κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.851
- Πόντοι
- 19.795
Δεν υπαρχει Ναταλι. ΕΙΠΑΜΕ.Σε δυο χρόνια ζωή σε λόγου μας
Δεν θα υπαρχει Ναταλι :S
Δεν υπαρχει Ναταλι. ΕΙΠΑΜΕ.Σε δυο χρόνια ζωή σε λόγου μας
Δεν θα υπαρχει Ναταλι :S
Στην Ταυλανδη εχει απαγορευθει η κυκλοφορια, ειδικα των αραπηδων και η Ναταλι μου καθεται στο σπιτι της και πριμενει μονο εμενα. Οποτε και αν παω.
Δεν υπαρχουν αραπηδες. Δεν υπαρχει Μαναρι. Δεν υπαρχει Ναταλι. Δεν υπαρχει μελλον.Φευ.Η ζωή είναι δύσκολη χωρίς εισοδήματα
Τη νύχτα το σκάει και πάει στους αραπαδες για χαρτζιλίκι
Δεν υπαρχουν αραπηδες. Δεν υπαρχει Μαναρι. Δεν υπαρχει Ναταλι. Δεν υπαρχει μελλον.Φευ.
Δεν υπαρχει κοροναιος.Όσο χαμογελάμε θα υπάρχουν τα παντα
Εδώ είμαστε Έρη
και αναρωτιέμαι γιατί τα ελληνικά κανάλια δεν παιρνουν τα δικαιώματα τέτοιων τηλεπαιχνιδιων
ποιότητα!
Δεν χορταίνω να βλέπω επεισόδια
μηπως ειδες κανα βυζι σημερα?ti leei
πηγα για περπατημα και μονο κατι γεροντια ειδα. εγω περιμενα να δω τιποτα μιλφ που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους αλλα κλαινμηπως ειδες κανα βυζι σημερα?
και εγω το ιδιο ρε σαουλ?πηγα για περπατημα και μονο κατι γεροντια ειδα. εγω περιμενα να δω τιποτα μιλφ που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους αλλα κλαιν
εγω ξερω ολα τα παρκα που τα μιλφακια βγαζουν βολτα τα σκυλια τους, ξερω ολα τα σουπερ με βιολογικα προιοντα που πανε και τα μπανιζουν με τις ωρες, ξερω ολες τις καφετερειες που μαζευονται και λενε ολες μαζι για τα γκανγκμπανγκς που κανουν οταν φευγει ταξιδι ο αντρας τουςκαι εγω το ιδιο ρε σαουλ?
που εχουν κρυφτει τα βυζια?
τι μας κρυβουν?