iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Αρκεί να μη βάλει το star καμια ταινία με ιούςΚαι που να βάλουν και τον Εξολοθρευτή, παιδί μου. Terminator ...

Αρκεί να μη βάλει το star καμια ταινία με ιούςΚαι που να βάλουν και τον Εξολοθρευτή, παιδί μου. Terminator ...
Αρκεί να μη βάλει το star καμια ταινία με ιούς![]()
Ειδικά τώρα θα δεις τον Σπύρο να κλείνει την πόρτα στον κορονοϊό άπειρες φορές μέχρι το τέλος της ταινίας...Αυτές τις ταινίες ούτε στις καλές εποχές δεν μπορούσα να δω ... Αλλά όλα αυτά είναι b movies και άρα φθηνά και τα Ελληνικά Δημόσια Κανάλια τις παίζουν κατά κόρο. Χώρια που για να δεις μία ταινία σε δημόσιο κανάλι, θα πρέπει να αρχίσεις στις 8 το το βράδι και να τελειώσεις προς τις 3 το πρωί και αφού έχεις δει όλες τις διαφημίσεις περίπου 500 φορές...
η υενεδ βαζει καλες θειεΑυτές τις ταινίες ούτε στις καλές εποχές δεν μπορούσα να δω ... Αλλά όλα αυτά είναι b movies και άρα φθηνά και τα Ελληνικά Δημόσια Κανάλια τις παίζουν κατά κόρο. Χώρια που για να δεις μία ταινία σε δημόσιο κανάλι, θα πρέπει να αρχίσεις στις 8 το το βράδι και να τελειώσεις προς τις 3 το πρωί και αφού έχεις δει όλες τις διαφημίσεις περίπου 500 φορές...
η υενεδ βαζει καλες θειε
θειε μου δινεις μια 150ρου να βγω μια βολτιτσα?
γιαυτο και η 150ρου...Απαγορεύονται οι βόλτες, παιδί μου.![]()
Και το λούνα παρκ είναι καλή σειράΕκεί, παιδί μου, βλέπω τον Άγνωστο Πόλεμο. Τέλεια σειρά! Και επίσης το δελτίο ειδήσεων και το Φεστιβάλ Μουσικής στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το κανάλι.
γιαυτο και η 150ρου...
Διακρίνω μία συμμετρία στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
γιαυτο και η 150ρου...
θα σκοτωσουν τον βαρτανη στο τελος θειε και θα πλανταξουμε στο κλαμα ολοιΕκεί, παιδί μου, βλέπω τον Άγνωστο Πόλεμο. Τέλεια σειρά! Και επίσης το δελτίο ειδήσεων και το Φεστιβάλ Μουσικής στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το κανάλι.
θα σκοτωσουν τον βαρτανη στο τελος θειε και θα πλανταξουμε στο κλαμα ολοι
Spoiler alertθα σκοτωσουν τον βαρτανη στο τελος θειε και θα πλανταξουμε στο κλαμα ολοι