troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.222
- Πόντοι
- 5.506
Στηρίζω.θελω την μπαριστα...
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Στηρίζω.θελω την μπαριστα...
Ξέχνα την μπαρίστα για φέτο, του χρόνου και καμιά δεκαετία...
Τελείωσαν τα μπάνια?![]()
![]()
Τέρμα τα μοχιτο;;;
Τέρμα τα πινα κωλαντα;;;
Τέρμα τα απερολ σπριτς;;;
Μια μικρή παύση να πεσουν οι βοριάδες και μετά βουρ και πάλι...
Ο στόχος είναι τα 80![]()
Τι να την κάνεις τώρα ρε Τζιμακο; Έτσι και την έβαλε αυτός στο τρίκυκλο με το π....τσαροδερματινα καθίσματα, είναι τελειωμένη υπόθεση. Αν δε, της έδειξε και τα αρχ....αία, η κοπέλα έκλεισε σαν γυναίκα. Ξέχασε την.
Μέσα στον Ιούνιο είχα κάνει 24 (πρωι-απογευμα) είχα χάσει όμως 5 κιλά σε 15 μέρες και τρόμαξα λιγακι. Έκοψα τα απογευματινά, και λόγω δουλειάς και έχω χάσει Ιούλιο Αύγουστο μόνο 2 που ειχα κατέβει Αθήνα. Πάνω από 80 , μεταφράζομενα σε χιλιόμετρα γύρω στα 100.Ξέχνα την μπαρίστα για φέτο, του χρόνου και καμιά δεκαετία...
![]()
Τέρμα τα μοχιτο;;;
Τέρμα τα πινα κωλαντα;;;
Τι να την κάνεις τώρα ρε Τζιμακο; Έτσι και την έβαλε αυτός στο τρίκυκλο με το π....τσαροδερματινα καθίσματα, είναι τελειωμένη υπόθεση. Αν δε, της έδειξε και τα αρχ....αία, η κοπέλα έκλεισε σαν γυναίκα. Ξέχασε την.
![]()
![]()
Πάει το κορμί το χάσαμε
Δεν ξανακάνω φιλο μικροτσουτσουνο παππούλη![]()
Ξέχνα την μπαρίστα για φέτο, του χρόνου και καμιά δεκαετία...
![]()
Τέρμα τα μοχιτο;;;
Τέρμα τα πινα κωλαντα;;;
και ποιος θα τα πιει?![]()
κάνε διπλά, πρωί απόγευμα...
ωχχχ...
μου φαίνεται έφτιαξε το νήμα!!![]()
Δεν θα ξαναπάρει γυναίκα μπαριστα.Τι να την κάνεις τώρα ρε Τζιμακο; Έτσι και την έβαλε αυτός στο τρίκυκλο με το π....τσαροδερματινα καθίσματα, είναι τελειωμένη υπόθεση. Αν δε, της έδειξε και τα αρχ....αία, η κοπέλα έκλεισε σαν γυναίκα. Ξέχασε την.
![]()
![]()
Πάει το κορμί το χάσαμε
του χρόνου θα έρθω εγώ διακοπές...![]()
(αφού φέτος ήταν δύσκολο...)
Δεν θα ξαναπάρει γυναίκα μπαριστα.Τι να την κάνεις τώρα ρε Τζιμακο; Έτσι και την έβαλε αυτός στο τρίκυκλο με το π....τσαροδερματινα καθίσματα, είναι τελειωμένη υπόθεση. Αν δε, της έδειξε και τα αρχ....αία, η κοπέλα έκλεισε σαν γυναίκα. Ξέχασε την.
![]()
![]()
Πάει το κορμί το χάσαμε
ωχχχ...
Φυσικά ήταν θέμα χρόνου...
Άσχετο :-)
ωωωεεε θα πάρουμε το κύπελλο ωωωεεε
Μέσα στον Ιούνιο είχα κάνει 24 (πρωι-απογευμα) είχα χάσει όμως 5 κιλά σε 15 μέρες και τρόμαξα λιγακι. Έκοψα τα απογευματινά, και λόγω δουλειάς και έχω χάσει Ιούλιο Αύγουστο μόνο 2 που ειχα κατέβει Αθήνα. Πάνω από 80 , μεταφράζομενα σε χιλιόμετρα γύρω στα 100.
Ερώτημα που το έβαλα και στο νήμα των πολιτικών εξελίξεων. Τι αποφάσισε ο Βαγγέλας για την Β. Γ. Εθνικη; Υπάρχουν καποιες χιλιάδες εργαζόμενοι και εκεί, που έχουν να δουν μεροκάματο από τον Απρίλη.ωχχχ...
Ερώτημα που το έβαλα και στο νήμα των πολιτικών εξελίξεων. Τι αποφάσισε ο Βαγγέλας για την Β. Γ. Εθνικη; Υπάρχουν καποιες χιλιάδες εργαζόμενοι και εκεί, που έχουν να δουν μεροκάματο από τον Απρίλη.ωχχχ...
Να δούμε και εμείς λίγο μπαλιτσα.