erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εχω υποχρεωσεις και μου χει φυγει το κλαπετοπουσαι ρε ερι
εχω υποχρεωσεις και μου χει φυγει το κλαπετοπουσαι ρε ερι
γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγκλαν; καπως ετσι
εχω υποχρεωσεις και μου χει φυγει το κλαπετο
Ισα μωρη καμπια.(το ειπα αντρικα; )γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγκλαν; καπως ετσι
δεν καθομαι στα αυγα μου τρουμπ.. βρισκω τροπους να βασανιζομαι
πες κανενα γιατι σημερα αρχισα να μετραω ποσες φακες το σακουλακι και δεν λεει...δεν καθομαι στα αυγα μου τρουμπ.. βρισκω τροπους να βασανιζομαι
η καμπια γινεται πεταλουδαααααααα κατσε γιατι φτιαχνω κοκορα με χυλοπιτες μην μου καειΙσα μωρη καμπια.(το ειπα αντρικα; )
Μη σου γαμη....βραδιατικα. Στειλε μωρη καμμια μεριδα απο εδω.η καμπια γινεται πεταλουδαααααααα κατσε γιατι φτιαχνω κοκορα με χυλοπιτες μην μου καει
πες κανενα γιατι σημερα αρχισα να μετραω ποσες φακες το σακουλακι και δεν λεει...
η καμπια γινεται πεταλουδαααααααα κατσε γιατι φτιαχνω κοκορα με χυλοπιτες μην μου καει
124...την πρωτη εβδομαδα ρε θειοΘείο τα πλακάκια στο μπάνιο τα μέτρησες?
γιατι εχει να βγει μετα? η να παει πρωι στην δουλεια αυριο?Τέτοια ώρα?
μακαρι να μπορουσα να σας μαγειρευω μου αρεσει μονο οταν εχω κοσμο να ταισωΜη σου γαμη....βραδιατικα. Στειλε μωρη καμμια μεριδα απο εδω.
τετοια ωρα μαγειρευω για τη επομενη εχω συνηθισειΤέτοια ώρα?
124...την πρωτη εβδομαδα ρε θειο
αυτο ρε παιδια που δεν εχετε τι να κανετε απορω..αληθεια μιλαω εμενα δεν μου φτανει ο χρονος
εχεις δικιο....αυτο ρε παιδια που δεν εχετε τι να κανετε απορω..αληθεια μιλαω εμενα δεν μου φτανει ο χρονος
εγω ρε θειο μεσημερι ανοιγω καμμια μπυριτσα και απο κει και μετα το ψωλαρμενισμα παει συνεφοΕγώ έχω πράγματα...
Περνάει πολύ γρήγορα η μέρα μου.
εγω ρε θειο μεσημερι ανοιγω καμμια μπυριτσα και απο κει και μετα το ψωλαρμενισμα παει συνεφο