troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
να σου πω μονο οτι τελειωνει η βοτκα....Να βάλω κι εγώ ένα
να σου πω μονο οτι τελειωνει η βοτκα....Να βάλω κι εγώ ένα
να σου πω μονο οτι τελειωνει η βοτκα....
Του εθεσα γριφο τον οποιο ακομα σκεφτεται τι να απαντησει και ησυχασαμε για λιγο.Παρακαλούνται οι αγαπητοί γέροντες, να μην δίνουν σημασία στο νικ "Σώμα" το οποίο
είχε κάνει την εμφάνισή του στο νήμα μας και με τον άλλο κλώνο που χρησιμοποιεί.
Όπως και σε εκείνο τον αδιάφορο κλώνο δεν δώσαμε σημασία, έτσι και σε τούτον
δεν πρέπει να δίνουμε, όσο κι αν προκαλεί. Η περίπτωσή του και η προϊστορία του
έχουν ήδη περιέλθει στη γνώση του νηματοθέτου, ο οποίος πρόκειται να
δρομολογήσει και τις απαραίτητες εξελίξεις για τη διαφύλαξη της ηρεμίας του νήματος.
εχω γενικα υποπυρομαχικα (κρασια,μπυρες) αλλα τετοια ωρα???? :S :S :S :S
ήρθε το τέλος :S
Του εθεσα γριφο τον οποιο ακομα σκεφτεται τι να απαντησει και ησυχασαμε για λιγο.
κι εγώ κρατάω καβάτζαεχω γενικα υποπυρομαχικα (κρασια,μπυρες) αλλα τετοια ωρα???? :S :S :S :S
Και εμενα εχει αρχισει να μην με επηρεαζει το βαρελι με τον μουστο που με ειχε ριξει βρεφος ο πατερας μου, για να με πνιξει. :S
ήρθε το τέλος :S
Και εμενα εχει αρχισει να μην με επηρεαζει το βαρελι με τον μουστο που με ειχε ριξει βρεφος ο πατερας μου, για να με πνιξει. :S
Ηρθε το τελος.
Για ποιο τέλος ομιλείτε σοφοί γέροντες...
Δε βλέπεις τη ψηφοφορία?Για ποιο τέλος ομιλείτε σοφοί γέροντες...
Αάσα....αυτό...!!! Έχεις viberΔε βλέπεις τη ψηφοφορία?
Η 1η επιλογή (που ψήφισα και εγώ) ανεβαίνει :S
επεσε σκουπα....πολυ σωστα αραχνιασαμε εδω μεσα
βαλτε ενα χερακι ολοι ρε παιδια....ηθελα να του ζητησω και μια 900ρου αυριο για 200 για τσουρεκια αυγα για ολους σας εδω...200 για λαμπαδες για ολους μας ...300 για μετακινιση και 200 για αρνι κοκορετσι κλπΝα καθαρίσουμε με χλωρίνη όλο το νήμα έτσι όταν μπει ο θείος σου το πρωί να τα δει όλα μπριλα
1ον (και κυριοτερο) Πενεταιβαλτε ενα χερακι ολοι ρε παιδια....ηθελα να του ζητησω και μια 900ρου αυριο για 200 για τσουρεκια αυγα για ολους σας εδω...200 για λαμπαδες για ολους μας ...300 για μετακινιση και 200 για αρνι κοκορετσι κλπ