sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Εγώ έτσι που τον άκουσα κάηκα εγώ :-Mεγαλος καλλιτέχνης, αλλά δυστυχώς το έχει κάψει. Και ένα δικό του που είπε η Πασπαλά.
[YouTube]EGibAtUht-I[/youtube]
Εγώ έτσι που τον άκουσα κάηκα εγώ :-Mεγαλος καλλιτέχνης, αλλά δυστυχώς το έχει κάψει. Και ένα δικό του που είπε η Πασπαλά.
[YouTube]EGibAtUht-I[/youtube]
ωραίο
Που να καταλάβουν γέροντα, οι νεανίες αρμπαδιένετοι, ουδαμοκάρκαστροι
και λίαν ερπεσπιδωμένοι τρωμόλιγγες....
Καλημέρα
Συγκινήθηκες σύντροφε;
Άσε τις πολλές συγκινήσεις
Πάλι χάσατε τα γυαλια σας και δεν μπορείτε να διαβάσετε τις ημερομηνίες λήξης; Η, είστε τόσο τσιφουτης που δεν πετάτε τα ληγμένα;.[size=20pt]Ο ελλαδικός άνθρωπος με τον καφέ διατυπώνει τον αρνητικό του νόστο ως "ζώο θεούμενο" μέσα από το διάλογο του Εγώ του με το Άλλο, ως Ανταρσία ενάντια σε ένα Είναι δίχως Πρόσωπο - αφηγείται το καθολικό βίωμά του, τη διαδικασία ενσάρκωσης στο Εγώ του, την πρόσκτηση, με ενοποιό τον εαυτό του, του διάχυτου και απρόσωπου ως την έλευση του γίγνεσθαι που μετουσιώνεται τώρα, μέσα από την ιστορία του, την διάρκεια της Πράξης του, στο Εσύ και το Εμείς του Εκκαθολικευόμενου Εγώ του.[/size]
σοφον το σαφες..[size=20pt]Ο ελλαδικός άνθρωπος με τον καφέ διατυπώνει τον αρνητικό του νόστο ως "ζώο θεούμενο" μέσα από το διάλογο του Εγώ του με το Άλλο, ως Ανταρσία ενάντια σε ένα Είναι δίχως Πρόσωπο - αφηγείται το καθολικό βίωμά του, τη διαδικασία ενσάρκωσης στο Εγώ του, την πρόσκτηση, με ενοποιό τον εαυτό του, του διάχυτου και απρόσωπου ως την έλευση του γίγνεσθαι που μετουσιώνεται τώρα, μέσα από την ιστορία του, την διάρκεια της Πράξης του, στο Εσύ και το Εμείς του Εκκαθολικευόμενου Εγώ του.[/size]
Πάλι χάσατε τα γυαλια σας και δεν μπορείτε να διαβάσετε τις ημερομηνίες λήξης; Η, είστε τόσο τσιφουτης που δεν πετάτε τα ληγμένα;.
Καλημέρα. Υπάγω για την πρωινή μου.
σοφον το σαφες..
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι και κυρίες..
.. ωραία από αύριο κύριε Μπλιτζ αλλάζω Ρότα.Δεν υπάρχουν κυρίες πια στο νήμα μας, κύριε.
Καλημέρα!
Ώστε και σεις την 3η επιλογή ψηφίσατε, ε;;;;
[size=20pt]Πταίει το σφυροσίκων, φρηνιγκικό και κεωμένο σύστημα που οδηγεί το νηματοθέτη στην πυρονδρεία και αντιφρωβολούσα μήνιν του φυριφτυντή, σπηλλιχτιχέοπος και μαγγαλόρυγχου όχλου.[/size]
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!