Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Σημερα.... λογο βαρεμαρας για εργασια ...........εκανα τουρ σε διαφορα φορουμ του σαη!!!!!!! και διαβασα αρκετα απο τα λεγομενα των θαμωνων ......... Συμπερασμα!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra: υπαρχει πολυς λαλεμενος κοσμος!! ................................. :headbaning2:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.877
Πόντοι
26.096
Αναδημοσιεύομεν το παρηγορητικόν σχόλιο του νηματοθέτου επί της προσφάτου κριτικής του κ. The Saint επί της εργαζομένης <ΙΟΛΗ>.

κ. The Saint, απολογούμαι δια την καθυστέρησίν μου να αναγνώσω το πόνημά σας εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων βιοπορισμού. Τούτου διευκρινισθέντος, σας υποβάλλω τα θερμά συλληπητήριά μου επί τη απωλεία χρόνου τε χρήματος εις την συνεύρεσιν ταύτην. Σεις όμως, ως πλήρης ημερών που είσθε, γνωρίζετε καλύτερον όλων ότι τα πάντα ρει κ΄ ουδέν μένει. Κουράγιο, φίλτατε!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Αναδημοσιεύομεν το σχόλιο του νηματοθέτου επί της προσφάτου κριτικής του κ. The Saint επί της εργαζομένης <ΙΟΛΗ>.

κ. The Saint, απολογούμαι δια την καθυστέρησίν μου να αναγνώσω το πόνημά σας εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων βιοπορισμού. Τούτου διευκρινισθέντος, σας υποβάλλω τα θερμά συλληπητήριά μου επί τη απωλεία χρόνου τε χρήματος εις την συνεύρεσιν ταύτην. Σεις όμως, ως πλήρης ημερών που είσθε, γνωρίζετε καλύτερον όλων ότι τα πάντα ρει κ΄ ουδέν μένει. Κουράγιο, φίλτατε!

αυτο ειναι που σε νοιαζει!!! γεροξεκουτι!  :birdman:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
"θειε" τι κανεις!? ολα καλα?!
Και ο κ. troubakhs μου σταμάτησε να μου ζητά.
Επιτέλους όλοι σας κατανοήσατε την πενία μου.

....... απλα μαζι μου θα ειχες ενα πιατο ζεστο φαι....ενα τσαγακι ...ενα γιουρτακι προβειο (χωρις την πετσα) ...... τωρα θα πεθανεις μονος και ερημος!! και ολα αυτα με μια μικρη σημειωση στην διαθηκη σου οτι μου αφηνεις τα κτημτα και τον πυργο στην Αγλια!! ..........

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
"θειε" τι κανεις!? ολα καλα?!

....... απλα μαζι μου θα ειχες ενα πιατο ζεστο φαι....ενα τσαγακι ...ενα γιουρτακι προβειο (χωρις την πετσα) ...... τωρα θα πεθανεις μονος και ερημος!! και ολα αυτα με μια μικρη σημειωση στην διαθηκη σου οτι μου αφηνεις τα κτημτα και τον πυργο στην Αγλια!! ..........
Θα του τα εδειχνες πριν τα φας ε :2funny:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μια φορά την εβδομάδα που ΔΕΝ πηγαίνει για "βιοπορισμό"  :springsmile: γκρινιάζει και πενεται.
Ασφαλής πληροφόρηση λέει ότι αριστοκρατης δικηγόρος της περιοχής κέρδισε προ μηνός το 1500000 του Τζόκερ στο πρακτορείο επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 10  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom