Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Η Τζενιφερ (Ελληνικό αίμα) τον έκανε ευτυχισμένο πάντως όλες οι άλλες ήταν σαπακια
Και η Αγγελική πατέρα...
Η Τζενιφερ (Ελληνικό αίμα) τον έκανε ευτυχισμένο πάντως όλες οι άλλες ήταν σαπακια
τι με νοιάζει εμένα η Τζένιφερ μάνα μου....Η Τζενιφερ (Ελληνικό αίμα) τον έκανε ευτυχισμένο πάντως όλες οι άλλες ήταν σαπακια
κούκλος ο ατιμος
Eγω βλεπω Σταρ. Η αλλη ερωμενη του Βασιλια. Η ποσο μαλακας μπορει να πιαστει ενας ανδρας, ακομα και βασιλιας, για το μουνι. :S
ναι ασε με να ζησω το μυθο μου και δες εσυ α. αν σου κοστιζει τελικα .. β γιατι αντιδρας με τοση πιεση και επιθετικοτητα και γ. τι προσπαθεις να αποδειξεις με το στυλακι ;
Γνωμη μου το προβληματακι το εχεις εσυ εγω κανω την πλακιτσα μου χρονια τωρα αλλα εσυ τρως τσιτα λες και σου εφαγα το μπιφτεκι σου. Ουτε ο πιλατοθ δεν κανει ετσι..
στο πρώτο μνημόνιοΕρι ποτέ το έκανες τελευταία φορά; ;)
μου αρέσουν τα άλογα οι Ινδιάνοι οι έρωτες ο Μπραντ τα έργα εποχής. Είναι το κατάλληλο γι εμένα δηλαδήΓι' αυτό βλέπεις την ταινία?
ναι είστε ηλιθιοι δηλαδή ωραία δικσιολογια
ποτέ ητο για να σου πω..στο πρώτο μνημόνιο
τι με νοιάζει εμένα η Τζένιφερ μάνα μου....
σαν προχθές μου φαίνεταιποτέ ητο για να σου πω..
σε ευχαριστούμε αν και πιστεύω είμαστε λίγο σπασαρχιδιζουσες...Ήθελα να δώσω ποντους στις Ελληνίδες
Ζητήται κομμώτρια...
εσύ Μπραμπ ποτε έκανες σεξ τελευταία φοράσαν προχθές μου φαίνεται
Και η Αγγελική πατέρα...
Γιόκ... μόνο γουλί μπορούμε να τα πάρουμε αυτή τη στιγμή
Αλλιώς ρωτα το Νικοτριβη μήπως έχει καμμία άκρη
να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι μόνος μου έκανα προχθέςεσύ Μπραμπ ποτε έκανες σεξ τελευταία φορά
μου αρέσουν τα άλογα οι Ινδιάνοι οι έρωτες ο Μπραντ τα έργα εποχής. Είναι το κατάλληλο γι εμένα δηλαδή
Το νήμα που άνοιξε εννοούσα.
Για δες...