You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
@Erinal @Atlas et al,
Το νημα αυτο (ισως και αλλα) αποτελούν μια απλή τεκμηριωση του οτι ο Homo Sapiens ειναι ων που για καλο(επιβιωση/πολεμος) η κακο(πχ κοινωνικος αποκλεισμος διαφορων ομάδων, ναζισμος in extremis) ζει σε αγέλη και αποκτά την νοοτροπια της. Αυτοι ειμαστε και αυτος ειμαι .. Αποχωρώ παραυτα εκ του νηματος
Το νημα αυτο (ισως και αλλα) αποτελούν μια απλή τεκμηριωση του οτι ο Homo Sapiens ειναι ων που για καλο(επιβιωση/πολεμος) η κακο(πχ κοινωνικος αποκλεισμος διαφορων ομάδων, ναζισμος in extremis) ζει σε αγέλη και αποκτά την νοοτροπια της. Αυτοι ειμαστε και αυτος ειμαι .. Αποχωρώ παραυτα εκ του νηματος
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
ζεστενομαι
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
γυρναω καθε μερα με διαφορετικο μουνι (με εχουν παει κωλοφερατζα οι δουλειες)πουσαι ρε σαουλ γαμω τα βυζια γαμω....
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 26.096
@ Baoobab
στον πεο μας τυπε...στο καλο
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 26.096
για κάντο μου λιανα. τι φαση ; οτι σε ενοχλησε ο ατλας; λοιπον επειδη με κουρασατε με το στυλακι αυτο εγω προσωπικα αποχωρω και σας γραφω στα υποδηματα μου τα παλαια και καθιστε δεκα ατομα που θελετε και πειτε τα γιατι δεν τα μπορω τα κομπλεξ. αιντε και γαμηθειτε πλεον.θα παω στο ημερησια ενημερωση για πιπες καλυτερα.
Καλημέρα, κυρία.
Αγάπη! Μόνο αγάπη!
Μην συγχίζεσθε.
Είμεθα μονόχνωτοι και αντικοινωνικοί. Μισάνθρωποι. Ανάμεσα στις ιατρικές εξετάσεις μας και τις αναμνήσεις από την χαμένη νιότη μας.
Θέλουμε νέα μέλη. Αλλά νέα μέλη που να προσπαθούν να συντονισθούν στο μήκος κύματος του νήματος. Μήκος κύματος που έχει αντέξει για τόσες χιλιάδες σελίδες.
Είναι κατανοητή η ανάγκη νέων μελών να φλερτάρουν αλλά η συμμετοχή τους δεν είναι δυνατόν να εξαντλείται σε αυτό. Αν το αφήσουμε να συμβεί, θα γίνουμε ένα ακόμη νήμα του μπου. Χωρίς αρχή και τέλος. Και χωρίς νόημα.
Εμείς πάντως σας αγαπάμε, κυρία και σας περιμένουμε και πάλι κοντά μας. :-* :-* :-*
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα στα μπουμπούκια του διαδικτύου!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 26.096
Ας το ξανακούσουμε!
Αφιερούται σ΄ εμάς τους λίγους [της κας. Έριναλ συμπεριλαμβανομένης].
Αφιερούται σ΄ εμάς τους λίγους [της κας. Έριναλ συμπεριλαμβανομένης].
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 26.096
Ο κ. troubakhs μου θα έρθει μαζί μας στην Αιδηψό για να μας βοηθήσει να βρούμε γκόμενα;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις