amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.402
- Πόντοι
- 22.785
:thebigfinger:Ο νηματοθετης θα φαει κλωτσιες απο τον ανηψιο του!!
ζειτε σκατογεροι!?
:thebigfinger:Ο νηματοθετης θα φαει κλωτσιες απο τον ανηψιο του!!
ζειτε σκατογεροι!?
ξαδερφουλα σου?!
Απο πού το κατάλαβες ;
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τα ίδια μαλλιά ...
τυχερος εισαι ! εγ δεν εχω καθολου!
Αναδημοσιεύομεν το σχόλιο του νηματοθέτου επί της προσφάτου κριτικής του κ. The Saint επί της εργαζομένης <ΙΟΛΗ>.
κ. The Saint, απολογούμαι δια την καθυστέρησίν μου να αναγνώσω το πόνημά σας εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων βιοπορισμού. Τούτου διευκρινισθέντος, σας υποβάλλω τα θερμά συλληπητήριά μου επί τη απωλεία χρόνου τε χρήματος εις την συνεύρεσιν ταύτην. Σεις όμως, ως πλήρης ημερών που είσθε, γνωρίζετε καλύτερον όλων ότι τα πάντα ρει κ΄ ουδέν μένει. Κουράγιο, φίλτατε!
αυτο ειναι που σε νοιαζει!!! γεροξεκουτι!
Πένομαι, ανεψιέ!
δεν σου ζητησα τιποτα!
Και ο κ. troubakhs μου σταμάτησε να μου ζητά.
Επιτέλους όλοι σας κατανοήσατε την πενία μου.
Θα του τα εδειχνες πριν τα φας ε"θειε" τι κανεις!? ολα καλα?!
....... απλα μαζι μου θα ειχες ενα πιατο ζεστο φαι....ενα τσαγακι ...ενα γιουρτακι προβειο (χωρις την πετσα) ...... τωρα θα πεθανεις μονος και ερημος!! και ολα αυτα με μια μικρη σημειωση στην διαθηκη σου οτι μου αφηνεις τα κτημτα και τον πυργο στην Αγλια!! ..........
:thebigfinger: 你他妈的Ο νηματοθετης θα φαει κλωτσιες απο τον ανηψιο του!!
ζειτε σκατογεροι!?
Μια φορά την εβδομάδα που ΔΕΝ πηγαίνει για "βιοπορισμό" γκρινιάζει και πενεται.δεν σου ζητησα τιποτα!
Ασφαλής πληροφόρηση λέει ότι αριστοκρατης δικηγόρος της περιοχής κέρδισε προ μηνός το 1500000 του Τζόκερ στο πρακτορείο επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 10Μια φορά την εβδομάδα που ΔΕΝ πηγαίνει για "βιοπορισμό" γκρινιάζει και πενεται.