rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.816
- Πόντοι
- 12.946
όχι δεν έβαλα τηλέφωνο ένα προφίλ έφτιαξα (μαιμού)Εννοειτε κωλοι ΑΠΟ ατομα που ισως γνωριζετε; Η, στις επαφες του τηλεφωνου σας;
όχι δεν έβαλα τηλέφωνο ένα προφίλ έφτιαξα (μαιμού)Εννοειτε κωλοι ΑΠΟ ατομα που ισως γνωριζετε; Η, στις επαφες του τηλεφωνου σας;
[size=40pt]OMG[/size]όχι δεν έβαλα τηλέφωνο ένα προφίλ έφτιαξα (μαιμού)
Κατάλαβα είμαι σοβαρά :-[size=40pt]OMG[/size]
Αχα!!! στα βγάζω με το τσιγκέλι >Μα και αυτην ο Νικολας του την συστησε. Γιατι νομιζεις οτι προγκαρουμε τον Τζιμακο. Για να τον συστησει ο τιτανοτεραστιος Τριβης σε κομμωτρια, παει να πει οτι εχει και τα αναλογα "προσοντα"
Εγω προχθες εκανα λογαριασμο στο τουιτερ, και μου βγηκανε κινεζικες τσοντες :SΚατάλαβα είμαι σοβαρά :-
είχα τις υποψίες μου αλλά το επιβεβαιώσατε :S
Εγω προχθες εκανα λογαριασμο στο τουιτερ, και μου βγηκανε κινεζικες τσοντες :S
Η αληθεια ειναι οτι ολους αυτους τους λογαριασμους τους βρηκα απο Κινεζικο τσοντοσαιτ. Δεν περιμενα ομως οτι στο τουιτερ θα βαζανε τετοια πραγματα.Πρέπει να υπάρχουν αλγόριθμοι που με κάποιον τρόπο βρίσκουν που συνήθως μπαίνει κάποιος χρήστης και του πετάνε ανάλογες είτε σαν μπανεράκια είτε σαν διαφήμιση ή δε ξέρω κι' εγώ τι άλλο...
όπως λένε δηλαδή μας πήρανε χαμπάρι :-Πρέπει να υπάρχουν αλγόριθμοι που με κάποιον τρόπο βρίσκουν που συνήθως μπαίνει κάποιος χρήστης και του πετάνε ανάλογες είτε σαν μπανεράκια είτε σαν διαφήμιση ή δε ξέρω κι' εγώ τι άλλο...
Πρέπει να υπάρχουν αλγόριθμοι που με κάποιον τρόπο βρίσκουν που συνήθως μπαίνει κάποιος χρήστης και του πετάνε ανάλογες είτε σαν μπανεράκια είτε σαν διαφήμιση ή δε ξέρω κι' εγώ τι άλλο...
Η αληθεια ειναι οτι ολους αυτους τους λογαριασμους τους βρηκα απο Κινεζικο τσοντοσαιτ. Δεν περιμενα ομως οτι στο τουιτερ θα βαζανε τετοια πραγματα.
όπως λένε δηλαδή μας πήρανε χαμπάρι :-
Εγω βρηκα το τουιτερ μιας μασσαζοκορης στο Χονγκ-κονγκ, γκουγκλαρισα και μου ζητησε για να δω τον λογαριασμο της οτι επρεπε να κανω εγγραφη. Γραφτηκα και οταν μπηκα απλως μου ελεγε οτι το περιεχομενο μπορει να ειναι ακαταλληλο.Και όμως...
Υπάρχει μια γενική προειδοποίηση που λέει ότι υπάρχει περιεχόμενο ενηλίκων και μετά προχωρά κανονικά, αλλά συνήθως είναι λίγων λεπτών.
Κανονικότατα!
Μα και αυτην ο Νικολας του την συστησε. Γιατι νομιζεις οτι προγκαρουμε τον Τζιμακο. Για να τον συστησει ο τιτανοτεραστιος Τριβης σε κομμωτρια, παει να πει οτι εχει και τα αναλογα "προσοντα"
Πες μας για την κομμωτρια.Είχα πάει να τσιμπήσω κάτι δεν πιστεύω να με τρολαρατε > > >
Παιδιά παρακαλώ εαν κάποιος έχει τηλέφωνο απο κομμώτρια που έρχεται σπίτι να στείλει και εδώ.
Ολες οι τρίχες είναι ανάκατα, απο το μαλλί,απο τα αυτιά,απο τα γένια.
Σας ευχαριστώ πολύ.
όπως λένε δηλαδή μας πήρανε χαμπάρι :-