erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και;ποτε?????????????
και;ποτε?????????????
ε οχι και....
πες καλε τι σου ειπε ο χιπι ο χιπι χοπ και που ειναι οι αλλοι ; τελικα ολοι εδω μεσα γκμενες εχουν;ε οχι και....
χειροτερο εριναλ μου....παντοφλεςπες καλε τι σου ειπε ο χιπι ο χιπι χοπ και που ειναι οι αλλοι ; τελικα ολοι εδω μεσα γκμενες εχουν;
χειροτερο εριναλ μου....παντοφλες
λοιπον το κλειδι ειναι γιατι ηρθαμε σε αυτην την ζωη αν δεν εχουμε λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορικοριτσι μαςπες καλε τι σου ειπε ο χιπι ο χιπι χοπ και που ειναι οι αλλοι ; τελικα ολοι εδω μεσα γκμενες εχουν;
βαλε ενα διπλο σκετο
τρωτε ξυλο τι φαση ; πω ρε φιλε φρικη
φρικη κ εμεις που στεγνωνει το στομα μας απ τη μουγκα μονοι στους 4 τοιχους βεβαιως βεβαιως..τρωτε ξυλο τι φαση ; πω ρε φιλε φρικη
Διακρινω μια ειρωνεια; Η, ειναι η ιδεα μου.τρωτε ξυλο τι φαση ; πω ρε φιλε φρικη
πες καλε τι σου ειπε ο χιπι ο χιπι χοπ και που ειναι οι αλλοι ; τελικα ολοι εδω μεσα γκμενες εχουν;
θα κανω τρελλα....θα βγαλω τα σκουπιδια εξω χωρις να στειλω μνμ...
θα κανω και ενα τσιγαρο στην γυρα στην γειτονια να δω αν βαριονται οι γατες
θα φαμε το κεφαλι μας με αυτες της τρελεςΘείο εγώ πηγαίνω καο μέχρι το μπακάλικο της γειτονιάς μου χωρίς μνμ, ζω επικίνδυνα...
ασε γιατι στραβωνουν πλεον και απ το μαξιλαρι κ εχει γινει το κεφαλι μου σα το σημα του μοτζιλα..Θέλω κούρεμα