erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μου μιλαει ο τζιμ και ειπα να πιω απο τον καημο μουΕχεις πιει τον Βόσπορο μαζί με την Μαύρη θάλασσα και ρωτάς γιατί;
δεν μου μιλαει ο τζιμ και ειπα να πιω απο τον καημο μουΕχεις πιει τον Βόσπορο μαζί με την Μαύρη θάλασσα και ρωτάς γιατί;
Ο παγος ειναι για το ποδι, οχι να τον βαζεις στα ουισκια και να γινεις ντιρλα.σε μεγαλη υπόληψη με εχεις βλεπω ... τέλος παντων δεν μπορω να ασχοληθω με την γνωμη του καθενος βαλτε μου μια μαστιχουλα που πεθυμησα γιατι αυτο του ουισκι του σαουλ ειναι σαν μολοτοφ
μιλφ ουισκια πινεις;τα δικά μου τα ουίσκια δε καίνε στο λαιμό και είναι 10-15τίας
καλη ιδεα ποσους παγους να βαλω λετε μην γινει και μπουρδα;Ο παγος ειναι για το ποδι, οχι να τον βαζεις στα ουισκια και να γινεις ντιρλα.
μιλφ ουισκια πινεις;
ακριβώςμιλφ ουισκια πινεις;
δεν μου μιλαει ο τζιμ και ειπα να πιω απο τον καημο μου
σε ποτήρι μπύρας μπορείς να ρίξεις σφινάκι και να το κάνεις υποβρύχιο
δεν θελω δικαιολογιες για την αδιαφορια σου απεναντι μου. να πας στην ταινια σου και να απορροφηθειςΜε έχει απορροφήσει η ταινία μωρε
Τα υποβρυχια τα εχει γραψει στον Τρουμπι. Για να ελεγχει μην το σκασει κανενας τσιμεντωμενος απο τον βυθο της θαλασσας.Ασε κάτω τα υποβρύχια σαουλη
Μου τα έχει γράψει εμένα η Έρη και τα τρία >
έχει και υποβρίχια ε?Ασε κάτω τα υποβρύχια σαουλη
Μου τα έχει γράψει εμένα η Έρη και τα τρία >
Θα σε παρουμε δηλ. ολοι....................................................................για να σε παμε καπου.με τον διομηδακο θα πηγαινα παντως για φαι σε αριστοκρατικον εστιατοριο, με τον τρουμπ για ποταρες, με τον ερειζερ σε συνεδρια και βιβλιοθηκες, με τον κωλογερο για ψωνια, και με τον σαουλ σε συναυλιες
μπυρα και ποτακια και αυτο το λες οτι δεν πινεις; τι λεει ο κυριος καλε;Είστε μπεκροκανατες όλοι σας :-
Εγώ πίνω μια μπυρα 500μλ και 2-3 ποτάκια ΤΕΛΟΣ
Όχι ουίσκια, όχι μπόμπες στο κακόμοιρο το στομαχάκι μου
αν δεν με πατε εσεις ποιος θα με παει ; ο καθε τυχαρπαστος;Θα σε παρουμε δηλ. ολοι....................................................................για να σε παμε καπου.
Τα υποβρυχια τα εχει γραψει στον Τρουμπι. Για να ελεγχει μην το σκασει κανενας τσιμεντωμενος απο τον βυθο της θαλασσας.
και ελεγα πως ελεγχει τους κολπους αυτο το παιδι ..Τα υποβρύχια είναι δικά μου και είπα να τα δώσω στον τρουμπι για να ελέγχει τον κόλπο του Πειραια