόμενες και μας θυμήθηκες?
Δεν υπάρχουν γκόμενες!
Αφού τον έχετε αποκληρώσει, τι να κάνει το παιδί; Πήρε τα μάτια του και έφυγε.Ο κ. troubakhs μου είναι προδότης του νήματος.
Με εσάς δεν με εκπλήσσει ότι ξαναγαπήσατε. Σας συμβαίνει κάθε 48 ώρες.
Αλλά ο κ. gauguin με λύπησε ...
Μου ενεθύμησε επίσης ότι η Αγγλίς τροφός μου αποκαλούσε τις Ιρλανδέζες κουνέλια επειδή λόγω του καθολικισμού γεννούν πολλά παιδιά. Βεβαίως η Αγγλίς τροφός μου εμεγάλωσε εις μίαν Αγγλίαν [London, East End], η οποία εταλανίζετο υπό των επιθέσεων του I.R.A.
Τι έγινε? Τις πέθανες στο γα....σι?Μπλιζ σε παράτησαν και οι 2 γκόμενες και μας θυμήθηκες?
Δεν υπάρχουν γκόμενες!
Άντε θα σας πω εγώ την διαφορά.
Στο σεξ θες να χύσεις και να βγεις, στον έρωτα θες να μείνεις για πάντα μέσα.
ψηφίζω και δεν κρατάει την ψήφο
ουτε αυτό δεν κάνω καλά γμτ
δεν υπάρχουν κομμώτριες