erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ωωω φανταστικόσπανακόπιτα
ωωω φανταστικόσπανακόπιτα
σπανακοπατατοπιτασπανακόπιτα
συγνώμη αν έχεις γκόμενο θα του πεις Έλα μωρό μου να φάμε έχω σερβίρει σήμερα σου χω φτιαξει πρασορυζο θα ανοίξω και ένα ασσυρτικο Σιγάλα να γίνουμε :SΕρώτηση:
Αύριο να φτιάξω πρασόρυζο ή πατάτες γιαχνί?
πριαπισμο ισως
Τετάρτη μαζί με ρεβύθιασπανακόπιτα
ουτε φανταρος.....αντί για μελιτζάνες έβαλαν 1 στρώση με κάλτσες στον ατμο του καλοριφερ
έχει ο κωλο γερός ιδρυματισμο; εκτός αν εννοείς που πάει σε ίδρυματα... Χαχαχαελα ρε το δικο μου ειναι πιο σωστο
δεν ειναι σεξυ...καλα λεςσυγνώμη αν έχεις γκόμενο θα του πεις Έλα μωρό μου να φάμε έχω σερβίρει σήμερα σου χω φτιαξει πρασορυζο θα ανοίξω και ένα ασσυρτικο Σιγάλα να γίνουμε :S
ρεβύθια γιατί θα φας? τιμωρία είσαι? :SΤετάρτη μαζί με ρεβύθια
ναι που είναι το περίεργοσυγνώμη αν έχεις γκόμενο θα του πεις Έλα μωρό μου να φάμε έχω σερβίρει σήμερα σου χω φτιαξει πρασορυζο θα ανοίξω και ένα ασσυρτικο Σιγάλα να γίνουμε :S
μη το λες.εγω ξεροχυνω με πρασορυζο και μ ενα καλο κεφαλοτυρι πινω και φιλαντιασυγνώμη αν έχεις γκόμενο θα του πεις Έλα μωρό μου να φάμε έχω σερβίρει σήμερα σου χω φτιαξει πρασορυζο θα ανοίξω και ένα ασσυρτικο Σιγάλα να γίνουμε :S
είχαμε στο θάλαμο κουνάβι που είχε βάλει τις βρεγμένες κάλτσες στο καλοριφές για να ξυπνήσει για νούμερο και να είναι έτοιμες ζεστές...ουτε φανταρος.....
και κεριά να ανάψεις και Λούτσιο νταλα να βάλεις να παίζει πάλι πρασορυζο είναιδεν ειναι σεξυ...καλα λες
είναι μεγάλη εβδομάδα Σαούλ δεν τρώμε κρέαςρεβύθια γιατί θα φας? τιμωρία είσαι? :S
Θα σε φλομωσει στο κλανιδι. :Sναι που είναι το περίεργο
και με τα ρεβυθια ξεροχυνω :Sρεβύθια γιατί θα φας? τιμωρία είσαι? :S
Εμείς τα πίνουμε και με ατζέμ πιλάφισυγνώμη αν έχεις γκόμενο θα του πεις Έλα μωρό μου να φάμε έχω σερβίρει σήμερα σου χω φτιαξει πρασορυζο θα ανοίξω και ένα ασσυρτικο Σιγάλα να γίνουμε :S
αν το σερβίρεις γυμνή με μια ποδια μια χαρά σεξι είναικαι κεριά να ανάψεις και Λούτσιο νταλα να βάλεις να παίζει πάλι πρασορυζο είναι
μόνος μου να το φάω όχι να μου το φτιάξει η γκόμεναμη το λες.εγω ξεροχυνω με πρασορυζο και μ ενα καλο κεφαλοτυρι πινω και φιλαντια