Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Οι κανόνες ποδοσφαίρου στους δρόμους
1-Δεν υπήρχαν κανόνες.

2-Το παιχνίδι τελείωνε μετά απο εξάντληση η  όταν  φώναζε η  μάνα  για  φαγητό.

3-Αποτέλεσμα 20-30 το λιγότερο.

4-Τα πέναλτι τα μέτραγε  ο αντίπαλος.

5-Ο χοντρός ήτανε πάντα  ο τερματοφύλακας.

6- Εαν θύμωνε ο ιδιοκτήτης της μπάλας την έπαιρνε και έφευγε.

7-Τα κόρνερ μετράγανε αν όλοι συμφωνούσανε.

9- Πιθανότητα μεγαλύτεροι  παίκτες ερχότανε και .. "ρε παίζουμε, η σας χαλάμε το παιχνίδι".

10-Ο πιο επικίνδυνος παίκτης έπαιζε  οποιαδήποτε στιγμή.

11-- Επιτρέπονταν  ένας επιπλέον παίκτης σε μία από τις δύο ομάδες σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν είναι ίσες.

12-Επιτρέπονταν  η αλλαγή γκαρντ στα πέναλτι.

13-Αν η μπάλα πέρναγε πάνω από της πέτρες ...το παιχνίδι σταμάταγε για δύο λεπτά για να  τσακωνόμαστε αν θα  κερδίσουμε το γκολ ή όχι.

14-Αυτος που  είχε την  μπάλα πάντα έπαιζε στην πιο δυνατή ομάδα
Χαιρετώ όλους όσους έζησαν αυτές τις μέρες.  :hi:

:hi:

:2funny: :2funny: :2funny:

Εχω λιώσει στα γέλια με το 6

και να τον παρακαλάμε τον μπουστη να μη φύγει... μέχρι που τον αφήναμε μετά να βάλει κανα γκολ μπας και γλυκαθεί και κάτσει παραπανω  :headbang:

Στα 3 κόρνερ πέναλτυ νόμιζε ότι «έτρεξε» ένα διαστημα

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Εμας 2 γειτονιες μας χωριζε 1 ποταμι (τωρα εχει γινει λεωφορος) Οταν δεν παιζαμε μπαλα με τους απεναντι, παιζαμε πολεμο, με τοξα και με πετρες. Ευτχωε τα αεροβολα τα ανακαλυψαμε λιγο μεγαλυτεροι. Τα βρησκαμε ομως παντα, και ειμασταν ολοι φιλοι.

:happy: :happy: :happy: :happy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
:hi:

Εχω λιώσει στα γέλια με το 6

και να τον παρακαλάμε τον μπουστη να μη φύγει... μέχρι που τον αφήναμε μετά να βάλει κανα γκολ μπας και γλυκαθεί και κάτσει παραπανω  :headbang:

Στα 3 κόρνερ πέναλτυ νόμιζε ότι «έτρεξε» ένα διαστημα
Και οταν εφευγε ειχαμε μια μπαλα απο στρογγυλο μπουκαλακι που πουλαγανε καποια εποχη με πορτοκαλαδα μεσα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Εμείς οργανώθηκαμε ασχημα κάποια στιγμή  :rockon:

Γιος οικοδόμου έφερε 3 ξύλα, δυο κοντά για κάθετα και ένα μεγάλο οριζόντιο συν δυο τάβλες για κόντρα μην μπατάρει το τέρμα... βάφτηκαν κόκκινα φυσικά  :happy:
Γιος ψαρά έφερε παλιά δίχτυα...

Είχαμε ένα χωράφι στη γειτονιά που έβγαζε ωραίο ψιλο χορταράκι με το πατά πατά γινόταν γρασίδι  :heavymetalbig:

Είχαμε όμως μια σοβαρή αναποδιά  :S
Εκεί που βάλαμε το τέρμα όπου ήταν το καλύτερο σημείο στο χωράφι, ακριβως από πίσω υπήρχε ένα δέντρο μεγάλο με καρφοβελονες (δεν ξέρω πως το λέγαν το κωλο δέντρο).

Παρακαλούσαμε να μην αστοχουσαμε  :grin:

Όταν έφευγε καμμία μυταρολα ψηλά και δεν καρφωνόταν σε βελόνα το πανηγυρίζαμε...
Όταν όμως τρυπούσε η μπάλα είμασταν σα κλαμμενοι κωλοι όταν πηγαίνανε σπίτι  :-

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και οταν εφευγε ειχαμε μια μπαλα απο στρογγυλο μπουκαλακι που πουλαγανε καποια εποχη με πορτοκαλαδα μεσα.

Ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί που εχουν τα καλύτερα πράγματα, αλλά αυτοί κάνουν οτι καλύτερο μπορούν με αυτά που έχουν. :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506

Γιος οικοδόμου έφερε 3 ξύλα, δυο κοντά για κάθετα και ένα μεγάλο οριζόντιο συν δυο τάβλες για κόντρα μην μπατάρει το τέρμα... βάφτηκαν κόκκινα φυσικά  :happy:

Είχαμε ένα χωράφι στη γειτονιά που έβγαζε ωραίο ψιλο χορταράκι με το πατά πατά γινόταν γρασίδι  :heavymetalbig:

Εκεί που βάλαμε το τέρμα όπου ήταν το καλύτερο σημείο στο χωράφι, ακριβως από πίσω υπήρχε ένα δέντρο μεγάλο με καρφοβελονες (δεν ξέρω πως το λέγαν το κωλο δέντρο).

Όταν έφευγε καμμία μυταρολα ψηλά και δεν καρφωνόταν σε βελόνα το πανηγυρίζαμε...
δεν ηταν μυταρολα ...ηταν ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795

Εμεις ενωθηκαμε με τους απεναντι τελικα και φτιαξαμε ομαδα κανονικη. Παιζαμε σε τουρνουα. Εγω εφυγα τελικα για το νησι, η ομαδα μετα απο 1-2 χρονια μπηκε στην Γ Αθηνων, οπου και παιζει ακομα και σημερα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Εμεις ενωθηκαμε με τους απεναντι τελικα και φτιαξαμε ομαδα κανονικη. Παιζαμε σε τουρνουα. Εγω εφυγα τελικα για το νησι, η ομαδα μετα απο 1-2 χρονια μπηκε στην Γ Αθηνων, οπου και παιζει ακομα και σημερα.

Αυτά είναι...  :rockon:

Εμείς μείναμε ταλέντα  :S :S :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Αυτά είναι...  :rockon:

Εμείς μείναμε ταλέντα  :S :S :S
Εγω δεν μπορουσα να παιξω σε κατηγορια με αυτη την ομαδα γιατι ειχα ηδη δελτιο στα τσικο του Νιονιου. Εξ αλλου 17 χρονων εφυγα για το νησι. Εμεινα και εγω ταλεντο. Επαιξα ομως μπαλα που την ευχαριστηθηκα πολυ, απο τα 42 μου μεχρι τα 48 μου. Καμμια φορα αισθανομαι οτι και τωρα ενα 20λεπτο το βγαζω σε κανονικο γηπεδο, με το σωστο ζεσταμα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506
Εγω δεν μπορουσα να παιξω σε κατηγορια με αυτη την ομαδα γιατι ειχα ηδη δελτιο στα τσικο του Νιονιου. Εξ αλλου 17 χρονων εφυγα για το νησι. Εμεινα και εγω ταλεντο. Επαιξα ομως μπαλα που την ευχαριστηθηκα πολυ, απο τα 42 μου μεχρι τα 48 μου. Καμμια φορα αισθανομαι οτι και τωρα ενα 20λεπτο το βγαζω σε κανονικο γηπεδο, με το σωστο ζεσταμα.
σε χω...ανετα
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
θα παρω την μπαλα και θα φυγω και θα ψωναξω και τον θειο μου   >:( >:( >:( >:( >:(

Όχι μη... κάτσε και θα παίζεις όπως θες  :babycry:

Το καλοκαίρι να κλωτσάμε τη μπάλα με το δερμάτινο πεδιλακι (ανοιχτό σχεδόν μπροστά) και να γίνονται τα δάχτυλα «τρία καρό»  :'( :'(
Αλλά δεν χαμπαριαζαμε... φεύγανε νύχια...  :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.930
Πόντοι
19.795
Όχι μη... κάτσε και θα παίζεις όπως θες  :babycry:

Το καλοκαίρι να κλωτσάμε τη μπάλα με το δερμάτινο πεδιλακι (ανοιχτό σχεδόν μπροστά) και να γίνονται τα δάχτυλα «τρία καρό»  :'( :'(
Αλλά δεν χαμπαριαζαμε... φεύγανε νύχια...  :S
Και στο σχολειο; Αν ειχε τσιμεντο, με την πετρα; Ειχαμε γαμησει τα παπουτσια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506
Όχι μη... κάτσε και θα παίζεις όπως θες  :babycry:

Το καλοκαίρι να κλωτσάμε τη μπάλα με το δερμάτινο πεδιλακι (ανοιχτό σχεδόν μπροστά) και να γίνονται τα δάχτυλα «τρία καρό»  :'( :'(
Αλλά δεν χαμπαριαζαμε... φεύγανε νύχια...  :S
εμενα μια μπυριτσα να μου δωσετε και καθομαι παγκο  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom