κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.902
- Πόντοι
- 19.795
Πενεται.
... ψάχνω τόν κύριο Μπλιτζ...θέλω δάνειο.
Πενεται.
... ψάχνω τόν κύριο Μπλιτζ...θέλω δάνειο.
Χαχαχαχαχσχαχαχα...
Όμως ...
Δεν υπάρχει Μανάρι.
θα πουμε για κανα ζιγκολικι η να παω στο νημα Up and Cumming Ελληνίδα πορνοστάρ 2020?
παρε εμενα τζιμ...Περιμένω το σαουλ να εμφανιστεί
Εχω ήδη καταγράψει 2 καλά μιλφογκιλφακια
Καλή περιουσία και ψιλο τρώγονται
παρε εμενα τζιμ...
τζιμακο η αληθεια ειναι οτι φετος (βγαλε τα οικονομικα απεξω) θα ειναι καυλα διακοπες σε νησι.....
Με τη πρώτη ευκαιρία μπούκα στο πλοίο
Σου’χω τεφαρικι
τζιμακο η αληθεια ειναι οτι φετος (βγαλε τα οικονομικα απεξω) θα ειναι καυλα διακοπες σε νησι.....
αν ειχαμε αυτην την ηρεμια χωρις το αγχος φετος θα ηταν παραδεισος....
ναι τζιμακο...οπως το ειπες ,σαν πιτσιρικας....Έτσι είναι τρουμπ... φέτος θα προσπαθήσω να κάνω όσα μπάνια έκανα πιτσιρικάς
Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα κάνουμε διακοπες στον ίδιο μας τον τόπο και έχει ο Θεος
και δεν ξερω τι θα γινει με την δουλεια μου....αλλα εισαι τοπ επιλογη αν παρω αδεια φετοςΈτσι είναι τρουμπ... φέτος θα προσπαθήσω να κάνω όσα μπάνια έκανα πιτσιρικάς
Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα κάνουμε διακοπες στον ίδιο μας τον τόπο και έχει ο Θεος
Όσοι μπορείτε προσέλθετε
ναι τζιμακο...οπως το ειπες ,σαν πιτσιρικας....
σου ευχομαι φιλε μου να το εχεις οικονομικα (δεν χρειαζομαστε πολλα μυθος ειναι) και να χαρεις σαν πιτσιρικας....ωραια κουβεντα ειπες.
εχουμε καιρο να νοιαστουμε για τα αλλα
ετσι φιλε....να το χαρεις οσο μπορεις γιατι μετα την "κανονικοτητα" θα σε στειλει παλι ο ....στου ποδολαγνοΈτσι είναι... από τη στιγμή που αναλάβαμε τις ευθύνες της δουλειας ξεχασαμε τα ανέμελα χρόνια της νιότης..
Έστω και αν ακούγεται περίεργο κάποιοι άνθρωποι μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτή την κρίση!
Αλλάξαμε τους ρυθμούς της ζωής μας και κοιτάξαμε λίγο τον εαυτό μας!
Η ταχύτητα της σημερινής ζωής δεν μας άφηνε να πάρουμε τις ανάσες που είχαμε ανάγκη... γιαυτο φέτος θέλω να νιώσω ξανά πιτσιρίκι
και δεν ξερω τι θα γινει με την δουλεια μου....αλλα εισαι τοπ επιλογη αν παρω αδεια φετος
ετσι φιλε....να το χαρεις οσο μπορεις γιατι μετα την "κανονικοτητα" θα σε στειλει παλι ο ....στου ποδολαγνο
στον πεο σου τζιμ....χαμενα τα εχει ο γεροντας:- :- :- :-
Όλα καλά θα πάνε και θα επανέλθετε σιγά σιγά στις δουλειές σας!
Φέτος θα είναι το καλοκαίρι για μας τους Έλληνες από όποιο μετεριζι βρίσκεται ο καθένας μας!
Μακάρι να τα πούμε από κοντά... αναμένω και επιφυλάσσομαι
Όλα τα παππουδακια είναι ευπρόσδεκτα
Το νήμα της έμπρακτης αλληλεγγύης!!!
Περιμένω το σαουλ να εμφανιστεί
Εχω ήδη καταγράψει 2 καλά μιλφογκιλφακια
Καλή περιουσία και ψιλο τρώγονται
Όλα καλά θα πάνε και θα επανέλθετε σιγά σιγά στις δουλειές σας!
Φέτος θα είναι το καλοκαίρι για μας τους Έλληνες από όποιο μετεριζι βρίσκεται ο καθένας μας!
Μακάρι να τα πούμε από κοντά... αναμένω και επιφυλάσσομαι
Όλα τα παππουδακια είναι ευπρόσδεκτα
Το νήμα της έμπρακτης αλληλεγγύης!!!
ρε το μουνι τον σαουλ!!!!!!