iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Θα μας πάει ο Νικόλας;Με τρίκυκλο θα πάμε![]()
Θα μας πάει ο Νικόλας;Με τρίκυκλο θα πάμε![]()
Με τρίκυκλο θα πάμε![]()
δε γνωριζω.Tι ώρα αναχωρεί το πούλμαν;
Η επιλογή: "Δεν κάνω διακοπές" απουσιαζει από την λίστα των απαντήσεων. Ως εκ τούτου αρνούμαι να κατέβω στην κάλπη.[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ για τις διακοπές των ονείρων σας![/size]
θα κανουμε ζημια στη πορνοαιδηψο![]()
Γιατί άραγε;Είστε τυχερός.
Εμένα δεν μου ανανεώνουν το δίπλωμα πια.
Είστε τυχερός.
Εμένα δεν μου ανανεώνουν το δίπλωμα πια.
δε γνωριζω.
εγω θα ερθω με τον καρτακη με το δωδεκαβολτο.
Καλημέρα όλη μέρα...Καλημέρα, γέροντες!
κοιτα το χω κανει εβδομηνταδυο με καρμπυρατερ απο αστρα.Έχει κάναν κοτσαδόρο να κοτσάρω το αναπηρικό;
κοιτα το χω κανει εβδομηνταδυο με καρμπυρατερ απο αστρα.
κοτσαδορο δεν εχω αλλα μπορει να σε κανει ο τηγανακης πατηρακι![]()
για κάντο μου λιανα. τι φαση ; οτι σε ενοχλησε ο ατλας; λοιπον επειδη με κουρασατε με το στυλακι αυτο εγω προσωπικα αποχωρω και σας γραφω στα υποδηματα μου τα παλαια και καθιστε δεκα ατομα που θελετε και πειτε τα γιατι δεν τα μπορω τα κομπλεξ. αιντε και γαμηθειτε πλεον.θα παω στο ημερησια ενημερωση για πιπες καλυτερα.Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στα αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ μας!
Οποιαδήποτε ανοχή, η οποία εκδηλώνεται με την παράθεση σε μηνύματα απρόσκλητων
και λοιπών τυχάρπαστων επισκεπτών (λ.χ. Άτλας), ενδεχομένως να ανοίξει μια κερκόπορτα στο νήμα μας,
δίνοντας το λάθος μήνυμα σε επίδοξους μπαχαλάκηδες ότι εδώ μέσα ισχύει το "μπάτε σκύλοι αλέστε".
Θα παρακαλούσα λοιπόν, να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.
Θα πρότεινα σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου ένας εισβολέας καταντάει φορτικός και εκτός παντός κλίματος, να υπάρχει
για αρχή γενική απαξίωση στα ποσταρίσματά του και ακολούθως (εφόσον έχει υπογραμμιστεί σε όλους τους τόνους
ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος) να κινηθούν "εναλλακτικές" διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης....
Πρέπει να διαφυλαχτεί η εύρρυθμη λειτουργία του νήματος και η συνοχή της γεροντικής μας παρέας, που μέχρι τώρα
προστατεύτηκε με τόσους κόπους και προσπάθειες, αποτελώντας μια διαδικτυακή όαση θαλπωρής, για τους απόμαχους
της ζωής και λοιπούς βετεράνους των μεγάλων στιγμών της ιστορίας!![]()
![]()
![]()
για κάντο μου λιανα. τι φαση ; οτι σε ενοχλησε ο ατλας; λοιπον επειδη με κουρασατε με το στυλακι αυτο εγω προσωπικα αποχωρω και σας γραφω στα υποδηματα μου τα παλαια και καθιστε δεκα ατομα που θελετε και πειτε τα γιατι δεν τα μπορω τα κομπλεξ. αιντε και γαμηθειτε πλεον.θα παω στο ημερησια ενημερωση για πιπες καλυτερα.
Ραμολίδη μου καλημέρα!![]()