You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Θα μας ενωσει η φτωχεια...Δεν υπάρχει απάντηση γι΄ αυτό.
Όλα δείχνουν ότι ο κόσμος, όπως τον ξέραμε, δεν θα ξαναϋπάρξει.
Αναφορικά με τα δικά μας και ως έχουμε προείπει, μόνο με αλληλεγγύη και ορθολογισμό θα μπορέσουμε να ξανασταθούμε όρθιοι.
Φευ!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
αν σε 1 χρονο απο τωρα κανουμε φιεστες και πανηγυρακια με την γιαννα εγω θα φαρμακωθω...
:S
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
αν σε 1 χρονο απο τωρα κανουμε φιεστες και πανηγυρακια με την γιαννα εγω θα φαρμακωθω...
Όλοι μας, παιδί μου.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Νοσηλεύουμε και σαραντάρηδες και πενηντάρηδες. Κάποιοι έχουν παράγοντες κινδύνου, κάποιοι είναι απολύτως υγιείς ή ακόμα και αθλητές. Σίγουρα, η κατάσταση του ανοσοποιητικού έχει σημασία και υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, αλλά νομίζω κανείς δεν είναι άτρωτος
Πηγή: iefimerida.gr -
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
... Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Έθνος Ηλιθίων!
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Έθνος Ηλιθίων!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.323
- Πόντοι
- 19.795
Αναρωτιέμαι τις τελευταίες ημερες, μήπως όλα αυτά δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά εμείς τα αντιλαμβανόμαστε έτσι.
Και βάζω με τον νου μου, αν ζούσα πριν από 500 χρόνια σε ένα χωριο της Αφρικής, και ερχοτανε ο Πορτογάλος δουλέμπορος και με έπιανε σαν σκλαβο να πάει να με πουλήσει στην Αμερική, αυτό ναι, θα ήτανε τραγικό.
Και βάζω με τον νου μου, αν ζούσα πριν από 500 χρόνια σε ένα χωριο της Αφρικής, και ερχοτανε ο Πορτογάλος δουλέμπορος και με έπιανε σαν σκλαβο να πάει να με πουλήσει στην Αμερική, αυτό ναι, θα ήτανε τραγικό.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Σοφότατον το σαφέστατον, παιδί μου.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Αναρωτιέμαι τις τελευταίες ημερες, μήπως όλα αυτά δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά εμείς τα αντιλαμβανόμαστε έτσι.
Οι απόγονοί σας όμως [μερικές γενιές μετά] θα ζούσαν σε ένα θαυμαστό και ισχυρό Έθνος. Άρα το χειρότερο δεν είναι μέτρο σύγκρισης.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.323
- Πόντοι
- 19.795
![]()
..
Απαντώ κι εγώ εν σύνολο στην παρέα.... Η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη ... Είμαι 63 ετών ίσως δεν ζήσω αρκετά για να δω την πληγή νά επουλώνεται
![]()

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.461
- Πόντοι
- 5.506
το λεγαμε με την οικονομικη κριση (αλλα το ξεχασαμε) το λεμε και παλι τωρα....
ελαχιστα ειναι αυτα που χρειαζετε ο ανθρωπος για να ειναι ευτυχισμενος
αγαπη,οικεια προσωπα,σχετικη ασφαλεια και ανοιχτο μυαλο....
γιατι ξεχναμε τοσο ευκολα γαμω τα μυαλα μας?

γιατι ξεχναμε τοσο ευκολα γαμω τα μυαλα μας?

Σε μια κοινωνια ολοι ειναι χρησιμοι την καταλληλη στιγμη.Στην αρρωστια ο γιατρος,στην προοδο ο δασκαλος ,στο γλεντι ο τραγουδιστης και ουτω καθεξης.
Απλως η απαξιωση καποιων ειναι λαθος οπως και η μη σωστη εκτιμηση των πραγματων.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.461
- Πόντοι
- 5.506
ευχαριστωΣε μια κοινωνια ολοι ειναι χρησιμοι την καταλληλη στιγμη.Στην αρρωστια ο γιατρος,στην προοδο ο δασκαλος ,στο γλεντι ο τραγουδιστης και ουτω καθεξης.
Απλως η απαξιωση καποιων ειναι λαθος οπως και η μη σωστη εκτιμηση των πραγματων.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Σε μια κοινωνια ολοι ειναι χρησιμοι την καταλληλη στιγμη.Στην αρρωστια ο γιατρος,στην προοδο ο δασκαλος ,στο γλεντι ο τραγουδιστης και ουτω καθεξης.
Σωστο κ αυτο

Θα ηθελα να προσθεσω οτι κατι τετοιες στιγμες σε κανουν να αναγνωρισεις την αξια της στιγμης και της ζωης.το λεγαμε με την οικονομικη κριση (αλλα το ξεχασαμε) το λεμε και παλι τωρα....
γιατι ξεχναμε τοσο ευκολα γαμω τα μυαλα μας?![]()
![]()
![]()
Το κακο ειναι οτι μολις φτιαχνουν λιγο τα πραγματα τα ξεχναμε ολα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
το λεγαμε με την οικονομικη κριση (αλλα το ξεχασαμε) το λεμε και παλι τωρα....
γιατι ξεχναμε τοσο ευκολα γαμω τα μυαλα μας?![]()
![]()
![]()
Η ζημιά που έκανε οι Κωστόπουλος και οι συν αυτώ είναι επί του παρόντος ανυπέρβλητη. Για όσο καιρό κοπριές [για να χρησιμοποιήσω έκφραση της κας Καυτής 40άρας] ως ο Πρετεντέρης ή διάφορες σταρλετίτσες χρησιμοποιούν το ότι ανέβασαν λίγο πυρετό για να διαφημιστούν στα sites και δυστυχώς διάφορα sites τους δίνουν front page coverage, οι αδύναμοι και ανώνυμοι αυτής της κοινωνίας θα πεθαίνουν μόνοι στις ΜΕΘ ή σε ράντσα στους διαδρόμους ή θα συνθλίβονται στον μικρόκοσμο της υγιούς ζωής τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις