Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
aigamisoumalakismenoprwi-prwi.Α εχω και μια της Ναταλί που μου έστειλε ο κωλογερακος![]()
Καλημέρα παιδάκια.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
aigamisoumalakismenoprwi-prwi.Α εχω και μια της Ναταλί που μου έστειλε ο κωλογερακος![]()
Καλημέρα παιδάκια.
Τι έγινε; Τον εβρεξες σήμερα; (Στη θάλασσα εννοώ, όχι εκεί που πάει τό βρώμικο μυαλό σου.aigamisoumalakismenoprwi-prwi.Α εχω και μια της Ναταλί που μου έστειλε ο κωλογερακος![]()
Καλημέρα παιδάκια.
![]()
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά εδώ, να βρουν την Νάταλι τους, και να ζήσουν έστω και μια φορά στη ζωή τους, αυτό που έζησα εγώ φέτος.Ευχαριστω. Σέβομαι τους ανθρώπους για να με σέβονται.Για να μην κοπιαρω όλη την ιστορία, αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε την εδώ.Fev.denyparxeinatali
poiaeinaihnatalipaidia?
![]()
Διάβασα.
Είσαι ένας σπάνιος gentleman !!!
.
Την ξανασυνάντησα φέτος. Πέρασα ένα καταπληκτικό τριήμερο μαζί της κλεισμένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ( το καλύτερο της ζωής μου) και ένα πολύ καλό τετραήμερο, όπου προσπαθούσε να μου αποδείξει πόσο καλή νοικοκυρά και σύζυγος θα γινότανε, αν εύρισκε κάποιον να ζήσει μαζί του.
"Σέβομαι τους ανθρώπους για να με σέβονται"
Έτσι πρέπει αλλά δυστυχώς πολλοί/ες αυτό το εκλαμβάνουν ως αδυναμία και το εκμεταλλεύονται.
Ωραία η ιστορία σου και οι αναμνήσεις της θα σε συντροφεύουν.
Εχω και εγώ την "Nataly" μου, την στηρίζω και το παλεύω ...
![]()
Καλημέρα σας!
A όλα και όλα ζωγραφε...
Ο σαβουρογαμης πορνοθετης μας (καλή του ώρα τώρα θα ξεκωλιαζει το Μανάρι του) δεν ανέβαζε ποτέ τέτοια μπάζα
Ψοφιες ναι... κωλογριες του κερατά ναι... ποτέ όμως χοντρές
![]()
Κατάλαβα, δεν εκτιμάτε το Ω-ΡΕΟ!
Τι έγινε; Τον εβρεξες σήμερα; (Στη θάλασσα εννοώ, όχι εκεί που πάει τό βρώμικο μυαλό σου.aigamisoumalakismenoprwi-prwi.Α εχω και μια της Ναταλί που μου έστειλε ο κωλογερακος![]()
Καλημέρα παιδάκια.
![]()
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά εδώ, να βρουν την Νάταλι τους, και να ζήσουν έστω και μια φορά στη ζωή τους, αυτό που έζησα εγώ φέτος.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά εδώ, να βρουν την Νάταλι τους, και να ζήσουν έστω και μια φορά στη ζωή τους, αυτό που έζησα εγώ φέτος.
Βρίσκω μερικές αλλά σε μια ώρα μου φεύγουν
Μόνο αν έρθουν στο νησί «ταξιδεύω» στα μονοπάτια του έρωτα και της απόλυτης ηδονής!
Τι εγραψα ο πουστης πάλι![]()
Μόνο αν έρθουν στο νησί «ταξιδεύω» στα μονοπάτια του έρωτα και της απόλυτης ηδονής!
Με την καλή έννοια το πουστης.
Με την καλή έννοια το πουστης.
![]()
.. για την όρεξη..
Καλησπέρα μετά από καιρό
πως είναι τα πράγματα, έχω χάσει πολλές καταδόσεις ?
Καλησπέρα μετά από καιρό
πως είναι τα πράγματα, έχω χάσει πολλές καταδόσεις ?
Σπι όλα καλά?
Όλα. Καιταλλ;(α)Buenas mustardes amigos.
![]()