blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα..Καλημέρα μύστες, χύστες και ρέκτες!
Το μύστες, χύστες και ρέκτες σε αυτάκια ...
Και κάπως έτσι ξεκίνησε το cricket, εις το οποίο διέπρεψε η Αγγλική Αριστοκρατία!
Αλλά τώρα σε ποιους κάθεστε και τα λέτε αυτά;;;
Στην πλέμπα και το πόπολο;;;
Εμας 2 γειτονιες μας χωριζε 1 ποταμι (τωρα εχει γινει λεωφορος) Οταν δεν παιζαμε μπαλα με τους απεναντι, παιζαμε πολεμο, με τοξα και με πετρες. Ευτχωε τα αεροβολα τα ανακαλυψαμε λιγο μεγαλυτεροι. Τα βρησκαμε ομως παντα, και ειμασταν ολοι φιλοι.
Εμείς πάλι στα παλαιά γυμνασιακά μας χρόνια, με τον Νηματοθέτη, διαπρέπαμε εις το "κερητίζειν"....
https://[URL unfurl="true"]www.hellenichockey.gr/images/03_thegame/keritizin.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίες εποχές :kneel: :kneel: :kneel:
Το νηματοθετη τον βάζατε στο τέρμα;
1, Ευτυχως δεν εγινε λεωφορος
2, Ξεχασες να πεις οτι περναγαμε κατω απ το συρματοπλεγμα και κλεβαμε φυστικια και ο μπαρμπα μητσος να μας κυνηγαει ...
Οπως ξεχασες να πεις για τον καυγα που ριχναμε για το ποιος θα παρει το επανω τερμα ,καθως το κατω ηταν σε κατηφορα
3 Τοσο ο διπλανος σου / τοτε απεναντι μου οσο και εγω εχουμε δυο πολυ καλα σημαδια στα κεφαλια μας απο πετρες
Αι στο καλο σου με συγκινησες , κωλογερε
... άσε την κουβέντα και τα ονειροπόλια καί βγάλε τη βάρκα... Αΐντεεεε1, Ευτυχως δεν εγινε λεωφορος
2, Ξεχασες να πεις οτι περναγαμε κατω απ το συρματοπλεγμα και κλεβαμε φυστικια και ο μπαρμπα μητσος να μας κυνηγαει ...
Οπως ξεχασες να πεις για τον καυγα που ριχναμε για το ποιος θα παρει το επανω τερμα ,καθως το κατω ηταν σε κατηφορα
3 Τοσο ο διπλανος σου / τοτε απεναντι μου οσο και εγω εχουμε δυο πολυ καλα σημαδια στα κεφαλια μας απο πετρες
Αι στο καλο σου με συγκινησες , κωλογερε
... άσε την κουβέντα και τα ονειροπόλια καί βγάλε τη βάρκα... Αΐντεεεε
... στην Μύκονο την έχεις ??Μετα τις 18 δεν μπορω να παω εκει που ειναι η Βαρκα
... στην Μύκονο την έχεις ??
Το σιαξα
Στου ποδολάγνου για συμμόρφωση σας στείλαμε και όχι για να μας εισάγετε νέα ήθη και έθιμα! >
... στην Μύκονο την έχεις ??
Σοφον το σαφές!
[size=30pt]ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.[/size]
[size=20pt]Ο κ. Eraser παρέδωσε στη Μονομελή Επιτροπή Ταΐσματος Όνων και Χοίρων του νήματος videos, άκρως γαργαλιστικά, που αφορούν ΚΑΙ μέλη του νήματος!
Στα πλαίσια της καταδόσεως και της διαπόμπευσης ένα από αυτά τα videos θα αναρτηθεί στο νήμα μας, προκειμένου να επιτευχθεί η διαπόμπευσις του πρωταγωνιστού στο εν λόγω βίντεο.
Η επιλογή του ποίου θα είναι αυτό θα ανήκει στα μέλη.
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαπόμπευσης.[/size]