blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 26.316
παππου στα αρχιδια μου ολα.....
αμα μας κοψουν του αγιο βαλεντινο ομως θα παρω τα αρματα
παππου στα αρχιδια μου ολα.....
αμα μας κοψουν του αγιο βαλεντινο ομως θα παρω τα αρματα
Αγιο Βαλεντινο; Θα γινει επανασταση.
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Μετά από συνεργασία διαφόρων Μονομελών Επιτροπών του Νήματος και αφού τα συμπεράσματά τους ετέθησαν υπόψη του Νηματοθέτου, ο οποίος τα ενέκρινε, ανακοινούνται αρμοδίως τα εξής:
1. Ο κ. popov [συνεργάτης και σύμμαχος του Νηματοθέτου από την εποχή των Δεινοσαύρων και αργότερα από την εποχή που οι Νεάτερνταλ κυνηγούσαν τους ανθρώπους και τα aliens] ήταν, είναι και θα είναι ο Μέγας Ανακριτής του Νήματος. Απαιτείται από όλους τρόμος, δέος και ΑΠΟΛΥΤΟΣ σεβασμός προς τις αναρτήσεις του.
2. Ο κ. Jim25jim επανέρχεται στο Νήμα από το νήμα του ποδολάγνου. Βεβαίως όταν λέμε επανέρχεται, αυτό σημαίνει ότι επανέρχεται στον πάτο του βαρελιού του Νήματος. Σε κάθε πάντως περίπτωση είναι και πάλι μαζί μας.
3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα μέλη του νήματος και ειδικά σε αυτά που επέδειξαν γρήγορα και άμεσα αντανακλαστικά, ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ την όποια απόπειρα διατάραξης της πεπατημένης των αρχών του Νήματος. Ο νοών νοείτω!
[size=30pt]Παππούδια ενωμένα, Ποτέ νικημένα![/size]
καλημερα θειε...θελω ηθελα να σου ζητησω και μια 900ρου αυριο για, 200 για τσουρεκια αυγα για ολους σας εδω...200 για λαμπαδες για ολους μας ...300 για μετακινηση και 200 για αρνι κοκορετσι κλπ...
Το κοστος το ανεβαζει η 300ρου του χαρδαλια να ξερεις δεν φταιω εγω.
ευχαριστω
1ον (και κυριοτερο) Πενεται
2ον. Αυτα ειναι εδεσματα της πλεμπας.
3ον. Στην ζωη δεν μπορουμε να εχουμε οτι επιθυμουμε παιδι μου
4ον. Δεν εισαι ανηψιος του.
5ον Δεν υπαρχει Μαναρι.
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Μετά από συνεργασία διαφόρων Μονομελών Επιτροπών του Νήματος και αφού τα συμπεράσματά τους ετέθησαν υπόψη του Νηματοθέτου, ο οποίος τα ενέκρινε, ανακοινούνται αρμοδίως τα εξής:
1. Ο κ. popov [συνεργάτης και σύμμαχος του Νηματοθέτου από την εποχή των Δεινοσαύρων και αργότερα από την εποχή που οι Νεάτερνταλ κυνηγούσαν τους ανθρώπους και τα aliens] ήταν, είναι και θα είναι ο Μέγας Ανακριτής του Νήματος. Απαιτείται από όλους τρόμος, δέος και ΑΠΟΛΥΤΟΣ σεβασμός προς τις αναρτήσεις του.
2. Ο κ. Jim25jim επανέρχεται στο Νήμα από το νήμα του ποδολάγνου. Βεβαίως όταν λέμε επανέρχεται, αυτό σημαίνει ότι επανέρχεται στον πάτο του βαρελιού του Νήματος. Σε κάθε πάντως περίπτωση είναι και πάλι μαζί μας.
3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα μέλη του νήματος και ειδικά σε αυτά που επέδειξαν γρήγορα και άμεσα αντανακλαστικά, ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ την όποια απόπειρα διατάραξης της πεπατημένης των αρχών του Νήματος. Ο νοών νοείτω!
[size=30pt]Παππούδια ενωμένα, Ποτέ νικημένα![/size]
Πρέπει να κεράσεις.
Ζητωωωωω επανήλθα στο πάτο του βαρελιού