erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έτσιλέει ότι θέλει επειδή μπορεί
αυτά που λέει είναι ηλιθιότητες
επικίνδυνοι ηλίθιοι είναι όμως αυτοί που τον ανέβασαν.
έτσιλέει ότι θέλει επειδή μπορεί
αυτά που λέει είναι ηλιθιότητες
επικίνδυνοι ηλίθιοι είναι όμως αυτοί που τον ανέβασαν.
στο ινστα η γενικά;οι γάτες είναι σαν τις γκόμενες στο ινσταγκραμ
πάντα θα βρουν φαγητό
Saul.
δύσκολες εποχές για να είσαι γάτα
στο ίνστα έχει φίλτρα γενικά είναι πιο περίπλοκα τα πράγματαστο ινστα η γενικά;
θα αναλάβει η αδερφή του όμως και έχω ακούσει ότι είναι κάπως μιλφάκι όλα καλάΜάλλον χάσαμε τον Κιμ...
το είδα λες;Μάλλον χάσαμε τον Κιμ...
ναι γιατί χρειάζονται φίλτρα.. Άσε βρε Σαούλ μουστο ίνστα έχει φίλτρα γενικά είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα
Θα παμε Κινα και απο εκει θα την κανουμε λαικ στο Wechat. Θα την ψησουμε να μας δωσει βιζα για Β. Κορεα, και θα παμε να την βρουμε.θα αναλάβει η αδερφή του όμως και έχω ακούσει ότι είναι κάπως μιλφάκι όλα καλά
φυσικά μη κοιτάς που μερικοί από μας τα μόνα φίλτρα που έχουμε είναι :ναι γιατί χρειάζονται φίλτρα.. Άσε βρε Σαούλ μου
θα της πουλήσουμε ζιγκολίκι και θα ζήσουμε σα βασιλιάδες στη β. κορέαΘα παμε Κινα και απο εκει θα την κανουμε λαικ στο Wechat. Θα την ψησουμε να μας δωσει βιζα για Β. Κορεα, και θα παμε να την βρουμε.
να είστε καλά έχετε σώσει κόσμο από την αυτοκτονίαφυσικά μη κοιτάς που μερικοί από μας τα μόνα φίλτρα που έχουμε είναι :
α) Είναι γυναίκα - check
β) Είναι εν ζωή - check
:S
μη το λεςνα είστε καλά έχετε σώσει κόσμο από την αυτοκτονία
Σαούλ εσύ δηλαδή γυναίκα να είναι κι οτι νσναι;μη το λες
ξέρεις πόσες φορές μου λένε τα γκομενάκια ''προτιμώ να πέσω από τον 6ο παρά να πάω μαζί σου''
μη το λες
ξέρεις πόσες φορές μου λένε τα γκομενάκια ''προτιμώ να πέσω από τον 6ο παρά να πάω μαζί σου''
Όχι αυτά τα έχουμε πει, πρέπει να έχει και λανντ ΡόβερΣαούλ εσύ δηλαδή γυναίκα να είναι κι οτι νσναι;
λες να μου κατσει έτσι;Την επόμενη φορά ανταπάντησε... μόνο λόγια είσαι...
ε αύτα πληρώνεις όταν σε απορρίπτουν κσι αυτές με τη σειρά τους..Όχι αυτά τα έχουμε πει, πρέπει να έχει και λανντ Ρόβερ