Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Συγνώμη για την παρέμβαση εδώ αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να την έχουν ήδη στην αγκάλη τους τη Ρωσίδα   ;)  :hi:
Δε νομίζω να την έχουν τώρα, είναι περασμένη η ώρα, λογικά θα έχουν ξυπνήσει όλοι  :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
Μας βλέπω όλο το καλοκαίρι να την βγάζουμε με μπανερς.

ετοιμάζονται να δώσουν και δεύτερη δόση του επιδόματος των 800 - 600 ή δε ξέρω κι' εγώ τι άλλο, οπότε κάντε τις αναγωγές.
μέχρι τέλος Μαίου θα μας πάει έτσι.

διάβαζα ότι το 80% του τουρισμού για φέτος θεωρείται ήδη χαμένο και αρχίζουν τους σχεδιασμούς για την επόμενη χρονιά, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
ευελπιστούν ότι επειδή η Ελλάδα τα έχει πάει πολύ καλύτερα με την επιδημία από άλλες μεγάλες χώρες θα τραβήξει αρκετό κόσμο και θα αναπληρωθεί το φετινό χαμένος έδαφος, αλλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
ετοιμάζονται να δώσουν και δεύτερη δόση του επιδόματος των 800 - 600 ή δε ξέρω κι' εγώ τι άλλο, οπότε κάντε τις αναγωγές.

διάβαζα ότι το 80% του τουρισμού για φέτος θεωρείται ήδη χαμένο και αρχίζουν τους σχεδιασμούς για την επόμενη χρονιά, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
ευελπιστούν ότι επειδή η Ελλάδα τα έχει πάει πολύ καλύτερα με την επιδημία από άλλες μεγάλες χώρες θα τραβήξει αρκετό κόσμο και θα αναπληρωθεί το φετινό χαμένος έδαφος, αλλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις.
Αν και άνοιξη, δεν βλέπω να ανοίγουμε ;)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.836
Πόντοι
5.506

δεν στηριζω....θελω να παω να πιω ποτο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
Αν και άνοιξη, δεν βλέπω να ανοίγουμε ;)

θα ανακοινωθεί ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά μέχρι 10 Μαίου, άρα πάει η χρονιά για φέτος.
λογικά αυτό θα πάει μέχρι και πριν τις εξετάσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
λέω να πάω στο νήμα της Φαίης Σκορδά να παίξω λίγο... :grin: :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
Πες ότι ανέβηκε νέο βίντεο ;)

μπα, το μετάνοιωσα.  :-
δεν θέλω να έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες, είναι και η κλεισούρα βλέπεις...

9 Μαίου, το γερμανικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει λέει

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
ο Τσόδρας της Σερβίας

serbia-koronoios-2.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795

Toυρισμος φετος μονο αν βρεθει αποτελεσματικο φαρμακο πριν τον Ιουλιο. Αλλιως μονο με εσωτερικο τουρισμο και μονο σε μικρες ξενοδοχειακες μοναδες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στον οικισμό των Ρομά Νέας Σμύρνης Λάρισας, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορονοϊού, γι' αυτό μεταβαίνει με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής, στις 12 το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την αποτροπή της μετάδοσης του ιού σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον οικισμό των Ρομά όπου μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους του ΕΟΔΥ 20 κρούσματα της επιδημίας, σε καραντίνα θα μπει και η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας, καθώς από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι ο 32χρονος Ρομά που ήταν το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα είχε επαφές και με διαμένοντες στη συγκεκριμένη δομή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Από εδώ και πέρα όλο το Κράτος θα εργάζεται και θα πληρώνει για τους Ρομά, οι οποίοι βεβαίως η μόνη τους επαφή με το Κράτος είναι όταν εισπράττουν τα πλουσιοπάροχα επιδόματά τους...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στον οικισμό των Ρομά Νέας Σμύρνης Λάρισας, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορονοϊού, γι' αυτό μεταβαίνει με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής, στις 12 το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την αποτροπή της μετάδοσης του ιού σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον οικισμό των Ρομά όπου μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους του ΕΟΔΥ 20 κρούσματα της επιδημίας, σε καραντίνα θα μπει και η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας, καθώς από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι ο 32χρονος Ρομά που ήταν το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα είχε επαφές και με διαμένοντες στη συγκεκριμένη δομή.
Τουλαχιστον να βγουν καποια συμπερασματα για την λεγομενη "ανοσια" τους σε ιωσεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Οι τσιγγάνοι αποτελούν μια πληθυσμιακή ομάδα που λαμβάνει πολλά προνοιακά επιδόματα. Πολλές οικογένειες, μάλιστα, ζουν ουσιαστικά από αυτά. Επίδομα φτώχειας, πολυτέκνου αλλά και για ατυχήματα που παθαίνουν συχνά λόγω του τρόπου ζωής τους και χρόνιες ασθένειες.

Μετά από έρευνα μόνο στην περιοχή του Βόλου, αποκαλύφθηκε ότι 14 τσιγγάνοι εισέπρατταν παρανόμως οικογενειακά επιδόματα ύψους 211.000 ευρώ. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι ο αριθμός των παιδιών που δηλώνονται από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα απο τους τσιγγάνους  δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η Κάρτα Αλληλεγγύης, που θεσμοθετήθηκε από το υπουργείο Εργασίας για να ανακουφίσει πολλές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, καταλήγει σε δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό σε τσιγγάνους, καθώς πάρα πολλοί εξ αυτών εμφανίζονται να πληρούν τα κριτήρια.

Είναι σύνηθες φαινόμενο, μας λένε εκπαιδευτικοί, να εγγράφονται στα δημόσια σχολεία παιδιά των τσιγγάνων  χωρίς, όμως, να παρακολουθούν τα μαθήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή για να λαμβάνουν οι γονείς το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης προϋπόθεση είναι τα παιδιά τους να είναι ενταγμένα στο σύστημα υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, εισπράττουν επιδόματα κάθε είδους παρότι είναι εύποροι. Τα εισοδήματά τους, όμως, είναι κατά κανόνα αδήλωτα. Με τον τρόπο αυτό στερούν επιδόματα από πραγματικά άπορες οικογένειες, οι οποίες ουδέποτε έτυχαν κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom