Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Νήμα με ερώτηση αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες κάθε πότε θα κάναμε μπάνιο; αλήθεια τωρα;
Νήμα με βαθύ νόημα
Νήμα με ερώτηση αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες κάθε πότε θα κάναμε μπάνιο; αλήθεια τωρα;
σε ευχαριστούμε αν και πιστεύω είμαστε λίγο σπασαρχιδιζουσες...
ξέρω τι λεωΣυ ειπας
πάω νάνιΚαι τώρα τι βλέπουμε???
Έχει γκρουπ για όλα τα γούστα έχω ακολουθήσει και τις Ώριμες κυρίες (Зрелые дамы)
του πούστη θα τη βγάλω τη καραντίνα
Εγω παντως θα ψαξω να βρω περισσοτερα στοιχεια για το κοριτσι εδω. Εχει κατι το ανατολιτικο.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=1226015;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ο νηματοθέτης αντελήφθη την αιτίαν του παροξυσμού σας. Δυστυχώς οι φωτο δεν θα σας ανακουφίσουν παρά μόνο προσκαίρως.
Γνωστό το μονοπάτι αυτό.
Φευ!
εχω φτιαξει φαγι για 12 ατομα τα πηγα περίφημα και το ευχαριστηθηκα
Ερι ποτέ το έκανες τελευταία φορά; ;)
Παιδί μου, διαπιστώνω ότι το ήθος και το ύφος του παρόντος νήματος πόρρω απέχει του συγκεκριμένου φυλλαδίου.
Ουδόλως και ουδείς ενδιαφέρεται πλέον για την κατάληξιν του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα σας δικαίως πρέπει να στεφθεί Πρωταθλητής επειδή υπήρξε καλυτέρα των υπολοίπων και εις αντικειμενικός παρατηρητής δύναται να αντιληφθεί τούτο.
Το -7 ουδέν έτερον προσθέτει πλην επιχειρημάτων ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΝ εις τα χείλεα των αντιπάλων ότι ο ΟΣΦΠ κατακτά πρωταθλήματα μόνο όταν αυτά παραδίδονται υπό του Κράτους!
παμε για ενα ποτακι?
Τα κοπάνησα μόνη μου ευχαριστώ.... Χίκκκκ.. Ήπια ένα ωραίο ξινομαυρο από τη Φλώρινα... Εριξα και κάτι υπνους... Τεμπέληδες θα μας κανουν αμα, συνεχιστεί αυτό
Καλημερα κοσμε