Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.227
- Πόντοι
- 2.606
Εγω θελω να βρω το μελος ποιος ειναι που την σχολιαζει συχνα και καρφωθηκαν..γιατι πιστευω οτι γραφει σε αυτο το θρεντ.
Τι λένε δλδ?
Έτσι γενικά...
Εγω θελω να βρω το μελος ποιος ειναι που την σχολιαζει συχνα και καρφωθηκαν..γιατι πιστευω οτι γραφει σε αυτο το θρεντ.
οχι. ποτε δεν σου εστειλα ινμποξ, μονο καποια σχολια σε αναρτησεις σου εκανα. και πολλα λαικ φυσικαθα είναι κανένας από αυτούς που μου μιλάνε ινμποξ κάτσε να δω
τι να ακούσεις δηλαδή;για το τριανταπενταρα δ ν άκουσα κάτι
με αύτα που λες δεν θα σε βρω λες; θα σε βρω αν πεις τι μαλλιά έχω; χαχαχα θα πεθάνωοχι. ποτε δεν σου εστειλα ινμποξ, μονο καποια σχολια σε αναρτησεις σου εκανα. και πολλα λαικ φυσικα
Εγω εναν καταλαβα.. τα γραφει εκει λες και ειναι στο μπου. τετοια φαση ο τυπος.από εδώ έχω στο φεις πέντε άτομα που μου κάνουν λαικ κ τα λέμε
σου κάνουν λαϊκ ? Είσαι μουναρα τελικααπό εδώ έχω στο φεις πέντε άτομα που μου κάνουν λαικ κ τα λέμε
τύπε κάποιοι από εμάς μιλάμε έτσι και στην υπόλοιπη ζωή μαςΕγω εναν καταλαβα.. τα γραφει εκει λες και ειναι στο μπου. τετοια φαση ο τυπος.
ναι ε.. Για δεςΕγω εναν καταλαβα.. τα γραφει εκει λες και ειναι στο μπου. τετοια φαση ο τυπος.
εδώ μου κάνει λσικ κ με σχολιάζει ο γιακουζα τι μουναρα; θεομουνο να λεςσου κάνουν λαϊκ ? Είσαι μουναρα τελικα
Δεν το σκαλιζω αλλο..σ'αγαπω καληνυχτα σε ολους!με αύτα που λες δεν θα σε βρω λες; θα σε βρω αν πεις τι μαλλιά έχω; χαχαχα θα πεθάνω
εγώ τυπε αν πάω κι αγοράσω φαντα κλείνω το μάτι με νόημα στον περίπτερατύπε κάποιοι από εμάς μιλάμε έτσι και στην υπόλοιπη ζωή μας
εγώ πχ στη δουλειά μου τους λέω όλους τύπους
τύπε κάποιοι από εμάς μιλάμε έτσι και στην υπόλοιπη ζωή μας
εγώ τυπε αν πάω κι αγοράσω φαντα κλείνω το μάτι με νόημα στον περίπτερα
είσαι τύπος τελικά κ έχω μιλφαρες φιλεςτύπε κάποιοι από εμάς μιλάμε έτσι και στην υπόλοιπη ζωή μας
έχεις δώσει σε πέντε φεισμπουκ μωρη καριολα κι οχι σε μένα ?εδώ μου κάνει λσικ κ με σχολιάζει ο γιακουζα τι μουναρα; θεομουνο να λες
τύπε εγώ στη σχολή είχα ρωτήσει από παραδρομή τον καθηγητήεγώ τυπε αν πάω κι αγοράσω φαντα κλείνω το μάτι με νόημα στον περίπτερα
κι εγω τα ιδια..απο τοτε που γραφτηκα σε αυτο το σαη.. λεω σε φιλους μ που εισαι ρε τυπε και τετοια και μετα λεω..αμαν θα με παρουν χαμπαρι και θα γινω ρεζιλι!τύπε κάποιοι από εμάς μιλάμε έτσι και στην υπόλοιπη ζωή μας
τύπε εγώ στη σχολή είχα ρωτήσει από παραδρομή τον καθηγητή
''exeis gamoisi foititria''
και τον έτρεχαν στις εξεταστικές επιτροπές :S
καληνύχτα. Ορίστε με είδε κ με αγάπησε όχι εσείς να τα βλέπετε που με λέτε γεροντοκορηΔεν το σκαλιζω αλλο..σ'αγαπω καληνυχτα σε ολους!
αν είναι 35αρες δεν είναι μιλφάρες.είσαι τύπος τελικά κ έχω μιλφαρες φιλες