erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γειά σου τρουμπ πάω κ εγώ νάνιπαω μικρη βολτιτσα....σας ασπαζομαι
χαβ σουιτ ντριμς
γειά σου τρουμπ πάω κ εγώ νάνιπαω μικρη βολτιτσα....σας ασπαζομαι
χαβ σουιτ ντριμς
εσυ εχεις πιστεψει οτι ειμαστε παππουληδες?έτστ όπως πάει η καραντίνα, μάλλον πολλοί απο έσας δεν θα ξαναγαμήσετε μιας και τα μέτρα θα είναι
αυστηρά για την ομάδα σας και μετά την άρση της καράντινας, παρ'όλα αυτά καθώς η μαλακία κάνει καλό σας παραθέτω.
όπως είσαι έχεις φύγει γιατί σε παίρνει ο διάολος άμεσα κ ακαποτα...
τυπε μας αφήνεις μόνους μας να φάμε το σπανακόρυζο?παω μικρη βολτιτσα....σας ασπαζομαι
χαβ σουιτ ντριμς
Και οταν μιλαει η Ερι, κανουμε τουμπεκι.όπως είσαι έχεις φύγει γιατί σε παίρνει ο διάολος άμεσα κ ακαποτα...
κρεμπιε?όπως είσαι έχεις φύγει γιατί σε παίρνει ο διάολος άμεσα κ ακαποτα...
και συ σερβίρεις γυμνή ρετσίνακρεμπιε?
Σε μια απλή καθημερινότητα όχι. Αλλά συνηθίζω να τη σπάω στο ξαφνικό συχνά πυκνά. Άλλωστε άμα κάνεις κάτι καθημερινά, ακόμα και το γυμνό, θα καταντήσει βαρετό κάποια στιγμή. Νομίζω ότι είναι βασικό το στοιχείο της έκπληξηςκαι συ σερβίρεις γυμνή ρετσίνα
μόνο με την ποδιά φαντάζομαιι έτσι συνηθίζεται άλλωστε μια απλή καθημερινότητα
θέλει προσοχή ειδικά άμα φτιάχνετε τίποτα τοστ με το παπάρι έξω μπορεί αντί από απροσεξία να λοκάρεις τίποτα που δεν πρέπει μαζί με το σάντουιτς
Παντοτε υπάρχουν εξαιρεσεις... δεν ασχολούμαι πια για να κάνω καμμία σχέση... κουράστηκα να ψάχνω την «ιδανική» σχέση... φινιτο... παπαλα... καμμία δέσμευση και καμμία εμπιστοσύνη πουθενά και όλα πάνε πρίμα... μπούκα πηδα φεύγα... είτε πληρωτέα είτε απλήρωτα... κοιμάσαι με μια ηρεμία το βράδυ άλλο πραγμα! Είμαι 45 και εχω την όρεξη για χαβαλέ λες και είμαι 20... no stress for the future!
εσυ προσεχε τι μπουρδες γραφεις εδω γιατι θα χησιμοποιηθει εναντιων σου στα πολιτικα
Ποτε δεν καταλαβα τη φραση "δεν μ αγαπας", η "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ δεν μ αγαπας πια" οταν λεγεται για να σε μειωσει.
Δεν σε αγαπαω επειδη δεν μου προσφερεις, μ αγαπας επειδη σου προσφερω, αλλα δεν σ αγαπαω επειδη εσυ δεν μου προσφερεις πια.
ο πονος ειναι σημαντικο κομματι του ερωτα....
εγω μολις το καταλαβα το ευχαριστηθηκα οσο τιποτα αλλο...
τρουμπακης πασχα 2020....
σαουλ δεν πινω ρουμι αμα πιω ρουμι σημαινει οτι κατι εχει γαμηθει ασχημα η οτι εχουν τελειωσει ολα τα αλλα ποτα....
αλκοολας ειμαι τζιν τονικ πινω και μπυρες