erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμενα βαλε μου ενα υψηλον ποτηρι με ουισκαρεςεγώ τις ουισκάρες τις πίνω σε χαμηλό ποτήρι
εμενα βαλε μου ενα υψηλον ποτηρι με ουισκαρεςεγώ τις ουισκάρες τις πίνω σε χαμηλό ποτήρι
ετσι ειναι θειο....ευτυχως που τα πραγματα σε αυτην την κριση πηγαν και λιγο πιο αργα...Συμφωνώ απολύτως, αλλά ορισμένοι, που δεν είναι και λίγοι..., βλέπεις τι γράφουν σε άλλα νήματα.
Τα 15χρονα πιο ώριμα είναι.
το ουίσκι πίνεται σε χαμηλό σε ψηλό πίνεται η μπύρα στην ταβέρναεμενα βαλε μου ενα υψηλον ποτηρι με ουισκαρες
εγω στα νησια το καλοκαιρι μου αρεσει η μπυρα σε κοντο κρασοποτηρο....το ουίσκι πίνεται σε χαμηλό σε ψηλό πίνεται η μπύρα στην ταβέρνα
Tελευταίοεμενα βαλε μου ενα υψηλον ποτηρι με ουισκαρες
εγώ τις μπύρες τις πίνω από το μπουκάλι ως λόρδος που είμαιεγω στα νησια το καλοκαιρι μου αρεσει η μπυρα σε κοντο κρασοποτηρο....
ενα ρεμαλι του δρομου εισαι τελικα....εγώ τις μπύρες τις πίνω από το μπουκάλι ως λόρδος που είμαι
εγω το θελω σε μπυρας εσενα τι σε κοφτει;το ουίσκι πίνεται σε χαμηλό σε ψηλό πίνεται η μπύρα στην ταβέρνα
γιατι τελευταιο; δεν με αφηνετε να πιω σε αυτο το νημα δεν το καταλαβαινω αυτο τι καταπιεσηTελευταίο
ο ενας θα σου φαει τα λεφτα και αυτον τον αφησες λασκα και σου κανει τζιριτζατζουλες τωρα....εγω το θελω σε μπυρας εσενα τι σε κοφτει;
που να με δεις και μετά το μπαράκι να τρώω κλασμένος νάγκετς και να περιμένουν τα γκομενάκιαενα ρεμαλι του δρομου εισαι τελικα....
πες ποιον να τσιμεντωσω....γιατι τελευταιο; δεν με αφηνετε να πιω σε αυτο το νημα δεν το καταλαβαινω αυτο τι καταπιεση
ετσι ειναι θειο....ευτυχως που τα πραγματα σε αυτην την κριση πηγαν και λιγο πιο αργα...
δυστυχως πολυς κοσμος δεν ειχε οργανα γυμναστικης,κηπο,ποτα,αρκετο φαι για να παχυνει και μερικοι δεν ειχαν και ......ντρεπομαι που το λεω ιντερνετ για να κανουν τα παιδια τους μαθημα....
μην το βαραινουμε ομως....
σας εκτιμω ολους στο παρων νημα γιατι ξερω οτι εχετε παραπανω απο την "κοινη" λογικη.....
ας βρισουμε τον μπλιτς λοιπον που εκανε τοσο κουρελα παρτυ για τα γενεθλια
ας συστρατευτουμε με τον σαουλ για να δωσουμε στα βυζια την θεση που τους αξιζουν...
ας ευχηθουμε ολοι στον ολυμπιακο να παρει το ουεφα
σε ποτήρι μπύρας μπορείς να ρίξεις σφινάκι και να το κάνεις υποβρύχιοεγω το θελω σε μπυρας εσενα τι σε κοφτει;
Εχεις πιει τον Βόσπορο μαζί με την Μαύρη θάλασσα και ρωτάς γιατί;γιατι τελευταιο; δεν με αφηνετε να πιω σε αυτο το νημα δεν το καταλαβαινω αυτο τι καταπιεση
σε μεγαλη υπόληψη με εχεις βλεπω ... τέλος παντων δεν μπορω να ασχοληθω με την γνωμη του καθενος βαλτε μου μια μαστιχουλα που πεθυμησα γιατι αυτο του ουισκι του σαουλ ειναι σαν μολοτοφο ενας θα σου φαει τα λεφτα και αυτον τον αφησες λασκα και σου κανει τζιριτζατζουλες τωρα....
φταις κυρα μου....να τα λεμε ολα
ω ωωωω τι ειπες τωραααα... βρε αι στα διαλα που θες να με ξεκανεις ! μια φορα το εκανα αυτο και στο τριτο ενοιωσα σαν να μου πηραν το σκαμπω που καθομουν. ευτυχως το καταλαβα οτι παει να γινει η ζημια και αρχισα να πινω νερα πολλα νερα και ας πουμε καπως ηρθα και στερεώθηκα στο σκαμπουδακισε ποτήρι μπύρας μπορείς να ρίξεις σφινάκι και να το κάνεις υποβρύχιο
τα δικά μου τα ουίσκια δε καίνε στο λαιμό και είναι 10-15τίαςσε μεγαλη υπόληψη με εχεις βλεπω ... τέλος παντων δεν μπορω να ασχοληθω με την γνωμη του καθενος βαλτε μου μια μαστιχουλα που πεθυμησα γιατι αυτο του ουισκι του σαουλ ειναι σαν μολοτοφ