erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μου το ζήτησες πάρε τώρα τα @@ του γιακουζαέχεις δώσει σε πέντε φεισμπουκ μωρη καριολα κι οχι σε μένα ?
δεν μου το ζήτησες πάρε τώρα τα @@ του γιακουζαέχεις δώσει σε πέντε φεισμπουκ μωρη καριολα κι οχι σε μένα ?
καληνύχτα. Ορίστε με είδε κ με αγάπησε όχι εσείς να τα βλέπετε που με λέτε γεροντοκορη
σιγά μη είναι κ προ μιλφειγαν είναι 35αρες δεν είναι μιλφάρες.
είναι προμιλφ. μετά τα 40 ειναι μιλφάρες
κρίμα ανά το είχα θα σου έκανα πολλά λαϊκ θα ήσουν φιρμαδεν μου το ζήτησες πάρε τώρα τα @@ του γιακουζα
ξέρει πολλά αυτός κ θα πεθάνει να το ξέρετεΝαι αλλά δεν μάθαμε στο φβ τι ομάδα είσαι... :-
στο δένδροποταμο με ξέρουν όλοικρίμα ανά το είχα θα σου έκανα πολλά λαϊκ θα ήσουν φιρμα
παίρνεις και πόζες στις φωτογραφίες ? Τι χάνω ρε πουστηστο δένδροποταμο με ξέρουν όλοι
σιγά μη είναι κ προ μιλφειγ
προ υποθεση ειναι να ειναι 40+ αλλιως δεν ειναι ουτε μιφλειγ ουτε προ φιτερολ ουτε τπτσιγά μη είναι κ προ μιλφειγ
κ πόζες κ πιπες παίρνω στις φωτογραφίες. Αλλά κυρίως είμαι κ σοβαρή και τα λέω ωραία κ να σκάσεις από τη ζήλια σουπαίρνεις και πόζες στις φωτογραφίες ? Τι χάνω ρε πουστη
δε λες το χειρότερο ότι η προνυμφη παραπέμπει σε νύφηΤο χειρότερο θα ήταν "προνύμφη" διότι παραπέμπει σε κάμπια.... :-
μου φαίνεται πως λες προμαλακιεςπρο υποθεση ειναι να ειναι 40+ αλλιως δεν ειναι ουτε μιφλειγ ουτε προ φιτερολ ουτε τπτ
είναι γνωστό ότι στη μαλακία είναι pro-τοςμου φαίνεται πως λες προμαλακιες
δε λες το χειρότερο ότι η προνυμφη παραπέμπει σε νύφη
ανεβάζεις και ανθισμένες αμυγδαλιές και γράφεις λεζάντες τύπου χαμογελάτε η ζωή είναι ωραία ?κ πόζες κ πιπες παίρνω στις φωτογραφίες. Αλλά κυρίως είμαι κ σοβαρή και τα λέω ωραία κ να σκάσεις από τη ζήλια σου
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα Σαούλ έχω κ μιλφ κ προμιλφ κ γκιλφ.είναι γνωστό ότι στη μαλακία είναι pro-τος
σιγά μην ανεβάζω και δεγαμινιωτη χαχαχα χαχαχα χαχαχαανεβάζεις και ανθισμένες αμυγδαλιές και γράφεις λεζάντες τύπου χαμογελάτε η ζωή είναι ωραία ?
μαζερατι εχουν? αλλιως η σχεση δε θα ευδοκιμήσει :Sχαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα Σαούλ έχω κ μιλφ κ προμιλφ κ γκιλφ.
Αύριο θα ανεβάσω μια συκιά λόγω της μέρας