Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Πες μας για την κομμωτρια.
Αυτη που σου γνωρισε ο Τριβης
Ας μην μιλάμε για κομμώτριες τώρα γιατί όλοι χρειαζομαστε από μια
Πες μας για την κομμωτρια.
Αυτη που σου γνωρισε ο Τριβης
Οπως παντα κυριος. Δεν εκθετεις κυριες.Ας μην μιλάμε για κομμώτριες τώρα γιατί όλοι χρειαζομαστε από μια
Ας μην μιλάμε για κομμώτριες τώρα γιατί όλοι χρειαζομαστε από μια
κουρευτηκα μονος μουΟπως παντα κυριος. Δεν εκθετεις κυριες.
Οπως παντα κυριος. Δεν εκθετεις κυριες.
κουρευτηκα μονος μου
τι να εκανα ρε μπραδερινη?
Να βρείτε λαστιχάκι για τα μαλλιά σας κύριε...
Η επιδημία όπως όλα δείχνουν και λέγεται θα επιστρέψει για να ξεπαστρέψει και τους τελευταίους!! :S :S :S
Οπότεμένουμεσπίτιμακρυμάλληδες
εβγαζα το κρανος και γελαγανε και οι γατες..
ναι και γαμω..αυτο φανταστηκα.....πετυχε τουλαχιστον?
εβγαζα το κρανος και γελαγανε και οι γατες..
τομαχοκ και εγώ σε λίγο αυτό θα κάνω...δεν είναι πλέον και οι εποχές που πήδαγαν οι ''emo'' :Sκουρευτηκα μονος μου
τομαχοκ και εγώ σε λίγο αυτό θα κάνω...δεν είναι πλέον και οι εποχές που πήδαγαν οι ''emo'' :S
ποιοι κατα την γνωμη σου πηδανε τωρα σαουλ?τομαχοκ και εγώ σε λίγο αυτό θα κάνω...δεν είναι πλέον και οι εποχές που πήδαγαν οι ''emo'' :S
οι γιάπιδες που πίνουν φρέντο εσπρεσσο ντεκαφεινέ με αφρόγαλλα αμυγδαλου και 2 σταγονες στεβια κομενες στο μπλεντερ :S :Sποιοι κατα την γνωμη σου πηδανε τωρα σαουλ?
φρέντο εσπρεσσο ντεκαφεινέ με αφρόγαλλα αμυγδαλου και 2 σταγονες στεβια κομενεςοι γιάπιδες που πίνουν φρέντο εσπρεσσο ντεκαφεινέ με αφρόγαλλα αμυγδαλου και 2 σταγονες στεβια κομενες στο μπλεντερ :S :S
και τωρα στη καραντινα τρεχουν με φορμα και κολαν απο μεσα :Sοι γιάπιδες που πίνουν φρέντο εσπρεσσο ντεκαφεινέ με αφρόγαλλα αμυγδαλου και 2 σταγονες στεβια κομενες στο μπλεντερ :S :S
τώρα πηδάνε πιο εύκολα γιατί τα γκομενάκια είναι στερημένα της προσοχής που απολάμβαναν βγαίνοντας στα μαγαζιά...φρέντο εσπρεσσο ντεκαφεινέ με αφρόγαλλα αμυγδαλου και 2 σταγονες στεβια κομενες
ουτε στην κηδεια μου δεν θα πιω τετοιο.
τωρα με την καραντινα λεω ρε.......
αυτό με το κολάν από μέσα δεν το αντέχει ο εγκέφαλος μου σαν εικόνα σβήνεται με το που το δωκαι τωρα στη καραντινα τρεχουν με φορμα και κολαν απο μεσα :S
αμα τους βλεπω στο δρομο σκεφτομαι τον λακη να τον αμολας και να τους τη πεφτει σα λυσσασμενο ροντβαιλερ