erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δυο ελπιζω γιατι εχω δουλειες να τελειωσωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχχχα μην μου λες εναΚαι έχουμε ακόμη τουλάχιστον 1 μήνα ετσι μπροστά μας...
δυο ελπιζω γιατι εχω δουλειες να τελειωσωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχχχα μην μου λες εναΚαι έχουμε ακόμη τουλάχιστον 1 μήνα ετσι μπροστά μας...
για να δουμε....σημερα εκανα 1 ωρα βολτα που εβγαλε λιγο ηλιοΚαι έχουμε ακόμη τουλάχιστον 1 μήνα ετσι μπροστά μας...
εγώ βάζω ουσικάκι, στρίβω και μιλάω με γκομενάκια στα λαιβ σεξ καμςεγω ρε θειο μεσημερι ανοιγω καμμια μπυριτσα και απο κει και μετα το ψωλαρμενισμα παει συνεφο
για να δουμε....σημερα εκανα 1 ωρα βολτα που εβγαλε λιγο ηλιο
στηριζω....εγώ βάζω ουσικάκι, στρίβω και μιλάω με γκομενάκια στα λαιβ σεξ καμς
δυο ελπιζω γιατι εχω δουλειες να τελειωσωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχχχα μην μου λες ενα
στην αρχή έλεγα ότι μου μιλάνε μόνο για τα λεφτά μου αλλά τώρα έχουμε αναπτύξει σχέσηστηριζω....
στην αρχή έλεγα ότι μου μιλάνε μόνο για τα λεφτά μου αλλά τώρα έχουμε αναπτύξει σχέση
αν κρίνω από αυτά που βλέπω τα πάμε πολύ καλάΤο πάτε για σοβαρά?
Τι βλέπεις?
νομιζω οτι θα βρεις μιλφακι και θα κανεις μακροχρονια σχεση...στην αρχή έλεγα ότι μου μιλάνε μόνο για τα λεφτά μου αλλά τώρα έχουμε αναπτύξει σχέση
Εγω που θα κλεισω αραχτος 17 μηνες;δυο ελπιζω γιατι εχω δουλειες να τελειωσωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχχχχα μην μου λες ενα
Ο άλλος ο 1410 τον έχουν πάρει γραμμή όλοι και τον δουλεύουν...
και εγώ το πιστεύω ότι αφού όλα τα άλλα απέτυχαν εκεί θα βρω την άκρηνομιζω οτι θα βρεις μιλφακι και θα κανεις μακροχρονια σχεση...
:- :- :- :-Εγω που θα κλεισω αραχτος 17 μηνες;
δεν σε λυπαμαι ασχολησου με την κηπουρικηΕγω που θα κλεισω αραχτος 17 μηνες;
:S Ενας φιλος ελεγε οτι δεν ξερεις τιποτα απο γυναικες αν δεν ξερεις απο κηπουρικη.δεν σε λυπαμαι ασχολησου με την κηπουρικη
καλα τα ελεγε ..:S Ενας φιλος ελεγε οτι δεν ξερεις τιποτα απο γυναικες αν δεν ξερεις απο κηπουρικη.
τωρα που ειπες κηπουρικη....τα λουλουδαδικα ειναι ανοιχτα?δεν σε λυπαμαι ασχολησου με την κηπουρικη