blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
μπυρα με ουισκυ ρε μπλιζ?
καλυτερα να παω στη πλατεια θεατρου να παρω ενα πενταρι πρεζα
Πολύ diexeland σκηνικόΘα μεγαλώστε και θα μάθετε ...κάποτε.
Πολύ diexeland σκηνικό
υποννοεις κατι για την ποιοτητα μας επειδη δε πινουμε τις χειροβομβιδες που μας προτεινες?Σεις τουλάχιστον το κατανοήσατε.
Δείτε και το παραπάνω βίντεο. Είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει.
σε μια τετοια εκκλησια θα πηγαινα σημερα....Εκπληκτική ερμηνεία από τον αυθεντικό Ιησού. Ted Neeley. 36 χρόνια μετά με τρομερή θεατρική ερμηνεία και φοβερές αντιδράσεις των υπολοίπων από την μέση του τραγουδιού και μετά.
Ξέρω ότι κανείς σας δεν θα το δει αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από Όνους και Χοίρους ...!!! Ούτε θα το καταλαβαίνατε άλλωστε.
υποννοεις κατι για την ποιοτητα μας επειδη δε πινουμε τις χειροβομβιδες που μας προτεινες?
Το είδαΣεις τουλάχιστον το κατανοήσατε.
Δείτε και το παραπάνω βίντεο. Είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει.
υποννοεις κατι για την ποιοτητα μας επειδη δε πινουμε τις χειροβομβιδες που μας προτεινες?
Δείτε το παρακάτω και πείτε μου αν σας αρκεί η μπύρα [χωρίς ουίσκι]...υποννοεις κατι για την ποιοτητα μας επειδη δε πινουμε τις χειροβομβιδες που μας προτεινες?
Το είδα
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Θεός του Μωυσή που έσφαζε τα πάντα στο πέρασμά του έκανε στροφή 180° και έστειλε το Ιησού να σταυρωθεί.
Έμμεσα αυτό δεν ισοδυναμεί με παραδοχή λάθους;
Ύμνος
Ουδεπόποτε!
Δείτε το παρακάτω [μετά το 1:10] και πείτε μου αν σας αρκεί η μπύρα [χωρίς ουίσκι]...
Δείτε το παρακάτω και πείτε μου αν σας αρκεί η μπύρα [χωρίς ουίσκι]...
μου αρκει.
Ουδεπόποτε!
Δείτε το παρακάτω [μετά το 1:10] και πείτε μου αν σας αρκεί η μπύρα [χωρίς ουίσκι]...
Ύμνος
Ήδη έβγαλα τη σημαία του νότου και ετοιμάζεται ο θείος Τζακ...
Αν και πιστεύω ότι η κιθάρα θα έπρεπε να παίζει πιο μπάσα οκτάβα...