sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αυτή η κωλαρα μου έκανε σεφτε το πρωί. Φυσικό ήτανε να αναζητήσω εκτόνωση το απογευμα.
Σε κάποια φάση όταν έφευγε, φόρεσα τη μάσκα στα μάτια, για να μην βλέπω. Με είδε μια γειτόνισσα από απέναντι και έβαλε τα γέλια.
Επόμενο ήταν
Εγώ προχθές πήγα αλλά έπεσα σε νεκροφιλική φαση![]()
Χάχαχα, Φωτόπουλος, αόματοςΣε κάποια φάση όταν έφευγε, φόρεσα τη μάσκα στα μάτια, για να μην βλέπω. Με είδε μια γειτόνισσα από απέναντι και έβαλε τα γέλια.
Επόμενο ήταν
Εγώ έχω πλέον στανταρακια εδώ και εννιά χρόνια. Πειραματισμοί μόνο άμα στείλω κανένα κασκαντερ πρώτο.
Επόμενο ήταν
Εσείς εκεί κάτω είστε αλλιώςΕγώ έχω πλέον στανταρακια εδώ και εννιά χρόνια. Πειραματισμοί μόνο άμα στείλω κανένα κασκαντερ πρώτο.
Επόμενο ήταν
Εγώ έχω πλέον στανταρακια εδώ και εννιά χρόνια. Πειραματισμοί μόνο άμα στείλω κανένα κασκαντερ πρώτο.
Επόμενο ήταν
Επόμενο ήταν
Και εγώ το ίδιο.
Οταν περνάω καλά το κρατάω forever or at least as much as possible.
Σημασία έχει να περνάς καλά ...
Επόμενο ήταν
Καλησπέρα Κύριοι !!!
Αφιερωμένο στον νηματοθέτη μας, αγαπητό και σεβαστό Κύριο blizardeye που του αρέσουν οι ώριμες κυρίες.
![]()
θελω την μπαριστα...
Δεν υπάρχουν τουρίστριες. Φευ. Δεν υπάρχει Ναταλι. Δισφευ. Δεν υπάρχει (καλύτερο)Μανάρι. Τριςφευ.Εγώ έχω πλέον στανταρακια εδώ και εννιά χρόνια. Πειραματισμοί μόνο άμα στείλω κανένα κασκαντερ πρώτο.
Επόμενο ήταν
Σεις έχετε 17 στανταράκια, 4 γκόμενες ανά την Υδρόγειο και περίπου 93 τουρίστριες κάθε καλοκαίρι!![]()