Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλημερούδια σε όλα τα άτακτα παππούδια!
Καλημέρα σας,
Κ. Μπλιζ πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε. Υπερωκεάνειον, απλό λαϊκό μαγαζί χωρίς ίχνος επιτήδευσης που τρώνε απλοί άνθρωποι αλλά και εφοπλιστές.
Τιμές νορμάλ. Μουσειακός χώρος που θα σας ταξιδέψει. Όλα αυθεντικά!
δεν το γνωρίζω
καθαρά θαλασσινά εδέσματα?
Πάλι ζωγράφισες....Καλημέρα σας,
Κ. Μπλιζ πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε. Υπερωκεάνειον, απλό λαϊκό μαγαζί χωρίς ίχνος επιτήδευσης που τρώνε απλοί άνθρωποι αλλά και εφοπλιστές.
δεν το γνωρίζω
Τζον απλό, ελληνικό, φρέσκο, θαλασσινό φαγητό χωρίς φιοριτούρες!
Ο ιδιοκτήτης είναι Κιμωλιώτης.
Τρώνε αυτοί που ξέρουν να φάνε...
δεν το γνωρίζω
δεν το γνωρίζω
Καλημέρα Μπόρμπι!
Σου τα εξήγησε ο gauguin αλλά το βιολί σου. Πως θα κάνεις έρανο για κάποιον πουτανιάρη; Ακόμα και όσοι τον ήξεραν προσωπικά από εδώ μέσα, ούτε στην κηδεία του δεν πήγαν για ευνόητους λόγους. Ο Αιδοιολείχος πήγε μέρες μετά να του αφήσει ένα λουλούδι. Άσε τον άνθρωπο να τον θυμούνται όπως τον ήξερε η οικογένειά του.
Ερώτηση..
Υπάρχει κάποιο μέλος πού να ήταν κολλητός με τον εκλιπόντα ??
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. κάτι έγινε σήμερα...
Άρχισα τη μοιρασιά σε φίλους..
Σου τα εξήγησε ο gauguin αλλά το βιολί σου. Πως θα κάνεις έρανο για κάποιον πουτανιάρη; Ακόμα και όσοι τον ήξεραν προσωπικά από εδώ μέσα, ούτε στην κηδεία του δεν πήγαν για ευνόητους λόγους. Ο Αιδοιολείχος πήγε μέρες μετά να του αφήσει ένα λουλούδι. Άσε τον άνθρωπο να τον θυμούνται όπως τον ήξερε η οικογένειά του.
Ερώτηση..
Υπάρχει κάποιο μέλος πού να ήταν κολλητός με τον εκλιπόντα ??
Καλημέρα σας.
Ο Zebu έχει δίκιο. Έρανος δεν μπορεί να γίνει. Εκτός αυτού, ούτε ο Δημήτρης δεν θα το επιθυμούσε αυτό.
Επίσης, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω κάθετα με την πρόταση περί αφιέρωσης της 26ης Οκτωβρίου στον Δημήτρη, με κομμάτια παιγμένα σε κιθάρα. Ο Δημήτρης ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Είχε και τα στραβά του, είχε και τα κολλήματα του, αλλά ήταν αγωνιστής και αισιόδοξος, και επ ουδενι μίζερος. Δεν θα ήθελε τέτοια σκηνικά, ήταν αντίθετα προς την φιλοσοφία του.
Τα καταθέτω αυτά ως κάποιος που γνώρισε προσωπικά τον Δημήτρη, που βγήκε αρχικά για έναν καφέ μαζί του, διαπίστωσε πως ο άνθρωπος αυτός αξίζει και κόλλησε μαζί του....
Αυτά και αντίο σας
ΥΓ. Δεν παρέστην στην κηδεία, γιατί δεν πρόλαβα να επιστρέψω εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη. Και η ανάρτηση μου στο νήμα για να σας ενημερώσω για τον θάνατο του, στο αυτοκίνητο έγινε, στην εθνική οδό, στο ύψος του Αλμυρού. Όταν έφτασα η τελετή είχε ήδη τελειώσει, γι αυτό πηγα την επόμενη και άφησα ένα λουλούδι στον τάφο του.
Έλα φίλε μου σε έχω έτοιμο..
Καλημέρα ΟΥΚά μου.
Τα θέλουμε στα κάρβουνα έτοιμα στις 14:00 με πλούσιες σαλάτες και μπόλικο άσπρο κρασάκι.
Εναν τέτοιο φίλο ψάχνω.
Να είναι και χρήσιμος.
Να πιάνει και καραμπίνα σε περίπτωση που μπουκάρουν οι Τουρκαλάδες.
Να είσαι καλά να ψαρεύεις για πολλά χρόνια !!!
Έλα φίλε μου σε έχω έτοιμο..
Καλημέρα ΟΥΚά μου.
Τα θέλουμε στα κάρβουνα έτοιμα στις 14:00 με πλούσιες σαλάτες και μπόλικο άσπρο κρασάκι.
Εναν τέτοιο φίλο ψάχνω.
Να είναι και χρήσιμος.
Να πιάνει και καραμπίνα σε περίπτωση που μπουκάρουν οι Τουρκαλάδες.
Να είσαι καλά να ψαρεύεις για πολλά χρόνια !!!
Αν περίμενα από τον αχαίρευτο να μου δώσει συμβουλές για Πειραιά, θα έτρωγα τελικά στο Λιανοκλάδι...
Ήδη λαμβάνω προτάσεις από μέλη του νήματος, τους οποίους και ευχαριστώ!
Ιδού μία από αυτές:
Πειραια ζηταει.Αν περίμενα από τον αχαίρευτο να μου δώσει συμβουλές για Πειραιά, θα έτρωγα τελικά στο Λιανοκλάδι...
Ήδη λαμβάνω προτάσεις από μέλη του νήματος, τους οποίους και ευχαριστώ!
Ιδού μία από αυτές:
Απο τα πιο ωραία Roof Garden !!!
A.