blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.470
- Πόντοι
- 26.316
[facebook]
]
ε και εσυ αμεσως να φερεις την καταστροφη ... θα μαζευτει εμεις ηδη στον δενδροποταμο εχουμε παρει τα μετρα μαςΣύμφωνα με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, και με ενημέρωση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Δημήτρη Κατσικονούρη, από τα 29 δείγματα που ελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης τα 20 είναι θετικά στην συγκεκριμένη συνοικία, ενώ τα 9 αρνητικά. Ο 32χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε ότι επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια τονίζοντας «ότι τα δείγματα που πάρθηκαν από την συγκεκριμένη περιοχή η οποία κινούνταν το κρούσμα που χθες προέκυψε στην πόλη από τον συμπολίτη Ρομά, είναι αυξημένα».
Πηγή: iefimerida.gr -
ανησυχει για το ποιος θα του φερνει καρπουζια το καλοκαιρι,καταλαβες?ε και εσυ αμεσως να φερεις την καταστροφη ... θα μαζευτει εμεις ηδη στον δενδροποταμο εχουμε παρει τα μετρα μας
και τώρα που είπα Βαγγέλη ... σκέφτηκα τον πρόεδρα πάνω σε ένα ντάτσουν να πουλάει καρπούζια! :S :S :S :S
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας του bou ήμουν λαθραναγνωστης τόσο καιρό αλλά με το που διάβασα ότι υπάρχει βίντεο με πρωταγωνιστρια την κυρία Φαιη τρελάθηκα. Πιο γρήγορα δεν έχω φτιάξει λογαριασμό σε σαιτ. Παρακαλώ πάρα πολύ οποίος το έχει στην κατοχή του το εν λόγω βίντεο να το στείλει και σε εμένα και θα έχει την αμέτρητη ευγνωμοσύνη μου.
Καλησπέρα κύριε Λιάκο. Σας βλέπουμε αραιά τώρα τελευταία. Μένετε πλέον πολύ στο σπίτι, από ότι φαίνεται.Καλησπέρα σε όλους
Το να μπαίνεις στο μπου δεν θεωρείται έξοδος;Καλησπέρα κύριε Λιάκο. Σας βλέπουμε αραιά τώρα τελευταία. Μένετε πλέον πολύ στο σπίτι, από ότι φαίνεται.
Μας βλέπω όλο το καλοκαίρι να την βγάζουμε με μπανερς.Στο μεταξύ βλέπεις τα banners και είναι σαν να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να μη μπορείς να φας γιατί έχεις ζάχαρο :'(
Να τη βγάζουμε ναι, να τη βάζουμε δεν βλέπωΜας βλέπω όλο το καλοκαίρι να την βγάζουμε με μπανερς.
A, this, last year.Να τη βγάζουμε ναι, να τη βάζουμε δεν βλέπω
Ωχ, έχει πολύ ακόμη η φετινή χρονιά...A, this, last year.
Συγνώμη για την παρέμβαση εδώ αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να την έχουν ήδη στην αγκάλη τους τη Ρωσίδα ;)Όσοι απάντησαν στην αγκαλιά μιας Ρωσίδας ξέρουν κάτι; Έχουν εσωτερική πληροφόρηση από Χαρδαλιά;