Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
Ειναι κανενα γεροντακι πονηρο και πουτανιαρικο εδω;
Γεροντάκι σκέτο δεν σας κάνει;
Το θελω πουτανιαρικο. Αλλα μιας και ηρθες για πες κανενα νεο απο την MI6.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
Το δικο μας ΚΑΠΗ θα μεινει ανοιχτο παντως, σωστα; Ε, ΟΚ τοτε.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
Τον Δεκέμβριο, ετοιμάσου.
Έτσι λένε ανεπίσημα, αλλά το βρίσκω λογικό.
Θα είναι κλειστά τα ΚΑΠΗ αυτές τις γιορτές...
εχω ενα προβλημα ερωτικης φυσεως
μπορει να με βοηθησει κανενας κυριος απο εδω??
Το θελω πουτανιαρικο. Αλλα μιας και ηρθες για πες κανενα νεο απο την MI6.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
ΥΓ. Το βιβλιο το παω κοσα που λεμε και στα μερη μου. Θα σου γινει feedback,να ξες. Οπως και στον ζωγραφο, αν και δεν το εχει διαβασμενο.
Σοφον το σαφες.Το θελω πουτανιαρικο. Αλλα μιας και ηρθες για πες κανενα νεο απο την MI6.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
ΥΓ. Το βιβλιο το παω κοσα που λεμε και στα μερη μου. Θα σου γινει feedback,να ξες. Οπως και στον ζωγραφο, αν και δεν το εχει διαβασμενο.
Μα, τα νέα της ΜΙ6 δεν κοινοποιούνται καλό μου Ζεμπούδι. Αλλιώς, καλύτερα να ανοίγαμε κανα πρωϊνάδικο στην τηλεόραση...
Το βιβλίο είναι εγγύηση και σίγουρα τροφή για σκέψη....
Μ16; Βιβλίο; Έχω χάσει επεισόδια;Το θελω πουτανιαρικο. Αλλα μιας και ηρθες για πες κανενα νεο απο την MI6.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
Μα, τα νέα της ΜΙ6 δεν κοινοποιούνται καλό μου Ζεμπούδι. Αλλιώς, καλύτερα να ανοίγαμε κανα πρωϊνάδικο στην τηλεόραση...
Μ16; Βιβλίο; Έχω χάσει επεισόδια;Το θελω πουτανιαρικο. Αλλα μιας και ηρθες για πες κανενα νεο απο την MI6.Σιγα σιγα πανε σε νεα καραντινα.
Πειραια ζηταει.Αν περίμενα από τον αχαίρευτο να μου δώσει συμβουλές για Πειραιά, θα έτρωγα τελικά στο Λιανοκλάδι...
Ήδη λαμβάνω προτάσεις από μέλη του νήματος, τους οποίους και ευχαριστώ!
Ιδού μία από αυτές:
Απο τα πιο ωραία Roof Garden !!!
A.
Αγαπητέ κύριε Μπλιτζ..
Εάν δεν θέλετε να ξαναγράψω στο
Τόπικ σάς παρακαλώ να μου τό πείτε ευθέως...
Ευχαριστώ !!
Καλημέρα παιδιά!
Αεκ και Παοκ, πάλι μας εκθέσανε στας Ευρώπας ψες βράδυ .
Βασικά την Αεκ θεωρούσα για αντίπαλο φέτος. Αλλά με την Αεκ που είδα με τον Παοκ και χτες με την Μπράγκα το ίδιο με εσάς πιστεύω και εγώ.Καλημέρα παιδιά!
Αεκ και Παοκ, πάλι μας εκθέσανε στας Ευρώπας ψες βράδυ .
Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος ομάδα με μέτριους παίκτες. Ακόμη όμως και αυτοί οι μέτριοι παίκτες θα μπορούσαν σε κάποιους αγώνες να παίξουν καλύτερα.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο απίστευτα απαράδεκτος, ανίκανος και τραγικός προπονητής του.
Οι γκέλες θα διαδέχονται η μία την άλλη και στην καλύτερη θα τερματίσει τρίτος στην Ελλάδα. Μπορεί και πιο κάτω.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο φέτος. Και σεις οι ίδιοι θα βαρεθείτε στην διάρκεια και το πρωτάθλημα δεν θα έχει ενδιαφέρον.
Αυτό διαβάζω τώρα.Μπλιζ πες τους ότι για σένα αυτά είναι πιπίνια χαχαχαχ
.. Καλημέρα πολισόφιστε κύριε Μπλιτζ.
Αγαπητέ κύριε Μπλιτζ..
Εάν δεν θέλετε να ξαναγράψω στο
Τόπικ σάς παρακαλώ να μου τό πείτε ευθέως...
Ευχαριστώ !!
Καλημέρα.
Απορώ πως σας δημιουργήθηκε αυτή η ιδέα.
Μια και όμως με ρωτάτε και αν θέλετε την γνώμη μου, θα προτιμούσα λιγότερα ψάρια. Κοντεύουμε να γίνουμε ιχθυαγορά ...
πήρα μετάλιο bookwarm xaxaxaxaxΑυτό διαβάζω τώρα.Μπλιζ πες τους ότι για σένα αυτά είναι πιπίνια χαχαχαχ
Καλημέρα σενιορ!