κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.863
- Πόντοι
- 19.795
Έμαθα ότι ο Νικοτριβης έβαλε καινούργιο π...τσαροδερμα στα καθίσματα του τρικυκλου και θα μας πηγαίνει όλους γαμιωντας.
Έμαθα ότι ο Νικοτριβης έβαλε καινούργιο π...τσαροδερμα στα καθίσματα του τρικυκλου και θα μας πηγαίνει όλους γαμιωντας.
1-2 -1-2 TEST... θα μας κλάσει τα καμπανέλια!Έμαθα ότι ο Νικοτριβης έβαλε καινούργιο π...τσαροδερμα στα καθίσματα του τρικυκλου και θα μας πηγαίνει όλους γαμιωντας.
καλημερα και καλη βδομαδα στους απανταχου κορονοπληκτους μασκοφόρους εκτελεστες εργαζομενων κορασιδων
Ωωω τον αγαπητο σπαθατο
Πως είστε μεσιε; Βιοπορίζεσαι καθόλου η το έχεις κόψει;
Ω τον αγαπητό μικρό .......25ποντο ηθελα να πω
Αν μιλαμε για εργασια χωρις ιδιαιτερη χαρα ....μας εχει φυγει ο τάκος η ουγια κλπ
Αν μιλαμε για "βιοπορισμό" αλλα νηματοθετη .....Οχι αποφασισα να καλογερέψω και να μην κανω αλλες αμαρτιες στη ζωή μου
Και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα κλειστό, το κερατό μου μέσα.Έμαθα ότι ο Νικοτριβης έβαλε καινούργιο π...τσαροδερμα στα καθίσματα του τρικυκλου και θα μας πηγαίνει όλους γαμιωντας.
Φευ...
Ευτυχώς που δεν έχει ανοίξει το Καραϊσκάκη ακόμη...
Αλλιώς δεν θα τις γλίτωνα τις κούρσες με το τρίκυκλο
1-2 -1-2 TEST... θα μας κλάσει τα καμπανέλια!Έμαθα ότι ο Νικοτριβης έβαλε καινούργιο π...τσαροδερμα στα καθίσματα του τρικυκλου και θα μας πηγαίνει όλους γαμιωντας.
Καλημερα παππουδια
Όταν έχεις μια «πρωινή» γκομενα προλαβαίνεις να πεις μια καλημερα και να πας για «βιοπορισμό»
Όταν όμως έχεις και δεύτερη γκομενα δυστυχώς δεν προλαβαίνεις να πεις ούτε καλημερα ούτε καληνύχτα
80 ευρώ είναι. Το ποτίζω άνετα.Καλημέρα
Τα Μπαόκια έχουν αφήσει τα κορίτσια τους απότιστα
[video]]
Καλημερα παππουδια
Όταν έχεις μια «πρωινή» γκομενα προλαβαίνεις να πεις μια καλημερα και να πας για «βιοπορισμό»
Όταν όμως έχεις και δεύτερη γκομενα δυστυχώς δεν προλαβαίνεις να πεις ούτε καλημερα ούτε καληνύχτα
Θα το παίξουμε με κρεμάλα.Κουίζ για το νήμα....
Κυριος της υψηλής κοινωνίας, ευκατάστατος αλλά σπάγγος, «μικροτσουτσουνος» και γλυκοτσουτσουνος, πορνοδιεστραμενος και σεξομανής έχει ξετρελάνει υπήκοο της Αγγλικής επικράτειας.
Η «δεσποινις» αδυνατεί να αντισταθεί εις το πάθος της για αυτόν και τον βομβαρδίζει με ασταματητα «καλέσματα» εις απολαυσην καφέ (ταχα μου ταχα μου)
Όχι για καφέ ότι και ότι...
Αλλα για καφέ “καραμελωμένο”
Ποιος είναι ο λεγάμενος οέο;;;